אמת - שקר - פנטזיה

אמת - שקר - פנטזיה

זה משחק חדש קצת.. אז מי שלא יודע את החוקים: אני רושמת שלוש משפטים, כל אחד מנחש איזה מהם הוא משפט אמת משפט שקר ומשפט פנטזיה. עם מישהו מנחש נכון, הוא רושם משפטים. ברור
יופי.. 1. פגשתי את הראל סקעת יותר מעשר פעם. 2. עשיתי צניחה חופשית. 3. אני שונאת לפחות 3 ילדים בכיתה שלי. (הישנה)

שירה 94

New member
עונה..חחח איזה משחק מוזר..=)

1. פגשתי את הראל סקעת יותר מעשר פעם.- פנטזיה 2. עשיתי צניחה חופשית.- שקר 3. אני שונאת לפחות 3 ילדים בכיתה שלי. (הישנה) - אמת.. מעניין אם זה נכון.חח

שירה 94

New member
חח אפשר לנסות שוב??

1. פגשתי את הראל סקעת יותר מעשר פעם. - אמת 2. עשיתי צניחה חופשית. - פנטזיה 3. אני שונאת לפחות 3 ילדים בכיתה שלי. (הישנה) - שקר..

OנעמונתO

New member
מנסה

1. פגשתי את הראל סקעת יותר מעשר פעם.-פנטזיה 2. עשיתי צניחה חופשית.-אמת 3. אני שונאת לפחות 3 ילדים בכיתה שלי. (הישנה)-שקר

מנסה

1. פגשתי את הראל סקעת יותר מעשר פעם.- אמת 2. עשיתי צניחה חופשית.- פנטזיה 3. אני שונאת לפחות 3 ילדים בכיתה שלי. (הישנה)- שקר

התבלבלתי משנה

1. פגשתי את הראל סקעת יותר מעשר פעם.-שקר 2. עשיתי צניחה חופשית.-פנטזיה 3. אני שונאת לפחות 3 ילדים בכיתה שלי. (הישנה)-אמת

הצלחתי עכשיו תורי

1. יש לי עגיל באף 2. פגשתי את עמיקם לוי מהשיר שלנו יותר מעשר פעמים 3.אני מדברת צרפתית שוטפת

gal255

New member
מנסה

1. יש לי עגיל באף - פנטזיה 2. פגשתי את עמיקם לוי מהשיר שלנו יותר מעשר פעמים - שקר 3.אני מדברת צרפתית שוטפת - אמת

gal255

New member
ממשיכה לנסות

1. יש לי עגיל באף - אמת 2. פגשתי את עמיקם לוי מהשיר שלנו יותר מעשר פעמים - שקר 3.אני מדברת צרפתית שוטפת - פנטזיה

יוב101

New member
מנסה../images/Emo9.gif

יש לי עגיל באף-שקר פגשתי את עמיקם לוי מהשיר שלנו יותר מעשר פעמים-אמת אני מדברת צרפתית שוטפת-פנטזיה

OshaninushO

New member
מנסה

1. יש לי עגיל באף-אמת 2. פגשתי את עמיקם לוי מהשיר שלנו יותר מעשר פעמים- פנטזיה 3.אני מדברת צרפתית שוטפת-שקר

למעלה