אמרתם פעם

manic_subsidal

New member
אמרתם פעם

שצריך מספר טלפון של מישהו עם מפתח בשביל להכנס לסקייט פארק של מעגן מיכאל זה עדין תקף ? עם זה עדין תקף אני צריך את המספר הזה אז למי שיש שיגיד לי בבקשה

hazil sk8er

New member
לפי המזג אוויר בחוץ...

אני בספק אם אלעד ילך לפתוח את הפארק

שלחתי לך מסר כזה עם המספר

וכן כעיקרון אם אתה רוצה לסוע שם אתה חייב לדבר איתו, כי זה הפך די מהר למקום די נטוש, חבל...

P Rod

New member
מה לעשות זה מה שקורה

כשבונים פארקים במקומות שלא צריכים אותם במקום איפה שצריך.. אני מבטיח לך שאם היו בונים תפארק הזה בכפר יונה או בנתניה או משהו זה היה נראה אחרת לגמרי חבל שאין תקציב לזה מרוב השחיטויות קיבוצניקים צפונבונים

בנתניה יש את המאיה לא?

אגב אני יכול להגיד שאם היו בונים את זה בבנימינה הינו נוסעים שם מלא בלי הפסקה...

P Rod

New member
מאיה?

זה הדבר הכי חרא שקיים ..תמיד הייתי נוסע שם פלאט בחוץ זה כזה פארק מסריח מלא בבליידרים הומואים כאלה ששומעים מטאלללללללללללל ואוכלים חתולותתתתתתת וכל הפארק זה ספוג מאובק אחד גדול והרמפות מסריחות עם שיפועים שמתאימים לסנפלינג לא לסקייט מה גם שעולה 20 שקל כניסה..אם זה היה חינם אז אולי אולי אולי אוליייייי הייתי חושב על ללכת

izbitski

New member
איזה מגזיייים

תגיד תודה שעושים פארקים מה אתה מתלינן כל-כך הרבה... לא טוב'ך? לך ליסוע סטריט..

P Rod

New member
לא רוצה להגיד תודה סבבה?

חרא של פארק אני לא מציע לאף אחד ללכת לשם והייתי הולך לנסוע סטריט אבל גם זה אין פה רק רצפה מתוצרת הרייך ה3 אז טששששששט.. אל תגיב לדברים שאתה לא מבין בהם

nirb17

New member
שמעתי החליפו שם מנהל ושיפצו קצת...

שמו אנד-רייל לסקייטרים ובאמת אתה צודק המקום בד"כ מלא בבלידרים מסריחים אבל יש לפעמים גם סקייטרים... אבל זהו עכשיו הלך ג'סטין המזדיין הזה!

nirb17

New member
(במאיה)

וב-X פארק זה פארק נחמד, דווקא נראה לי די כיף (הייתי פעם אחת אבל בתחרות :/) רק אחרי שעתיים/שלוש משעמםםםם

izbitski

New member
סליחה...אני לא אגיב לדברים שאני לא

מבין בהם...אדון פליישר האגדי....
אני יחשוב פעמיים לפניי שאני ידבר אלייך וחוץ מזה די כבר להתלונן כל הזמן וצא ליסוע (אוי הרמפות בשיפוע גדול מידי הרצפה מתקופת הרייך השלישי והבליידרים מעצבנים אותי, ובגלל זה אני נוסע פלאט כשיש מולי סקייטפארק שמישו השקיע בו את החיים שלו)

P Rod

New member
רואה בגלל זה אמרתי לך שאתה סתם אומר

אתה אומר דברים בלי שאתה מבין ואתה סתם מדבר שטויות לידי? אני צריך 2 אוטובוסים כדי להגיע לשם בליידרים מעצבנים? הם על הזין שלי סקייטפארק שמישהו השקיע בו את החיים שלו? אם מישהו היה משקיע בו בכלל הוא לא היה נראה ככה מתלונן כל הזמן? לא חושב.. צא לנסוע? יום שני בגרות אחרונה ותאמין לי שאני אצא לנסוע והרמפות לא בשיפוע גדול מידי פשוט הם מגעילות.. אני מעדיף לנסוע עם הכסף הזה לכפר סבא או לגולדה או לא משנה לאן ושמע בתכלס כשישך' איפה לנסוע זה קל להגיד "מה תמתלונןןן" מאחל לך שמחר תגלה שהמיני שך שרופה ותידע מה זה ההרגשה שצריך לקחת 2 אוטובוסים ורכבת כדי להגיע לספוט הכי קרוב ושתראה תחברים שך פורשים אחד אחד כי אין איפה לנסוע יהיה טוב

izbitski

New member
אכן שמעתי סיפור חיים קשה....

בונא לא הבנתי שאתה בא מנקודת הנחה כזאת... חשבתי שאתה גר ליד שמה.. אממממ.... אה! אני יודע, סיים תבגרויות שלך ואולי תקפוץ לאיזה סשן ברעות...(באמת ניסו להרוס לנו את המיני כמה פעמים)

P Rod

New member
אני אבוא זה בתיכנון

שמוסא החנון הזה יסיים עם הפסיכומטרי שלו חחחח

izbitski

New member
ואי אתה לא מאמין, מוסא החמור הזה

לא נסע שבועיים... פתאום הוא קופץ לאיזה נייט סשן, בום! פרונט סייד פליפ על הארבע הגדולות! (והוא לא הביא את זה לפני זה) שחטן מניאק...

P Rod

New member
ככה זה מוסא...

קח תאייסי שלי ביצקי דבר איתי 212969370

למעלה