אמת פנימית

תודה, מיכל יקרה

נכון מיכל יקרה.. קלעת בול... ב ד י ו ק ... באמצע הדרך... אני אישה באמצע החיים, שסופסוף, (ומוטב מאוחר מאשר לעולם לא...) מתחילה לגעת במהויות כפי שמעולם לא העזתי לגעת, באומץ.

תודה לך

לגעת במהויות ! נשמה שלי אשרייך! המשיכי בדרך זו באומץ, עם הרבה כח תאמיני בעצמך את יכולה על כולם. מתוקה שיהיה לך הרבה בהצלחה ממיכל.

yofiel

New member
הארה

אני בהחלט מרגיש שאני בתוך האור , אבל ההגדרה שלי להארה היא אחרת. ברגע שמגיעים להארה נהיים אחד עם אלוהים בצורה מוחלטת , זה כמו למות בלי למות , כי האגו מת ונולד מחדש , והפעם בתור משרת של הנשמה ולא השולט... בחיבור כזה , יודעים הכל , יש גישה ישירה לכל מאגרי הידע של היקום...

ההגדרה שלך...

יופיאל היקר.. ההגדרה שלך גדולה ממני... אני, בתוך עמי אני חיה, אישה פשוטה. לו רק יכולתי להתחבר... ומתוך חיי היומיום רואה את האור הגדול שלך והוא זורח! לחיים ה``רגילים`` של היומיום זוהי תמצית האלוהות...

הצעה

הי יופיאל! שמחתי לקרוא את קורות חייך הרוחניים. אני חושבת שעברת דרך מאד ארוכה. אני מאמינה שעדיין יש נקודות מסוימות שלא נחשפת אליהם. אתה מדבר כמרפא ואתה מרפא. לצערי חסרה לך חוליה אחת. אני חושבת שהיו לנו מספיק שיחות על רפואת הרמב``ם. ברגע שתחליט כי אתה רוצה באמת ובתמים ללמד את הנושא בכדי לטפל באחרים צור קשר לדואר האלקטרוני שלי ותקבל פרטים מדויקים. אני מזהה בך פוטנציאל אדיר למען האנושות. חזק ואמץ. מיכל

לה

New member
:p

היי.... אמ......רציתי להגיב ושכחתי מה רציתי לומר אז לא משנה![= [פעם אחרת]

תגובה ממיכל

לה היי! מתוקה מה ברחת. אז מה אם ברחו לך המילים. חוץ מזה בחרת שם כל כך יפה וכל כך מנגן. זהוא התו השישי בסדר התווים והוא פורט בדיוק על הרגש. שיהי לך המשך לילה מוצלח. אם אהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל.

ברחה לי התגובה מיכל

יופיאל שוב שלום! לא ידעתי כי הנך כולך מזל דגים. אז באיחור מזל טוב! דגיג. זכור תמיד, יש דגים טורפים בים וישנם גם דגי רקק. מי אנחנו הכרישים או הקטנים? חוץ מזה רציתי לתת לך מתנה ליום ההולדת. לאור חשיפתך המדהימה על קורות חייך הרוחניים. אנא השאר את פרטייך בדואר האלקטרוני שלי וכך אוכל לחבר אותך לרפואת הרמב``ם. למומחית הכי גדולה בארץ בנושא הזה. {אני לא המומחית} להשתמע מיכל

yofiel

New member
תודה B-)

השארתי לך כבר פרטים ,אבל אשאיר שוב אם אין לך אותם... ואם אני משווה את עצמי לאיזשהו דג אז זה יהיה דולפין... למרות שדולפין הוא לא ממש דג , אבל הוא חי במים... ;-) באור ואהבה יופיאל המלאך

משהוא אישי

שממיתי היי! קודם כל יופיאל אינו מלאך, זהוא רק הכינוי שלו. אם הוא היה מלאך הוא לא היה איתנו כי למלאכים אין צורת אדם וגם לעולם לא תהיה. המלאכים הם לא נשמות אלא סוג של תובנה. לבקשתך על משהוא אישי ובכן: בעצם הבחירה שלך בכינוי שממית{עם ש ולא ס} זה מראה עד כמה את כן מתקרבת אל עצמך. שממית זהו בעל חיים שמתקשר להשרדות מזל ושפע. אני לא גורו ולא מתכוונת להיות כזו. מקסימום איזו מטיפה לדרך האמת והאור. מה שנקרה מורידה לאנשים מסכים וחושפת אותם לאמת אחרת. אם את מנסה לאהוב את עצמך עלייך להתמיד במחשבה: כמה שאני מוצלחת, כמה שאני מוכשרת כמה שאני אוהבת את עצמי הכי הכי בעולם. יש לשנן את המשפט 3 פעמים ביום במשך 40 יום רצוף ואחר כך אשמח לשמוע אם התחברת לעצמך. בהצלחה מיכל.

ובזכותך... צחקתי צחוק גדול ושופע...

``כמה שאני מוצלחת, כמה שאני מוכשרת...כמה שאני אוהבת את עצמי הכי הכי בעולם...`` על פי המרשם מאת ד``ר מיכל: לזכור לשנן את המשפט 3 פעמים ביום במשך 40 יום רצוף... מיכל נהדרת, גרמת לי לצחוק צחוק גדול ושופע, את מקסימה! תבורכי.

לגעת לגעת ושוב לגעת

לגעת במהויות! אני מתה עלייך. באמת חוץ מאשר לצחוק מכל הלב בבקשה תגעי בעצמך ובתוך תוכך את באמת הכי הכי בעולם. אוהבת אותך באהבה ללא תנאי וללא גבול כמה שאוכל מיכל.

למעלה