אמר,או לא אמר?!

על האש

New member
אמר,או לא אמר?!

קאקו טוען שבאדיר אמר לו 'קוף שחור, חזור לאפריקה'. באדיר טוען שקאקו מתוסכל,ושאין לו מושג על מה קאקו מדבר. מה דעתכם,מי צודק,מי מבלף.

AMITMUNK

New member
לדעתי לא בגלל שבאדיר

הוא ערבי ישראלי וגם הוא נתון להערות גזעניות תמידיות(אהם ביתר אהם) אז הוא מבין מה זה והוא בטוח לא מתנהג ככה לאחרים. לדעתי קאקו פשוט חיפש סיבה לצאת המסכן ולא ה"מסוכן" בשימוע ולדפוק בדרך את הפועל(באדיר) כמעט מאה אחוז שמישהו ממכבי אמר לו להגיד את זה כי היו לו מהדרבי לפחות עשרים אם לא יותר הזדמנויות להתראיין אבל הוא שמר את זה עד השימוע? אין סיכוי!!!!!! באדיר זכאי!!!! הוא זכאי הוא זכאי וואליד באדיר זכאי!!

לדעתי

לדעתי אמר. אני זוכרת שברגע שראיתי את הדחיפה (מהבית לצערי, ולכן בכמה הילוכים חוזרים...), תהיתי מה הוא אמר לקאקו שגרם לו לדחוף אותו ככה, והיה ברור לי שזה משהו גזעני כזה. כמובן, שלעולם לא נדע...

../images/Emo31.gifאי אפשר לדעת

כמובן שהעיתוי בו בחר קאקו לחשוף את הדברים- מחשיד את כל העניין. אם אכן קרה מקרה כזה, היה צריך קאקו מיד בתום המשחק לקום ולומר את דברו. כפי שנאמר מעלי- קשה לי להאמין שאדם כמו באדיר, הסובל גם הוא מהערות גזעניות בשל מוצאו, יפנה כלפי מישהו אחר את אותם הדברים בדיוק. אף על פי כן, אינני תמימה וסביר להניח, כי הדחיפה של קאקו אכן באה בעקבות חילופי דברים קשים בין השניים. עם זאת, עלינו להיות זהירים ולא לשגות בספקולוציות לגבי תוכן הדברים, וכן לזכור כי כל שחקן משרת את האינטרס של עצמו. ככה או ככה- דחיפה כזו מצדיקה כרטיס אדום וטוב יעשה קאקו אם את האגרסיות שלו יוציא מחוץ למגרש. וברוכה הבאה יעל, לא מזמן הוזכרת כאן בפורום.

L i k o

New member
מה זה משנה?

אם הרחיקו את קאקו - מה טוב. לי זה לא ממש משנה אם באדיר גזען, שוביניסט, בועל קטינות וכו'. תפקידו לשחק כדורגל. דמויות מוסריות לחיכוי אני לא מחפש במגרש כדורגל.

למעלה