אמת או חובה?
מ מלkכית מתוקה New member 14/7/10 #10 אוהו איזה קל יש לי מלא מלא זוגות לצלם את ההכי יפות או הכי מכוערות?
י יפה ושמנה זה מה יש New member 14/7/10 #11 החלטה שלך ../images/Emo9.gif עדיף מעורבב כי על טעם ועל ריח אין מה להתווכח ויש מצב שהמכוערות בעינייך יהיו יפות בעיני אחרים, יאלה שוט אה ואני אמת
החלטה שלך ../images/Emo9.gif עדיף מעורבב כי על טעם ועל ריח אין מה להתווכח ויש מצב שהמכוערות בעינייך יהיו יפות בעיני אחרים, יאלה שוט אה ואני אמת
מ מלkכית מתוקה New member 14/7/10 #15 חחח נו פרובלם בעזרת ה` מחר תקבלי מממ מה אני אשאל אני בקושי יודעת מה מו מי... אמת שאת יכולה להיות מנהלת בוצ`ה? כי אפעם לא ראיתי את זה....
חחח נו פרובלם בעזרת ה` מחר תקבלי מממ מה אני אשאל אני בקושי יודעת מה מו מי... אמת שאת יכולה להיות מנהלת בוצ`ה? כי אפעם לא ראיתי את זה....
מ מלkכית מתוקה New member 14/7/10 #56 שמיינה בשבילך ../images/Emo13.gif צילמתי תפסתי 3 זוגות... יפות או לא- תחליטו...
מ מלkכית מתוקה New member 14/7/10 #59 כן גמאני אוהבת אותן אבל באלי כבר חדשות בייחוד שיש לי 50 ש"ח הנחה שלושת השבועות האלו נתנו להורים שלי מנוחה אבל אל דאגה על זה נאמר "השקט שלפני הסערה"
כן גמאני אוהבת אותן אבל באלי כבר חדשות בייחוד שיש לי 50 ש"ח הנחה שלושת השבועות האלו נתנו להורים שלי מנוחה אבל אל דאגה על זה נאמר "השקט שלפני הסערה"
מ מלkכית מתוקה New member 14/7/10 #61 ממממ לוידעת נלך נראה מה יש בחנות.... אבל מה שבטוח שזה יהיה נייק....
D danravia New member 14/7/10 #63 נייקי מקולג אצלי אחרי אדידס אבל יש להם אחלה נעליים.. תעדכני מה קנית
מ מלkכית מתוקה New member 14/7/10 #69 טוב אולסטאר זה סיפור אחר הן הנעליים העדיפות עלי לכן קניתי את הנייק בסגנון אולסטאר....
D danravia New member 14/7/10 #76 יאייי/tapuzforum/images/Emo68.gif גמלי יש/tapuzforum/images/Emo9.gif