אמת או חובה

admor

New member
מה זה השטויות האלו?

עכשו אני יכול לרדת עליך. ככה זה, תלמד אנדר כשאתה בכחול אתה לא כותב את כל האמת. יקרתי כתוב נהדר אהבתי מאוד.

איזו חתימה ארוכה יש לך!

לא הבנתי, מה זה עדינות מתפנקת? חומר זה טוב, במיוחד כשה ת' חלושה וואלה מתבחשחבחת

אליזד

New member
סוף הדרך.

(מי אמר פידבקים ולא קיבל?) סוף הדרך, מעולה, מצויין. פרוזה במיטבה, ולדעתי הדבר הכי טוב שלך שקראתי עד היום. קצת עריכה לא תזיק לו (אולי לפני שאת שולחת לאיזה מקום) אני מתכוון לסדר את הפסיקים והנקודות ולמחוק מילה או שתיים, אבל חוץ מזה? זה מעולה! ואגב, סליחה שאני לא קונה את העניין של הסם. הסיפור הזה לא כתוב בהשפעת סם. סיפור שכתוב בהשפעת גרס או חשיש הוא אסוציאטיבי ומתפרע. שלך ממוקד, ושומר על חוט שידרה, על מבנה, על הקשרים מחלק אחד לשני. אולי עישנת לפני שכתבת, אבל הסיפור הזה בהחלט בא מכישרון ולא מחומר כימי. מה צריך לעשות בשביל לקבל עוד?

ואם כבר נהיינו סדנת כתיבה

אז: א. זה טוב ב. ליתר דיוק: יש לזה פוטנציאל גבוה ג. שזה אומר ששווה לעבוד על זה ד. יש על מה לעבוד בקצרה: החלק השני הרבה יותר טוב מהחלק הראשון (הקטע עם המילים, הקשר בין המילים למיניות שלה עם עצמה - נהדר), יוצאת מזה דמות מאד מעניינת, מיוחדת, מסקרנת, שונה. בקטע הראשון יש בניה של דמויות קצת בנאליות, שניהם צורחים, שניהם מזדיינים, היא במלון של סטוצים הוא עובד על המדינה. חסר קונפליקט, חסרה מורכבות. אני אומרת את זה רק כי אני חושבת שזה שווה, אם מרגיש לך שנדחפתי אז סליחה, אבל אני כשאני משתפת בדברים שלי אני אוהבת לדעת מה אנשים חושבים באמת...

אליזד

New member
לגמרי לגמרי לגמרי צודקת

וזה בדיוק אבל בדיוק אבל בדיוק נמרץ מילה במילה הדברים שרציתי לכתוב. רק מה? לי יש כבר הסטוריה של "עושה צרות" מקצועי. ויש רבים שרואים את זה כהתנשאות, או כטרחנות מיותרת. קשה לי להסביר כל פעם מחדש כמה אני אוהב את המילה הכתובה ומעריך אותה. כמה אני רגיש לה, ובגלל זה אומר תמיד את האמת עד הפרט האחרון. אז רשמתי פה את הצד החיובי, ואת הביקורת שלחתי למתבחששת במסר פרטי (יחד עם המון מחמאות) . וגם אז, לא רשמתי את מה שאמרת לגבי הדמויות אלא רק ביקורת תחבירית. וכל כך כיף לי שכתבת את זה, כי ככה אני מרגיש שיש מי שמבין את זה, ואני חושב שנהפוך הוא, הכבוד למה שאתם כותבים הוא זה שמניע אנשים להגיב ולבקר. לא זלזול, ההפך. הביקורת הזו היא בונה ובאה מאהבה. ושוב אנטיגוני, פשוט הוצאת לי מילה אחרי מילה כאילו קראת את המחשבות שלי. איזה כיף! ומתבחששת - זה בדיוק המקום להמשיך ממנו. ללמוד ליישם? זה שטויות, אבל הרעיון הוא היצירה האמיתית, והרי את סופרת במלוא מובן המילה.

בעעע

כמובן, מישו היה חייב להגיב דווקא לו... >ספל חמאה בטוחה שהבנת ת'כוונה<

uri80

New member
גם אני - אמת.

אבל עדיין לא מתחייב לענות על הכל. יש עדיין שמץ של פרטיות ששומר עליו מפני האינטרנט.

למעלה