אמת או חובה אמת
י ישראלי מצויין New member 4/10/10 #4 אין לי עוד ניק אבל אני כותב בעוד מקומות עם הניק הזה. חובה עליך להגיד מה השם שלך. אני אמת
ש שיבולת נרד New member 4/10/10 #5 אמת שבאיפושהו היית רוצה להיות בחור ישיבה ולא חייל שמירה זוטר..? אני חובה בכייףשלכם
י ישראלי מצויין New member 4/10/10 #6 לא אבל אני גם לא מטחרת על התקופה שהיתי בישיבה. חובה עליך לכתוב מה השם שלך (אם לא בא לך לכתוב בפורום את יכולה במסר)
לא אבל אני גם לא מטחרת על התקופה שהיתי בישיבה. חובה עליך לכתוב מה השם שלך (אם לא בא לך לכתוב בפורום את יכולה במסר)
ש שיבולת נרד New member 4/10/10 #10 ... עדי. חובה עליך לכתוב מה הכנסת לפה מהבוקר ועד עכשו. האמת שזזתי לנתניה. לחתונה, אז תחכו לי. אני יחזור מאוחרייתר
... עדי. חובה עליך לכתוב מה הכנסת לפה מהבוקר ועד עכשו. האמת שזזתי לנתניה. לחתונה, אז תחכו לי. אני יחזור מאוחרייתר
י ישראלי מצויין New member 4/10/10 #21 לקח לי זמן להזכר חח משחת שינים, מים, שניצל, אורז, צ`יפס, מלאווח, קוסקוס סלט. תכתבי הודעה כשאת חוזרת
ר רiעה צxן New member 4/10/10 #7 אמת תורתינו הקדושה... אמת שאתה מחפש משהו לכתוב כאן כדי להצדיק את זה שאתה אדום? אני אמת!
י ישראלי מצויין New member 4/10/10 #9 לא אתה יכול לבדוק אם מאז שניהיתי אדום כתבתי יותר מבעבר. יש לך חברה? אני אמת
ר רiעה צxן New member 4/10/10 #11 לא. אמת שניסת להתחיל עם בחורה בזמן שהייתה לך כבר חברה? אני עדיין אמת.
ר רiעה צxן New member 5/10/10 #34 עוד לא יצאתי מהארץ... אמת שאתה לא מניח כל יום תפילין? אני חובה. אבל לא בקטע של פרטים אישיים ותמונות...
עוד לא יצאתי מהארץ... אמת שאתה לא מניח כל יום תפילין? אני חובה. אבל לא בקטע של פרטים אישיים ותמונות...
י ישראלי מצויין New member 4/10/10 #14 לא הבנתי את ממשיכה שרשור של מישהו? בהודעה הראשית כתבתי אמת ואת הגבת להודעה הראשית בהודעה של חובה. את מתחרתת על זה שחזרת בשאלה? עכשיו אני חובה/tapuzforum/images/Emo13.gif
לא הבנתי את ממשיכה שרשור של מישהו? בהודעה הראשית כתבתי אמת ואת הגבת להודעה הראשית בהודעה של חובה. את מתחרתת על זה שחזרת בשאלה? עכשיו אני חובה/tapuzforum/images/Emo13.gif
ש שוהמאמי18 New member 4/10/10 #15 זו היתה בדיחה. הצופים בצחוק מעבודה יבינו מעולם לא חזרת בשאלה. לחזור פירושו לא להאמין ואני תמיד המשכתי להאמין. אולי התכוונת אם אני מתחרטת על עבירות שעשיתי אז אומר לך שבוודאי. ולוואי שיכולתי להשיב את הלגלג אחורה. או אז הכל היה מתנהל אחרת לגמריי. חובה עליך לדאוג שרועה צאן ישלח לי מסר אני אמת.
זו היתה בדיחה. הצופים בצחוק מעבודה יבינו מעולם לא חזרת בשאלה. לחזור פירושו לא להאמין ואני תמיד המשכתי להאמין. אולי התכוונת אם אני מתחרטת על עבירות שעשיתי אז אומר לך שבוודאי. ולוואי שיכולתי להשיב את הלגלג אחורה. או אז הכל היה מתנהל אחרת לגמריי. חובה עליך לדאוג שרועה צאן ישלח לי מסר אני אמת.