אמר שהוא מאוהב בי...

shunshun

New member
אמר שהוא מאוהב בי...

חשבתי שזה המקום להעלות את זה יש לי ידיד כן ידיד שאף פעם לא ראיתי אנחנו מכירים בסביבות ה-4 שנים זה התחיל דרך האינטרנט והמשיך בטלפונים ומשום מה אפעם לא יצא להפגש ,היו מחשבות מידי פעם אך בסופו של דבר לא יצא בקיצר... שלשום אני רואה אותו אונליין ב ICQ והוא כותב לי :" שני בואי אלי" שאלתי אותו מה קרה {כמה חודשים שלא דיברנו} בקיצר הבנאדם כותב לי שהוא לא יודע איך להגיד לי את זה אבל הוא מאוהב בה כבר זמנמה בלי לראות אותי אפילו...מיותר לציין שהייתי בהלם.... הבנאדם הוא בחור מדהים ומקסים באמת והוא התחיל להגיד לי שהוא התבייש ונבוך להגיד לי את זה המשיך בזה שהוא מבולבל ומרגיש לא אטרקטיבי וזקן ושהוא לא דיבר איתי הרבה זמן כי הוא ניסה להדחיק את מה שהוא מרגיש/חושב המצחיק הוא שניסיתי לשכנע את הבחור להכיר אותי באמת להפגש איתי מקסימום נשאר כמו שאנחנו עכשיו הבחור מבולבל ומובך ואמר שהוא פוחד שהוא יראה אותי הוא ירצה לנשק אותי{מה רע בזה
} זה ממש ממש מוזר...השיחה בינינו הסתיימה בזה שהוא לא יודע איך להתמודד עם זה {והוא נסע לכמה ימים ליוון} ,זה לא פייר שמישהוא זורק משהו כזה ואין לו אומץ לפעול בהתאם....למה למה תמיד דברים מוזרים כאלו נופלים עלי? הוא באמת בחור מקסים ואני ממש אוהבת אותו בתור בנאדם... אבל מה עכשיו? למה להשאיר אותי ככה? שכל הסופ שבוע אני חושבת על זה.. הייתי פשוט צריכה לפרוק את זה...כי זה מוזר לספר לחברים שלי לא יודעת למה... תודה שני

אני יכול להבין את הפחד שלו

הוא חושש כנראה שהתדמית שלו תישבר ברגע שתפגשו ושכל מה שהיה ביניכם יעלם. או במילים יותר פשוטות, הוא כנראה מפחד שכשתראי אותו כבר לא תחשבי שהוא בחור מקסים. זה שטויות כאלו שיש לאנשים בראש
אז כמו שנאמר "good things are worth waiting for" חכי לו שיחזור מיוון. שרק יהיה רגוע
עכבר

עוד מקרה קלאסי

שמוכיח שאין ידידות ורק אהבה. תלכי על זה. כמובן אם את רוצה. שום דבר לא יעצור אתכם. תמונות כבר שלחתם?

amiak

New member
עמית, על כל מקרה כזה יש המון

שמוכיחים ההפך...

amiak

New member
זה די טבעי...

קשר של 4 שנים יכול להגיע לעניין של אהבה. בשונה מעמית, אני לא חושבת שאין ידידות אלא רק אהבה. אבל ידידות יכולה להתפתח לאהבה, ויכול לצאת מזה דבר יפה. ציינת שהוא מרגיש זקן. באמת יש פער גילאים ניכר ביניכם? מה הפער? אולי יש בסיס לעובדה שהוא מפחד לנשק אותך, אולי הפרש הגילאים, שמתאים לידידות לא מתאים לקשר רציני יותר?

e-magine

New member
תודה ששיתפת אותנו shunshun

יש דבר אחד שאני לא אעשה, אני לא אלך לנתח או לשפוט את מה שהידיד שלך עשה. לעמיה אני צריך להגיד, הנה עוד הוכחה למה שטענתי קודם. אני אקח את כל העניין הזה לכיוון קצת יותר כללי. לדעתי, עולם יחסי האנוש האינטרנטיים הוא עולם שחסרים בו מימדים, שנותן לפעמים אשליה של עומק, בעוד שהעומק הזה לא קיים. במידה מסויימת זה כמו לראות חזית של בניין ולא לדעת אם זה באמת בניין, או רק תפאורה של קולנוע. אבל אולי לא זה מה שחשוב. מה שחשוב יותר, הוא שאת כרגע נשארת עם הרגשה לא טובה, מזה שאת מרגישה שהידיד שלך ביקש ממך לקבל החלטה. להרגשתי (שבוודאי לא חייבת להיות הרגשתך) הייתי אומר שהרבה יותר נח ונעים להחליט מאשר שיחליטו אחרים בשבילך. אבל זאת הרגשה שלי ולא הרגשה שלך ואני בטח לא יכול להגיד לך מה להרגיש.

amiak

New member
את המשפט הבא מאוד אהבתי והסכמתי...:

"לדעתי, עולם יחסי האנוש האינטרנטיים הוא עולם שחסרים בו מימדים, שנותן לפעמים אשליה של עומק, בעוד שהעומק הזה לא קיים. במידה מסויימת זה כמו לראות חזית של בניין ולא לדעת אם זה באמת בניין, או רק תפאורה של קולנוע"

אל תסתכל בקנקן

אם לקחת את הדימוי שלך של חזית הבניין הדו מימדית. אני דווקא רואה את היחסים האינטרנטיים בדיוק בכיוון ההפוך. אם הקנקן מסמל את החזות, את הצורה את ההתרשמות החיצונית שמסתירה את התוכן שיש בו. הרי שהתקשורת הטקסטואלית באינטרנט חודרת דרך הקנקן ישירות לתוך התוכן. והבעיה היא שאין שם באמת חזית בניין. זה אנחנו שמנסים לעטוף את התוכן ולדמיין איך תהייה החזות שלו. בדיוק כמו ספר קריאה, שהוא רק אוסף דפים עם סימנים עליהם. אבל אנחנו יוצרים ממנו עולמות שלמים עם צבעים ודמויות. ושם בעצם טמונה הבעיה. בהתנגשות זו בין החזות שייצרנו לנו בראש לבין החזות שאנחנו מגלים במציאות. והשאלה היא מה יותר חשוב?
על זה גם מדברת החתימה שלי. על החשיבות המוגזמת שאנחנו נוטים לייחס ל"מציאות" למה ש"נכון" ו"לא נכון". על הרצון הכל כך חזק שלנו לשאוף אל ה"אמת" למרות שהאמת תמיד תשאר יחסית ... עד שנמצא אמת אחרת שהיא נכונה יותר
עכבר

e-magine

New member
אני לא מסכים

המשפט הזה, "אל תסתקל בקנקן אלא במה שיש בו" הוא מעין ציווי דתי או מוסרי. אני חי בעולם המערבי וחלק מהתרבות המערבית, לטוב ולרע, הוא להסתכל בקנקן ולהעריך ערכי אסטטיקה. אני מסוגל לנהל מערכת יחסים אינטרנטית. בלי לדעת שום דבר על האדם שבצד השני של הקו, מעבר לכתיבתו, אך בני אדם אינם בשבילי אידאות שמרחפות באוויר.

למעלה