השם ישמור
A A t z a New member 28/8/07 #37 חחח הרבה חושבים,גם יש איזה אחד../images/Emo80.gif שקרא לאיגואנה שלו איגי וקסמן לא מספיק האיגי,הוא גם היה צריך להוסיף ת'וקסמן טימטום אבל מצחיק לאללה וליאורררריז, כי זאת חיה חמודה לאללה ואני מתה עליהן!
חחח הרבה חושבים,גם יש איזה אחד../images/Emo80.gif שקרא לאיגואנה שלו איגי וקסמן לא מספיק האיגי,הוא גם היה צריך להוסיף ת'וקסמן טימטום אבל מצחיק לאללה וליאורררריז, כי זאת חיה חמודה לאללה ואני מתה עליהן!
ה הוד המשובקת New member 28/8/07 #13 נו טוב../images/Emo3.gif 1. עד גיל 14 עשיתי פיפי במיטה 2. מיקי מאוס שונא אותי 3. עשיתי הולנדים כשהייתי בהולנד
נו טוב../images/Emo3.gif 1. עד גיל 14 עשיתי פיפי במיטה 2. מיקי מאוס שונא אותי 3. עשיתי הולנדים כשהייתי בהולנד
ה הוד המשובקת New member 28/8/07 #16 ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif..תורך צלילע../images/Emo9.gif
מ מאיה911 New member 28/8/07 #15 מנסהה..../images/Emo9.gif 1. שקר 2. פנטזיה [?!] 3. אמת 2 ו3 התבלבלו לי.. למה את רוצה שמיקי מאוס ישנא אותך??! נממ- שלי: 1. כשהייתי קטנה נפלתי מבית עץ בגובה של 3-4 מטר 2. יש לי בית חוף בתורכיה 3. אני שונאת חומוס
מנסהה..../images/Emo9.gif 1. שקר 2. פנטזיה [?!] 3. אמת 2 ו3 התבלבלו לי.. למה את רוצה שמיקי מאוס ישנא אותך??! נממ- שלי: 1. כשהייתי קטנה נפלתי מבית עץ בגובה של 3-4 מטר 2. יש לי בית חוף בתורכיה 3. אני שונאת חומוס
ה הוד המשובקת New member 28/8/07 #17 חח עם מיקי מאוס זה כי.. שהייתי בדיסנילנד אז שיגעתי אותו אמרתי לו "אני רוצה להצטלם איתך" והבנזונה הזה אמר לי "לאאאאאא" ועשה לי גב וחתם לילדים הקטנים חחחחחחחחחחח קיצר הוא שונא אותי ואני אותו חחחחח
חח עם מיקי מאוס זה כי.. שהייתי בדיסנילנד אז שיגעתי אותו אמרתי לו "אני רוצה להצטלם איתך" והבנזונה הזה אמר לי "לאאאאאא" ועשה לי גב וחתם לילדים הקטנים חחחחחחחחחחח קיצר הוא שונא אותי ואני אותו חחחחח
מ מאיה911 New member 28/8/07 #18 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifבנזונה!!!!!!!
ל לאיור New member 28/8/07 #34 ניראה לי שעשיתי טעות קטנה../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif במקום לקחת אותך ביומולדת שלך למקס ברנר הייתי צריכה לקחת אותך לאיזה מסעדה של ערבים לנגב חומוס זה יותר רומנטי
ניראה לי שעשיתי טעות קטנה../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif במקום לקחת אותך ביומולדת שלך למקס ברנר הייתי צריכה לקחת אותך לאיזה מסעדה של ערבים לנגב חומוס זה יותר רומנטי
מ מאיה911 New member 28/8/07 #35 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חומוס!! טחינה!! חצילים!! איזה שמנעעעע אניייי
ל לאיור New member 28/8/07 #36 את ממש לא שמנה../images/Emo70.gif את טנק! XD חח בגלל זה אנחנו הולכות היום בערב למקס ברנר
ה הציורים של יובל New member 28/8/07 #22 טוב, אז אני מעבירה את זה למאיוז../images/Emo6.gif, כי אני לא יצירתית!
P Peeeach New member 31/8/07 #38 אניאני רוצה 1. יש לי 3 חמוסים 2. יש לי אחות שבחיים שלי לא ראיתי אותה 3. פעם עשיתי לעצמי גבות עם שעווה ויצא לי כל הגבה (בגיל 11 נו!)
אניאני רוצה 1. יש לי 3 חמוסים 2. יש לי אחות שבחיים שלי לא ראיתי אותה 3. פעם עשיתי לעצמי גבות עם שעווה ויצא לי כל הגבה (בגיל 11 נו!)
A A t z a New member 31/8/07 #40 טוב מנסה../images/Emo6.gif!../images/Emo80.gif 1.פנטזיה 2.אמת 3.שקר אני ממש מתלבטת לגבי האמת ושקר,אבל מנסה...
טוב מנסה../images/Emo6.gif!../images/Emo80.gif 1.פנטזיה 2.אמת 3.שקר אני ממש מתלבטת לגבי האמת ושקר,אבל מנסה...