אמר לי לבוא לסלסה....

בלו אייZ

New member
אמר לי לבוא לסלסה....

התקלחתי....התלבשתי....יצאתי לי....
והשארתי את ה
עם החצי השני.... התאווררות רבתי...רוח נעימה
...חלון פתוח לרווחה....קצת קריר בערב...
מוסיקה קיצבית וכייפית
באוטו
בקולי קולות
למרות הבום,בום בראש
... מסתבר שהאוויר והיציאה החוצה שיחררו את הכאב הנוראי
של השעות האחרונות.... אז אחרי חודש שלצערי לא יצא לי להגיע למכון
הלכתי לבקר.... ביציאה מהחנייה בחור צעיר שלא ראיתי בחיי
עובר רגלית ליד הרכב ומזהיר אותי שבפינה יש שוטר
ולא כדאי לי לחתוך (כתמיד) על פס לבן אלא להמשיך עוד קצת ולעשות פרסה ואני מתפלאת
איך אף פעם לא ראיתי שוטר אבל אומרת נו טוב.... אני מחכה שכמה רכבים יעברו והוא עוד עומד ליד חלוני
....ואז שואל למה אני לא מגיעה לסלסה.... אני שוב
...מאיפה הקריץ לי את הסלסה?!?!? וככה סתם מדבר עם אדם זר על סלסה?!?!? טוב נו....אגיע....רק תן לי לנסוע... ואז הוא מוסיף ואומר "נעים מאוד, שמי .....", "תבואי, תבואי...נראה אותך".... אני מחייכת
ומצליחה סוף סוף לנסוע לדרכי...מזל שרכב אחר רצה להיכנס לחנייה אחרת הוא כבר היה מספר לי את כל קורות חייו... ואני רק רציתי תמיד ללמוד לרקוד ריקודים סלוניים....
אז למה יש שם דווקא סלסה?!?!?!?!?

בריקודי סלסה שורפים יותר...../images/Emo13.gif

קלוריות,הריקוד יותר אנרגטי ומהיר וגם
חושני. יאללה לרקוד

בואי למסיבבבההה../images/Emo140.gif

מסיבת שבועות יום רביעי 31.5.06 בשבלול ר"ג וידאו קליפים מופעי סלסה על מסך ענק! סלסה וריקודים מכל הזמנים, משקאות קלים חופשי! נא לבוא בלבוש לבן בתוכנית: 21:00 לומדים לרקוד במספר רמות: 22:30 מסיבת ריקודים עד כלות הנשימה! סלסה, מרנגאי, פריסטייל, רואדה, צה צה וריקודי כל הזמנים

בלו אייZ

New member
אין לי כלללללללל ספק....ש...

סלסה הוא ריקוד חושני לאללה....אבל גם לטנגו לא חסר בקטע הזה וגם לרומבהף, צ'ה צ'ה וכו'...ובעיקר אם רוקדים עם אנה המיוחדת....
חוצמזה לא הולכת לרקוד סלסה במסיבה שלך...לא יודעת לרקוד סלסה
רוצה סלונייייםםםםםםםם
- אין לי עם מי....

אלמרה

New member
עם כל הרצון שלי לרקוד סלסה יש עדין

מגבלות שהטלתי על עצמי ולא אתבזה. את הריקודים הסלוניים של פעם לעומת זאת הייתי מת לרקוד על בסיס קבוע אפילו, הבעיה שלי היא שאני לא יכול לסבול את העישון של האנשים והמקומות בהם רוקדים סלוני... אז בשמחות לפעמים אני פורץ בוואלס- טאנגו- רומבה- פסדובלה וכיו"ב וחוזר למקומי...

בלו אייZ

New member
לאו דווקא...לא בכל המקומות../images/Emo120.gif

מעשנים...... ולצערנו בשמחות כבר לא משמיעים את הסלוניים אלא רק טכנו...
מכיר מקומות ללימוד? ...

אלמרה

New member
כל הצעה מצידי תיחשב כמגונה...

חבל אמנם כי כבר בצעירותי לימדתי את החבר'ה (הבנים) לרקוד ובמסיבות ליל שבת הייתי מבוקש גם כי ידעתי לתרגם וללחוש את מילות השירים של אדאמו וקריסטוף...

בלו אייZ

New member
אז זהו....ש.....

בצעירותי רקדתי סוגים שונים של "כאלה" באירועים ומלימוד ע"י הוריי שרקדו את הסלוניים בהנאה ובמקצועיות מופלאה.... עם השנים עברנו לדיסקו - ריקודים שלא ממש צריך ללמוד. הייתי מתה לחזור לרקוד/ללמוד סלוניים....אם רק היה אפשרי לי.....

אלמרה

New member
מה הבעיה? קחי סנו אוקסיג'ן...

כלומר קחי את בעלי שלך ולכו ללמוד לרקוד! שלא תעיזי לרקוד עם "פרטנר" שאינו בעלך שומעת? לא!!! זה ידוע, ויש מחקרים ואפילו כתבו בעיתון שריקודי עם מובילים לבגידות וכל מיני... מה? סלוניים זה לא ריקודי עם? אההה נו טוב... אז טאנגו הוא דוקא כן מזוהה עם ארגנטינה... וואלס עם אוסטריה... פסאדובלה עם ספרד... חישבי על זה...

בלו אייZ

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

לא הזמנתי אותך......חחח
הקטע הוא שהחצי השני שלי לא ממתלהבי הריקודים אם כי לאחרונה נרשמו אמירות חיוביות בנושא לאור תכניות ה - TV. עכשיו נותרה בעיית ה
- למי יש
לביביסיטר שבועי?

למעלה