אמת נכון הדבר?

אמת נכון הדבר?

נעשתה התועבה הזאת בקרבנו? לבקש מפלוני הכופר לשוטט בפורום ולמלא את השרשורים בדברי כפירה ונאצה..? יש אי מאן דהו שמעיז לקחת אחריות על הזמנה נפשעת כזו? אדעסקינן בהכי, אכן תמה אני הכיצד נחסמים גולשים למיניהם, ופלמוני הרשע עדיין סובב על חומות אמונת באי הפורום... צופה רשע לצדיק, מבקש להמיתו...

האמת והצדק איתך !!

אני לא בא להכנס לנושא של פלמוני, אבל אין לי מושג מה עובר על המנהלים של תפוז ???

איך תמיד הרב חקר עונה

עז מה שמאה בחורים נהרסים העיקר שיש אחד שמתחזק. (זה בעיקרון דבריו)

הוא מעולם לא אמר כך.

הוא ביקש הוכחה שהפורום אשם בהריסתו של בחור ושאלולי הפורום הוא לא היה מדרדר. ואני מבקש זאת גם כעת מכבוד מר עטרסניק...

אץ קוצץ

New member
אמת מה נהדר..

נמאס לי מאלה שמלאים תלונות כרימון ומשמיצים גולשים בפורום במקום לפנות למנהלים במסר. תהנו

נמאס...

מסתבר שלא פשוט לישא בעול ציבורי... מודה ומתוודה שלא פניתי לחקר. ובעצם, הודעתי בעיקרה הופנתה לחברי הפורום בשאלה מי הזמין את הכופר. וזאת, כיון שהוא, הכופר, טען שהוזמן ע``י חברים בפורום. בנוסף, על הדרך, השחלתי תמיהה על ההנהלה מבלי לבדוק קודם לכן במסרים. ומנסיון קודם, מעשי ההנהלה שהיו עליהם השגות, הובררו כנכונים... אני מתנצל על הפזיזות. ואין אני תוהא ח``ו על הביקורת, רק שלא ביררתי קודם לכן אצל ההנהלה. מה שלא יהיה, עוד לפני הבירור במסרים, איני מתאפק מלהעיר שהצליל שלך, אץ, צורם. עם כל האמפטיה לקוצר הרוח שלך כלפי המתלוננים בלא בירור, בכ``ז, ההתרסה של הכופר כלפי קדשי ישראל לא מקוממת יותר? לא מאוסה יותר? בסופו של דבר, מצטייר מצב כאילו ההנהלה מגינה עליו ומתקיפה את תוקפיו... ועכשיו, מסר...

היא מגינה על הפורום..

אתה מנסה ליצור אש מחלוקת נגד פלוני777 להתסיס ולהסית את כל חברי הפורום נגדו. דבר שחקר לא יאפשר לך בשום אופן! כמה פעמים הוא כתב לי שלא נותן לי לכתוב הודעות הפוגעות באחרים.. גם אץ לא מאפשר התנהגות כזו ולא מרשה לי לכתוב את המילה `פריענקים` בפורום..

הצבע נא על נושא כפרני בדבריי !

כמדומני שאף כבודו נוקט בשיטת בעל העיקרים שאין לקוראו מין את הכופר ב10 עיקרים! וציין נא היכן שללתי בויכוחינו את 3 העיקרים שהנם 1 מציאות ה, 2. תורה מן השמים, 3. שכר ועונש. ובמה האמינו רבים וטובים מהרמבם ? העניין עדין לא נסגר ==>>

י``ג עיקרים.

לא יודע מהיכן הסקת שאני נוקט כבעל העקרים. ודבר ברור לכל בר בי רב דחד יומא ופחות הימנו, ששיטת הרמב``ם בעיקרי האמונה פסוקה להלכה, ופוק חזי מאי עמא דבר. והאר עיני אם אני טועה, אם יש מי שהוא מרבותינו מוסרי התורה שראה את דברי העיקרים להלכה.

דעותיך הכפרניות.

אם תעלה הקריזה מלפני, אפשפש בקרבי הפורום, אתפלש בטיט כפירותיך, ואדלה משם רוב זוהמא וכפרנות, בין בי``ג עיקרים, בין בג` עיקרים. ודל מהכא הרשעתך בפורום זה, בשימך ללעג קדושי ישראל, הלא גדלה חטאתך עד צית שמיא, בשומך את הבורא ותורתו ללעג וקלס כפשוטו(!) בפורומים אחרים בתפוז. אוי לעיני שכך ראו. והנה די בזה לנדותך ולהוקיעך, עד אשר ישטפוך נהרות רוק שירקקו עליך כל עוברי דרך.

אין כל צורך לפשפש ולחפש

אינך היחידי שבגינו אני זוכה מישום מה למסע פירסום על תגובותיי הכפרניות בפורומים השונים, וכאילו גילו את אמריקא. שהלא לא אחת הצגתי את עצמי כאתאיסט. ובאשר לתגובותיי בפורום זה, אוכל לעוזרך בחיפוש == >>

<<== כמענה לאותו רברבן

ששפך קיתונות של בוז על האפיקורסים מבלי לדעת שלא כדאי להסתכן בחנק בתליה על עז גבוה. ובכדי להראותו כי לא מחכמה דיבר שכאילו הכופרים הינם סכלים, ע``כ למרות שציינתי בעבר שאני סולד מויכוחים בנושאי אמונות ודעות ==>>

<<== עכ``ז יצאתי מגידרי

והבאתי את עמדת הרמבם שאין כל הוכחה לחידוש העולם, ואף סתרתי את עמדתו המנסה להוכיח את אמונת החידוש בדרך מאמיני הקדמות. ומלבד זאת ``מכבדיי אכבד ובוזיי ייקלו`` *ומ``י ומ``י ההולכים*

למעלה