אמת, שקר, פנטזיה

אמת, שקר, פנטזיה

C כל הזכויות שמורות לפורום דיג'ימון המשחק הוא כזה: כל אחד כותב שלושה דברים ואנחנו צריכים לנחש איזה מהם הוא אמת, איזה מהם הוא שקר ואיזה מהם הוא פנטזיה, ואחרי כמה זמן זה שכתב מגלה מה נכון. אמנם זה לא קשור ברומח הדרקון ממש, אבל זה יעזור לנו להכיר אחד את השני טוב יותר. אז אני אתחיל: 1. קראתי את מלחמת הנשמות 2. למדתי ג'ודו בערך שלוש-ארבע שנים 3. אני קניתי את כל חוברות המנגה של DBZ ביום שישי!!!

Ophel McNeil

New member
מכירה את המשחק. ../images/Emo3.gif../images/Emo117.gif

מפורום דה קולינג, למען האמת. אוקי, בואו ננסה - שקר אמת פנטזיה

מחשב מזד**ן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ophel McNeil

New member
נכון. ../images/Emo3.gif עכשיו תורי? ../images/Emo117.gif

א. התקשרתי למישהו, אמרתי לו שאני אוהבת אותו - וניתקתי לו בפרצוף. ב. ירדתי ל - 4 יחידות במתטמטיקה אחרי שקראתי למורה של החמש יחידות שלי "מכשפה נאצית". ג. במשך מפגש שלם של גאווה צעירה הייתי סטרייטית בארון (מה שאומר - העמדתי פנים שאני לסבית
).

Ophel McNeil

New member
וואלה צודקת, ודווקא חשבתי ../images/Emo117.gif

שעשיתי יחסית קשה...
איך ידעת?
(טוב שזאת לא שאלה מפגרת). וההבדל הוא ששקר זה סתם משהו שמעולם לא קרה (טסתי לסומליה), ופנטזיה זה משהו שלא קרה - אבל אני מאוד רוצה שיקרה (טסתי לארה"ב).

Ophel McNeil

New member
וואו, ../images/Emo117.gif

אני יותר שקופה משחשבתי.
למרות שאחרי הרבה תגובות של "נו, זאת הסטיירטית הזאת." ו - "למה סטרייטית גולשת בפורום גאווה?" שקלתי להפוך לסטרייטית בארון לשארית המפגש. >< ("נו, הבלונדה שעברה פה, כוסית או מה?") D-:

שוב אני, כי אתם לא זזים

ותשרשרו את הניחושים שלכם לכאן ואם יש לכם גם שלוש "עובדות" כאלה תשרשרו להודעה הראשית. 1. אני לא אוהב בנות (אם אתם מבינים את הכוונה) 2. ביקרתי ביפן לפני חודש 3. החתולה שהייתה לי המליטה שלושה גורים

Ophel McNeil

New member
חשבת אותי. ../images/Emo11.gif../images/Emo117.gif

ועכשיו בואו נחזיר את התור למי שהוא באמת שייך, אוקי? knight of darkness.

הנה שלי

*פגשתי את מייקל ג'ורדן(שחקן הכדורסל שנחשב לטוב בעולם, אם מישהו לא יודע), והוא שיחק איתי אחד-על-אחד *יש לי 30 ספרי רומח ברשותי. *זרקו לי בקבוק זכוכית על הראש ולא ירד לי דם בכלל.

למעלה