אמת נכון הדבר?

הרבה יותר גרוע...

לא רק מגלי אמריקה רשאים לדרוך על אדמתה. בסגנון הציני שלך ביזית את הבורא ואת מידותיו. אין זאת שהצגת את עצמך כאיתאיסט, אלא הצגת את עצמך, האיתאיסט. בעזרת הידע הרחב שלך ובעזרת לשונך המחודדה עשית חוכא ואיטלולא מהסוגיות הקדושות, המכובדות והנשגבות שבתורתינו. אין בנמצא מאמין בה` שידענותו עולה לו בידיעת דברים אלו, מבלי להחשף לחרדה הגדולה בה צריך לגשת לדברים אלו. ואם מלאך לבך לפעור פיך, חזקה חזקה עליך כי באיתאיזם דבקת, כי בבוראך כפרת כפירה מוחלטת. אין בכח העט לבטא את עומק תהום שינאתי כלפיך. וכשתתפגר במהרה בימינו, אהיה הראשון ללבוש לבנים ולערוך כרה גדולה לכבודו ית`, על שונאו שאבד מן הארץ, ונכרת זכרו.

ואני מקוה שכבודו ידבק בתומתו

שאף כי אין הרעה באה אלא בגלל הרשעים עכ``ז אינה מתחלת אלא בצדיקים ! שהלא ונאכל קוצים לא נאמר אלא ונאכל גדיש! ומה עם הרשעים ? אף כי הסנה בוער באש עכ``ז והסנה איננו אוכל ק``ו מסלמנדרה

אינה אוכלת לא נאמר

אלא אינה מתחלת. וכן אמרו כיון שנתנה רשות למשחית להשחית אינו מבחין בין צדיק לרשע. וסוד ה` - ליראיו. אכן, בתומתי אחזיק, כי הצור תמים פעלו וכל דרכיו משפט, קל אמונה ואין עול, צדיק וישר הוא. עד אשר יקויים בנו ובכן צדיקים יראו וישמחו... וכל הרשעה כעשן תכלה..

באר לי דבריך ?

כמדומני שתלוי במכשירים בו אנו גולשים. וכפי שנוכחתי שאף בגובותיך לעובדיה אינך מופיע כמגיב על הודעתו אלא לצידו. ולשם סקרנות בלבד. האם אתה גולש במחשב או בפון ? ובאיזה סוג ?

זימj

New member
גם אני לא מבין

איך אנשים מעיזים לתת לשלוחי היצר הרע במה בפורום חרדי, ואינם חוששים על כבוד שמים ועתידין ליתן את הדין.

לדעתי אין טעם להמשיך

בפורום זה בויכוח מטופש הלזה ולהעכיר את האוירה בפורום. ובהיות ונותרו לנו נושאים פתוחים שכבודו טוען שהוצאתים מהקשירם, ע``כ הנני מציע שתיפתח שרשור בפורום אחר בו תשטח את השגותיך, פן אקדימך בפתיחת השרשור בפורום יהדות לחילונים. ובזה נסגר ויכוחינו כאן בפורום זה !

לדעתי אין טעם להמשיך כאן

בפורום זה בויכוח מטופש הלזה ולהעכיר את האוירה בפורום. ובהיות ונותרו לנו נושאים פתוחים שכבודו טוען שהוצאתים מהקשירם, ע``כ הנני מציע שתיפתח שרשור בפורום אחר בו תשטח את השגותיך, פן אקדימך בפתיחת השרשור בפורום יהדות לחילונים. ובזה נסגר ויכוחינו כאן בפורום זה !

למעלה