אמת או חובה

נראלי

שאפעם... לא באמת לפחות... אמת שהיתה לך תקופה שלא שמרת נגיעה? אני חובה (בלי חובות שקשורות לתמונות או פרטים אישיים)

אממ

אף פעם לא שמרתי נגיעה (חוץ משבוע אחד שכן שמרתי) חובה עלייך למרוח על הפנים משחה נגד פטריות בכף רגל אני אמת

זלא

מפריע לך שלא שמרת? בקשר לחובה הזו. אין שום סיכוי שבעולם שזה הולך לקרות. דבר ראשון כי אינלי משחה כזו
דבר שני גם אם תרוץ לרכוש לי אחת כזו, היא לא תעבור את הסף של הדלת ק"ו קירבה לפנים שלי
אני אמת

האמת

איפה שהוא זה מפריע לי קצת.. אבל אני לא רגיל לזה (כשאני יכיר מישהי שאני ירצה להתחתן איתה אני ישמור נגיעה- אבל לא נראה לי שזה יהיה בקרוב) יש לך חבר? מתי חזרת לשמור נגיעה? דרך אגב: בואי נעשה הסכם את לא מקיימת את החובה שאני אמרתי ואני לא עושה את החובה שאת אמרת שרועה צאן ישלח לך מסר. סבבה? אני אמת

אין חבר.

בערך חצי שנה של בילבול.. שומרת-לא שומרת-שומרת וכו'.. אחרי זה שומרת רצוף בלי שום נגיעות. גם בתקופה "שלא שמרתי" לא הרשתי לכל אחד להתקרב אליי. אפילו לא לחיצת יד. מוסכם
אמת שיש מישי שאתה רוצה? אני אמת

לפני

קצת יותר מחצי שנה..
לא היה חבר. היו דברים אחרים שעדיף לא להיזכר
נהייתה לי בחילה

אני הולך לישון אני יהיה כאן בשעה 4

אני זז לישון אני יהיה כאן בשעה 4 בבוקר ונמשיך מחר את המשחק. את תיהי כאן בשעה כל כך מוקדמת או שנמשיך את המשחק בשעה יותר מאוחרת?

רiעה צxן

New member
אולי

הזכרים שאת מכירה. תהיי לו אישה כדי שיהיה לך לבעל... התכוונתי שאני לא נושך בתיבת המסרים שלי. מי שרוצה מוזמן להכנס...

אני יודעת

סתם כתבתי את הניק שלך.. זה הראשון שראיתי מול העיניים
זלא שבאמת ישלי מה להגיד לך
היה לי משעמם.. ואנלא מתכתבת במסרים. זה מעצבן

רiעה צxן

New member
אה אוקיי

יש לך מזל שזה אני. מישהו אחר היה מוצא סיבה טובה להטריד אותך... b:

כן. אבל הרוב לא מתחרטים על הגיוס

אין מה לעשות.. שגרה צפופה ובירוקרטית זה שובר לפעמים.. מתי הפעם האחרונה שהייתה בחו"ל?

למעלה