אמת, שקר, פנטזיה

Nir of GondoliN

New member
הנה שלי

1. נולדתי בסקוטלנד וחייתי שם 5 שנים 2. שלמה ארצי התקשר אלינו הביתה 3. אני מנגן 9 שנים על סקסופון

מותר לי?

1. הייתי "הארי פוטר הישראלי" לפני כמה שנים. 2. השתתפתי באליפות ישראל להתעמלות. 3. אני מחונן והגעתי לגמר העירוני בתחרות מת' בין כל התלמידים בשכבה שלי בפ"ת והסביבה.

Arana

Well-known member
מנהל
אתה ממש מייאש...

אמת (באמת?!) שקר פנטזיה

Arana

Well-known member
מנהל
זה דווקא כן קשה ../images/Emo3.gif

כי אני כמעט בטוחה ש-3 זה אמת... טוב, ע"פ תורת ההסתברות יש 6 אפשרויות לתשובה, וכבר כיסיתי 3, אז באמת אין עוד הרבה... ננסה שוב: שקר פנטזיה אמת

דינג דינג דינג

נו באמת, זה היה כל כך קשה? עכשיו, רוצה הסברים, או שאני פשוט אשמור את הפנטזיות המטורפות שלי לעצמי?

Arana

Well-known member
מנהל
אחרי מסע הייסורים הזה

אני חושבת שאתה חייב לי הסבר...

אז:

השקר: אני די דומה להארי פוטר (בעבר נראיתי הרבה יותר דומה, אבל גם עכשיו אני עוד הולך ברחוב ומדי פעם מישהו צועק אלי "הנה הארי פוטר"). אפילו השתתפתי בתחרות הזו, אבל לא זכיתי, ואף פעם גם לא ממש רציתי לעשות את זה. הפנטזיה: בקשר להתעמלות, זה כבר עניין אחר לחלוטין. אני מתעמל כבר קצת הרבה (הרבה) שנים, ואם להגיד את האמת, אני בכלל לא רע. אבל לא מספיק אפילו בשביל רמה ארצית גבוהה. מי יודע (אני, שלא), אולי יום אחד אני אהיה מספיק טוב... האמת: טוב, זו האמת, מה יש להתפלסף עליה?

Arana

Well-known member
מנהל
ידעתי ש-3 זו אמת!

הייתה לי תחושה... אתה באמת דומה להארי פוטר? אפשר לראות תמונה?

אני רוצה גם!

1. פעם הייתי עם אבא שלי בטיולי סוסים, הסוסים פצחו בדהרה מטורפת שלא הצלחנו לעצור, הסוס של אבא שלי עמד על שתי רגליים וכמעט דרס אותו... 2. טיילתי באפריקה לכבוד הבת מצווה, היה שם איש אחד שהייתה לו חוות פילים ואחד הפילים תפס אותי בחדק והושיב אותי על גבו לפקודת הבעלים שלו. 3. יש למשפחה שלי ( בשיתוף עם משפחה של חברה ) חווה עם 2 סוסים, חמור, כבשה, ו - 2 עזים ליד היישוב שלנו בטירת יהודה.

Full Of Holes

New member
אני ינסה..

1.שקר 2.פנטזיה 3.אמת..
?

למעלה