אמש חלמתי חלום מוזר

אמש חלמתי חלום מוזר

אמש חלמתי שהייתי בהופעה של פסטיגל (אני לא ממש זוכרת את החלום אז לא בטוח שזה היה פסטיגל, סוג של הופעה), ואח"כ נפגשתי עם חברה שלי, והיה איזה ילד אחד עם חבר שלו בגיל של החטיבה- תיכון, ודיברנו קצת כי אני בערך בגיל שלהם אז שוחחנו ואפילו בצחוק איזה ילד אחד מהם קרא לי סתומה (מן קטע כזה של מתבגרים ולא בקטע של להעליב), ואז הילד הראשון אמר שהוא רוצה לשתות את הדם שלי ובכוונה פצע אותי, כשהתעוררתי נרגעתי שזה היה חלום, אבל דבר אחד לא הבנתי: מדוע הילד הזה פצע אותי? אנחנו היינו ידידים די טובים בחלום וצחקנו. אחרי שהצילו אותי אני הלכתי בוכה להורים שלי (בחלום,כמובן), וסיפרתי להם הכל. כשהתעוררתי רציתי לזכור היטב את החלום, כדי שאספר לכם אותו למי שיודע מה היה הפירוש של החלום. בחלום חשבתי שאני מתה וכשהוא פצע אותי (הוא חתך אותי או משהו בכיוון), הרגשתי רע כמו לא יודעת מה. זה מה שקרה, חלום ללא הסבר ופירוש. אם אתם יודעים מה היה הפירוש של החלום אני אשמח מאוד כי יום שלם אני חושבת על החלום ההוא, ומקודם ניסיתי להתכתב עם חברה שלי ואח הגדול שלה ענה לי הוא הזכיר לי נורא את הילד ההוא... בבקשה תעזרו לי.

Rudebox

New member
אנשים לא מבינים..

זה לא פורום פירוש חלומות לצורך פירוש חלומות אנא פנו ל פורום חלומות - 210

MetalSinagouge

New member
זה כאילו שאנשים נכנסים לפורום הראשו

שמזכיר חלומות. מה הבעיה לערוך חיפוש קצר אני לא אבין אף פעם.

DJfroyke

New member
פשוט מאוד

אנשים לא יודעים מה זה חלומות צלולים, אז הם נכנסים לפורום וחושבים שסתם מדובר על פורום של חלומות. כמו שתגיד פורום שנקרא "חלומות יפים".

למעלה