אמת בפרסום

אמת בפרסום

אני רוצה להעלות בפני באי הפורום תמונה חמורה של דיווח כוזב ופרסום שאיננו עולה בקנה אחד עם האמת. בעקבות התכתובת הענפה אודות ההרקדה בבורסה והבונוסים המתלווים אליה, הגעתי היום למקום מלא רוח גבורה והתאכזבתי מרה. חיפשתי בכל מקום ולא ראיתי אף בחורה בלונדית ויפה או אפילו שחורה ומכוערת שמציעה את שירותיה הטובים לאלו הלחוצים במיוחד. בת זוגי ואנוכי סרקנו את המקום היטב, והעלינו חרס בידינו. גם אם הבחורה הייתה עסוקה בפניות קודמות, אפשר היה לצפות שתדאג לגיבוי, או לפחות לשילוט מתאים שיסביר מה לעשות במקרה מעין זה. הלזה ייקרא שירות? אבל וחפוי ראש הסתפקתי בהרקדה ותו לא.

אליק 31

New member
ראפ, הן מריחות את עזרא כרמל ויוצאות

מהחורים שלהן. אותך לא זיהו.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ראפי, אתה גדול!

הוזמנתי היום לבורסה לעזור לכם בסריקת המקום
וגם לרקוד...אבל נבצר דבר ממני...
בכל מקרה, אני מקווה שתמצאו מה לעשות בחרס אשר העליתם בידכם...
שתהיה לך שנה טובה!

ראפ, היית צריך להודיע מראש!!!

שאתה מגיע להרקדה הזו... ואז אולי.. אם לא ההיא.. היו כבר מחכות לך אחרות
)

mosbar2

New member
יש אמת בפרסום

א. כנראה שאתה לא מגיע מהמקומות הנכונים ובשעות הנכונות. הפריסה בצד הצפון מערבי של תיאטרון יהלום היום היתה רגילה בהחלט. ב. לא נראה לי שבת זוגך ואתה אכן סרקתם את האזור, לא ראיתי אצלכם ציוד נלווה (מפות, מצפנים, פנסים ועוד). ג. בפעם הבאה תקבל נ.צ מדויקים.

הי ראפי

יתכן והבחורה הייתה עסוקה בפניות קודמות. או אולי קראה כאן בפורום שאתה מגיע לאחר "בקורת כיסים" מבית, ולכן אפילו לא ניסתה איתך... או אולי בעקבות הפרסום בפורום הגברת ההיא שינתה "מיתחם". לך תדע. סתתתאם. ובלי כל קשר..... עזרא לא היה היום....

ראפ, אבל וחפוי ראש, אתה מסתובב../images/Emo13.gif)

וההרקדה גם לא מצליחה להוסיף לך אנרגיות, אז איך אתה רוצה שההיא, תהייה? חוץ מזה, בטח עזרא, שלא היה, הגיע קודם
) * סליחה עזרא אתה מותג, זו לא ממש הכוונה אליך
)

הסיבה האמתית? אתנית ובמתן אתנן

כול הכותבים מפספסים את הסיבה האמיתית? בעיה אתנית פשוטה. כאשר עזרא מקבל את ה "שירות" הקצר, (90 שניות)? הוא משלם 100 שקלים בתוספת TIP של 50 שקלים נוספים. כאשר ראפ התימני מקבל את ה "שירות" הארוך (10 דקות)? הוא משלם 50 שקלים, מבקש עודף, ובחוצפה תימנית תובע עוד הדרן... זאת האמת!!! כל האמת! אך ורק האמת!!! זוהר בדשא .

גוגו11

New member
האמת היא

שאתה חיפשת יפה בלונדינית ולא מצאת אפילו שחורה ומכוערת. אילו היית מחפש שחורה ויפה....או בלונדינית מכוערת...

ראפ. הצלחת לגרור אותי לנושא

ואני מגיבה, למרות שבשרשור המקורי נמנעתי מכך, מתוך תקוה שחוסר תגובות יגרמו לשרשור לדעוך לו לנבכי הארכיון והזכרון.וגם בשל בקשתו של עזרא, בשלב מסויים, ל"סגור את הנושא". אז כך, אני מאוד מעריכה את היוזמה שלך ללכת ולבדוק האם יש אמת בפרסום. אך האם זה משנה? הדבר החשוב לדעתי הוא, בדיוק להיפך: לנתק את הקשר שיצרו בין ההרקדה לבין המצאותה או אי המצאותה של "מגישת השירות". וזה לדעתי, מן הסתם, הכיוון שבו אמורות להיות התגובות - למי שחושב ואיכפת לו - שיש לשרש את הדימוי השלילי שנוצר ל"רקודי-העם". לציין שאיני רוקדת בהרקדה זו, וזה ממש לא נתון רלוונטי. הדימוי. כן הדימוי, הוא ענייני.

משהא

New member
ראפ תימני- בשבת זו הן השתתפו בהפגנה

לא פלא שלא ראית. כל הבלונדיניות והשחורות השתתפו בהפגנה בכיכר המדינה. לטענתן מאז שהלו ההרקדות והאזהרות,ירדו המחירים. הרוקדים הם "תפרנים", וגורמים לקריסת הענף. רוקדים רבים חזרו הביתה במפח נפש, בלא שנהנו מההרקדה. תחפש שוב בשבת הבאה. שנה טובה אורי גבעוני

יש לי בעייה

לו הייתי חכימא, די היה לי ברמיזא אלא שאני לא, וזה דווקא מביא לי קריזא

למעלה