אמת
שקר

hatul

New member
אמת ../images/Emo45.gif שקר ../images/Emo31.gif

מה קורה עם המשחק? כבר נגמרו האנשים שיכולים לחשוף פרטים על עצמם? הרי הגיעו אנשים חדשים שכבר רושמים כל מיני דברים. מה הם יכולים לספר על עצמם? לאו דווקא בהקשר מיני
מה לגבי סיכום ביניים? מי מוביל?

לירונר

New member
המשחק נגמר.

את התוצאות הייתי אמור לעלות בסיכום השבועי (שעדיין בשלבי כתיבה
), אבל משום מה אהמ*גלעד*אהמ לא שלח לי אותן. יש זוכה, ואני יודע מי הוא, אבל אני אפרסם את השם שלו רק כשיהיו בידיי כל התוצאות.

גלעד יא

New member
../images/Emo41.gif והזוכה הוא... ../images/Emo41.gif

אחרי שעות של חישובים וסטטיסטיקות, אני גאה להכריז על שלושת הגדולים בתחרות גלאי השקר האנושי של פורום בנים בלבד
במקום השלישי - AngelDust אמילי ניחשה נכונה חמישה משפטים מתוך העשרה שהיו
במקום השני - neshamma נשמה ניחש גם כן חמישה משפטים מתוך העשרה שהוצגו, אבל בגלל שאחד מהם היה שלו והוא לא יכל להשתתף בסיבוב, יש לו יתרון על פני אמילי
ובמקום הראשון - לירו
כן, כן, מנהל הפורום זכה בתואר הנחשק (ולא בגלל שהוא שוכב עם חבר ההנהלה הנוסף). לירו
ניחש 6 משפטים מתוך העשרה (ואחד מהם בכלל היה שלו), כך שבכלל לא היתה תחרות. עכשיו אני יודע לא לשקר לו מפני שהסיכוי שהוא יגלה אותו גבוה מדי

לירונר

New member
../images/Emo49.gif לי !!!

קולולולולולו
אני רוצה להודות לכל אלה שבחרו במשפטים הלא נכונים, ובינהם סיפור הלירו
והנהג. זכיתי על חשבונכם

לירונר

New member
../images/Emo41.gif מפרגן ../images/Emo41.gif

אני מפרגן... אפילו שמתי את הכרטיס האישי שלך בעמוד הראשי אחרי הזכייה שלך ב
הזהב... אל תשכח שיכלתי להוריד את זה אחרי 10 דקות

LoKKo

New member
אמת או שקר. . .?

אוקיי אז הנה 2 סיפורים שאחד מהם הוא שקר וכל קשר בינו לבין המציאות הוא מקרי והשני הוא אמת לאמיתה... סיפור 1 --------- כשעוד הייתי חייל צעיר והייתי בקורס, היה לי מפקד הומו. קלטנו את זה מיד על השני אבל אף אחד לא אמר מילה (מכיון שהוא היה מפקד הקורס) לשני עד סיום הקורס. כשהסתיים הקורס אני והוא התחלנו לדבר, החלפנו טלפונים, דיברנו - יצאנו ו......(כאן אני משאיר את זה לדמיון הפורה שלכם,אבל אני בטוח שאתם יודעים למה התכוון המשורר
). התאהבנו דיי מהר אחד בשני, היינו זוג תקופה קצרה ואז הוא טס לחו"ל (הוא השתחרר) לאוסטרליה... סיפור 2 -------- במסיבת המילניום , השתכרתי רצח, וכשהשעה הייתה קרוב לחצות נישקתי בערך את כל הידידות שלי(שגם הן היו שיכורות תחת) ... ומאוחר יותר, באמצע המסיבה, אחרי שהייתי מסובב לגמרי, דפקתי ת'צרפתייה של הלייף לאחד החברים הכי טובים שלי כשכל החברים שלי מסתכלים עלי, ובעצם ככה יצאתי מהארון בפניהם.

hatul

New member
עד כמה שזכור לי -

הסיפור של הנשיקה הוא הנכון...

LoKKo

New member
אז התשובה היא . . .

הסיפור הראשון הוא הנכון בין השתיים. . .
הסיפור השני הור נכון בחלקו... - כן, התנשקתי עם חבר טוב שלי במילניום אבל לא יצאתי ככה מהארון ולא מול כל החברים שלי... בקטנה
-------

לירונר

New member
נפלתי רק בגלל שלא שמתי לב לקטנות...

כי אני יודע שהוא התנשק עם חבר שלו. הבעייה היא שהגבתי מהר מאוד, עוד לפני שקראתי שהוא היה סטרייט, ושזה היה לפני כולם...

למעלה