וזה כנראה.. אמת שקר פנטזיה.....?
ל ליאה וזהו New member 9/8/07 #16 ../images/Emo127.gif את הקעקוע הראשון עשיתי בגיל 17, אני נגד חירור איברים אינטימים! והפנטזיה שלי היא להיות עכשיו באיזה חוף בתאילנד עם ים בצבט טורקיז חול לבן והרבה אלכוהול!
../images/Emo127.gif את הקעקוע הראשון עשיתי בגיל 17, אני נגד חירור איברים אינטימים! והפנטזיה שלי היא להיות עכשיו באיזה חוף בתאילנד עם ים בצבט טורקיז חול לבן והרבה אלכוהול!
מ מיטללל New member 9/8/07 #21 בכן * אני עוזבת את העבודה * יצאתי בעבר עם תאומים זהים (לא ביחד) * אני טסה לאוסטרליה בחודש הבא
S silverhawk New member 9/8/07 #23 הו, זה כיף! * פנטזיה (באמת חכם לכתוב את זה פה...? ) * אמת * שקר (וכן, 1 ו-3 מכוונים )
Purple Mushroom Member 10/8/07 #36 הי , גם אני יצאתי עם תאומה(אבל רק עם אחת). ונדמה לי שהיא\הן פעם עבדו עלי (בטלפון) (התחלפו).
S silverhawk New member 9/8/07 #25 יאללה * חגגתי עם עשרים אלף בווארים שיכורים, לבושים בלבוש מסורתי * נהגתי בפרארי בכבישי גרמניה (ללא הגבלת מהירות) * יצאתי עם תאומות זהות
יאללה * חגגתי עם עשרים אלף בווארים שיכורים, לבושים בלבוש מסורתי * נהגתי בפרארי בכבישי גרמניה (ללא הגבלת מהירות) * יצאתי עם תאומות זהות
S silverhawk New member 9/8/07 #31 ../images/Emo45.gif והיי, רק תני לי את הפרארי (אם אפשר, את זו שראיתי במינכן )!
T TEPELA New member 10/8/07 #32 אני אני.. 1. פעם נפל עליי עץ 2. אני שוכרת דירה ב 400 ש"ח לחודש 3. יש לי נזם באף
T TEPELA New member 12/8/07 #63 באיזו שמורת טבע בצפון הוא פשוט נפל. שמענו חריקה מוזרה ורועשת וחשבנו שזה אלפי ציפורים אז הסתכלנו למעלה ופשוט קלטנו צמרת של עץ מתקרבת אלינו במהירות עצומה. לא קרה לנו כלום, כמה סריטות וזהו. אבל זה בהחלט היה מפחיד.
באיזו שמורת טבע בצפון הוא פשוט נפל. שמענו חריקה מוזרה ורועשת וחשבנו שזה אלפי ציפורים אז הסתכלנו למעלה ופשוט קלטנו צמרת של עץ מתקרבת אלינו במהירות עצומה. לא קרה לנו כלום, כמה סריטות וזהו. אבל זה בהחלט היה מפחיד.