אמת בפירסום- די לשקרים

mortinos

New member
אמת בפירסום- די לשקרים

למי ששכח גם סוני הביאה את -ps1 אחרי קרוב ל3 שנים אחרי שהופץ בכל העולם. היו חנויות בודדות שהביאו את הps1 ביבוא אישי מה שלא מנע מהרבה אנשים לקנות את ה ps1 במחירים מופקעים. משחק לps1 למי ששכח עלה בזמנו 350 ש"ח. קרה משהו? לא! אנשים קנו ונהנו. זה מה שיקרה גם לX-BOX חבר´ה.מה לעשות ההיסטוריה חוזרת. 30 מליון ps נימכרו עד היום אבל זה כולל גם את ps1 חוכמה גדולה. לידיעתכם עד עכשיו מכרו יותר X-BOX מאשר ps1 בשנה הראשונה כשיצא בארה"ב. ה- X-BOX בשוק פחות משנה וכבר מכר 4 מיליון מכשירים {לא 3.5 מיליון} עם הצלחה לא מתווכחים אפשר רק לקנא.4 מיליון משתמשים חדשים בפחות משנה לא טועים.

SolidSnake

New member
ופלייסטיישן 2 מכר 30 מליון עותקים ב

שנה וחצי!!! האקס בוקס בכלל לא קרוב והוא לא יהיה קרוב אף פעם! וואו הבוקס עבר במכירות את הפס1! איזה הישג! הבוקס עבר קונסולה בת 5, 6 שנים (אולי יותר). דרך אגב, 30 מליון היחידות, הם לא של פס2 ופס1 הם רק של פס2! אל תתחיל לדבר על כל מיני נושאים שאתה לא מבין בהם כי אתה נשמע ממש טיפש.

cyclops1987

New member
האקס בוקס מכשיר יותר טוב

הוא מכשיר מצויין אבל תמיד פלייסטישן ימכרו יותר כי אנשים אוהבים את זה יותר. אני אישית שונא את פלייסטישן אני הכי אוהב את הגיים קיוב שלפי דעתי פי מאה יותר טוב באיכות מהפלייסטיישן והמישחקים שלו הרבה יותר טובי גם מהאקס בוקס וגם מהפלייסטיישן

mortinos

New member
טיפש תיקרא לאבא שלך!!!

אני מקווה שמנהל הפורום יעיף אותך לעזאזל . אם אתה לא מסוגל להתווכח בתרבותיות זה בטח לא המקום בשבילך. אני יודע שהעובדות מרגיזות אותך אבל מה לעשות ? בעצם יש מה לעשות ,קח את ה- ps2 שלך וזרוק אותו לפח ובמקום זה תקנה סגה מגה דרייב כי זה מה שמתאים לך. תתביש לך. תן כבוד לפורום ועל תלכלך במילים גסות רוח.

SolidSnake

New member
רק שתדע ש...

לא קראתי לך טיפש. אם היית יודע לקרוא היטב היית מבין שאמרתי, "אתה נשמע טיפש כאשר אתה מדבר על נושאים בהם אתה חסר ידע". כנראה שאתה לא יודע לקרוא היטב, או שאתה עצבני במיוחד. העובדות מרגיזות אותי? אני מאוד שמח מהעובדות. הפלייסטיישן 2 מכר 30 מליון יחידות בשנה וחצי והבוקס מכר 4 מליון בשנה.

yakirboy

New member
את מי זה מעניין ???

מה יש כל כך הרבה להתווכח בין מי יותר טוב או בין מי שמכר יותר ??? הרי זה ידוע שלא חסר אנשים קטנוניים בפורום שקונסולה מסויימת יותר טובה רק בגלל שזה מה שהם קנו ועם זה הם נתקעו בבית . חוץ מזה למי אכפת כמה זה מכר בשנה הראשונה או בשנה וחצי ?! זה אבא שלך מנהל של סוני או של מיקרוסופט ?! אתה מקבל אחוזים על כל מכשיר שנמכר ?! אז זהו שלא !! אז אולי מספיק עם כל השטויות האלה ?

SOL2

New member
קודם כול

צודק באמת למי איכפת מה אתה לא נהנה מהקונסולה שלך אז אתהצריך להתנחם בזה שהיא מצליחה יותר אני תמיד יעדיף את הבוקס מה לעשות הוא המתקדם ביותר ומי שאומר שאני כמו אחד שרק כול מה שחשוב לא זה גרפיקה וגרפיקה אז הוא צודק אין מה לעשות חברים שהמשחק בעל גרפיקה יותר חלקה ומפורטט המשחק הרבה יותר אמיתי זה כמו להגיד לשחק ב16 BIT אבל ה32BIT יהיה יותר מהנה כי הוא יותר יפה וגם גרפיקה זה המשחקים של מחר נראה לכם שDOOM3 יפעל על PS2? בחלומת ( לא שאיכפת לי מהמשחק הגועלי הזה למה יש כל כך הרבה YEPE סביבו) ודבר אחרון למגילת האסתר היומית שלי לא לקלל את הSEGA MEGA DRIV אני גדלתי על המכשיר הזה והוא מצוין עם משחקים כמו SONIC2 ועוד מצוינים

למעלה