אמת או שקר?

februarygirl

New member
אני דווקא אהבתי את ההגדרה של אלון

בקטע הקומי של כלבה עם הכלבה שלה :)

DDN

New member
שמח שכתבת את זה

למרות שידעתי את זה כבר.

svety

New member
חיכיתי להודעה כזו ../images/Emo13.gif

זה משהו שלי אישית היה דיי ברור, אבל אני שמחה שמישהו מבפנים הבהיר את העניינים, תודה אלון

../images/Emo45.gif.

אני חושבת שבהינתן כל זה ראוי שנפרגן על כל הדברים הטובים וניקח את הרעים בערבון מוגבל.

Thumpers

New member
1984 ../images/Emo23.gif

ואם את אומרת שהתכוונת לתוכנית המזוויעה, אני פוצחת בחרם נגד... נגד העולם!

elcool

New member
אני!

הרי שאני שתול של ההפקה. מההתחלה הביאו אותי לחרחר מזימות לקרב לבבות לפי רצונות ההפקה הכל יכולה.

כי בדיוק 4 ימים

לקח לסטייסי המושתלת השנייה לרכוש את אמונכם
. הקהל לא מטומטם, הקהל רואה הכל
!

DDN

New member
איזו עריכה מגמתית!

4 ימים שקיבלנו כפחות משעה בתוכנית!

elcool

New member
כמות מצולמת בהשוואה לכמות משודרת...

זה כולם יודעים. אבל אף אחד לא מזכיר את כמות הזמן שממתינים לכל דבר. בשבוע הראשון אני מניח שזה היה כי נורא כי היינו הכי הרבה. אבל קמים עם מצלמה בפנים ב-6:00 בבוקר, הבנים מתלבשים ומאופרים כולם תוך שעה-שעתיים. והבנות תוך... 4-5 שעות. ובינתיים מה אנחנו עושים? כלום. ממתינים. לפעמים אפילו לא בוילה כי צריך לצלם שם סצינה מסויימת רק עם זוג אחד. אבל המשימה הראשונה... וואו. טיפסנו על על קירות! לכל אחד המשימה לקחה שעה בערך... היו 11 מתמודדים... אני, בלומנטל ומאור היינו אחרונים. איזה סיוט. אני בטוח שאחרי, ככל שהיו פחות אנשים אז גם היתה פחות המתנה, אבל עדיין. גם 11 שעות וגם 5 שעות זה הרבה.

קראתי את זה ועבר בראשי רעיון לריאליטי חדשה:

"רוקדים עם חנונים". זהו, הלך החשבן
. איך היית מעדיף להיתקע ולהמתין שעות - עם היפות או עם החנונים
? נו הינה לך, יכל להיות יותר גרוע
.

StriX Starlight

New member
לכל הפחות, חדר ההדחה מלא בהם.

אבל ממבטים חטופים זה נראה כאילו יש בדיוק 40 ספרים שונים וכל השאר זה עותקים של אותו הספר...

elcool

New member
באופן ספציפי כשאני הייתי

הרבה פעמים הסיפריה היתה מחוץ לתחום כי צילמו שם כל מיני דברים. והמשימות היו מחוץ לוילה, אז לא היו ממש. לבלומנטל תמיד היה ספר. תמיד.

למעלה