אמת - שקר - פנטזיה

gal255

New member
מנסה3

1. יש לי עגיל באף - פנטזיה 2. פגשתי את עמיקם לוי מהשיר שלנו יותר מעשר פעמים - אמת 3.אני מדברת צרפתית שוטפת - שקר

gal255

New member
אוקיי עכשיו אני.

1. הלכתי לאיבוד באחד הפארקים בדיסני, והזמינו משטרה כדי למצוא אותי. 2. הייתי בהופעה של כריסטינה אגירה כשהייתי בארצות הברית. 3. כשהייתי תינוקת. אבא שלי הרכיב אותי על הכתפיים שלו ודפק לי את הראש בתקרה.

OנעמונתO

New member
מנסה

1. הלכתי לאיבוד באחד הפארקים בדיסני, והזמינו משטרה כדי למצוא אותי.-אמת 2. הייתי בהופעה של כריסטינה אגירה כשהייתי בארצות הברית.-פנטזיה 3. כשהייתי תינוקת. אבא שלי הרכיב אותי על הכתפיים שלו ודפק לי את הראש בתקרה-שקר

OshaninushO

New member
מנסה../images/Emo3.gif

1. הלכתי לאיבוד באחד הפארקים בדיסני, והזמינו משטרה כדי למצוא אותי.- שקר 2. הייתי בהופעה של כריסטינה אגירה כשהייתי בארצות הברית.-פנטזיה 3. כשהייתי תינוקת. אבא שלי הרכיב אותי על הכתפיים שלו ודפק לי את הראש בתקרה.-אמת

OshaninushO

New member
עכשיו אני../images/Emo3.gif

1.אף פעם לא הייתי בחו"ל. 3.אני קרובת משפחה של חן אהרוני. 2.לאבא שלי יש אופנוע.

gal255

New member
מנסה

1.אף פעם לא הייתי בחו"ל. - שקר 3.אני קרובת משפחה של חן אהרוני.- פנטזיה 2.לאבא שלי יש אופנוע. - אמת

OshaninushO

New member
נכון

וזזה לא חוכמה, זה היה קל תורך

מנסה

1.אף פעם לא הייתי בחו"ל.-שקר 3.אני קרובת משפחה של חן אהרוני.-אמת 2.לאבא שלי יש אופנוע.-פנטזיה

מנסה...

1. אף פעם לא הייתי בחו"ל- אמת 2. אני קרובת משפחה של חן אהרוני- פנטזיה 3. לאבא שלי יש אופנוע- שקר

בא לי גם:)

. פגשתי את הראל סקעת יותר מעשר פעם. (שקר) 2. עשיתי צניחה חופשית. (פנטזיה) 3. אני שונאת לפחות 3 ילדים בכיתה שלי. (אמת)

למעלה