אמרתם --הרבה?!

dadon1

New member
אמרתם --הרבה?!

געגועים כמו אוקיינוס- כך הגעגוע – רק קולות תהום בו נישמעים סוף בסולם ה- (יו ) U בין האושר והסבל בין ערוגות הפרחים ובין פחי הזבל ללא קלישאות וללא גיבובי מלים – הנני במערומי אומרת את עמדתי הנחושה :כי -"כך סללתי את חיי"! כל איש החרות לבחור זו לא פארסה- זו עובדה אם חוויתי כל זאת – זו אחריותי הבלעדית- נקודה(.) היה וישנו רווח משני לעלייה במודעות ומרצון-ב"סולם הסבל" להפנות אצבע מאשימה אל מישהו- יחשב כמעשה הבל אני מניחה כי קרסתי מכובדן של עוצמותי המגוייסות הנחתי לרגשותי לתפוס את השלטון- בהכרה מלאה כי יהא עלי ב-´כאב´ להתנסות מן הכאב התעשרתי – ב´נתינה´ ללא פסגות וסייגים מן הכאב התרוששתי - חוסני התגלו כ´חוסנים פריקים´ ידעתי- מי שרוצה יוכל לעלות בסולם האושר הוא פה – תמידי-מקביל לסבל- אך יש לרצות בו בכנות וביושר יצא ´יש´ מ-´יש´ ו-´יש´ מ- ´אין´, ספר פשוט לא יצירת מופת של המאה אבל זה מתוכי - אמיתי- משהו – מעין ´בבואה´ הנה אני לוחצת על כפתור ה´מפלט´ כעת אני זרוקה בחלל יש שישמרו מרחק להתבונן בהערצה ויש שיעשו שימוש בשלל מלאכתי הושלמה ו--- משהושלמה המלאכה יכולה אני לאמר כי לא , לא חנק אותך הקשר הפקת ממנו רק עונג מסוכר אהבתי אותך מאוד ועוד אוסיף לאהוב בסתר ומה עם תגובות?!

ואוווווווו

כותבת מקסים!!! הרבה אמיתות הגשת לנו כאן שזורות בין המילים, הרבה מקום למחשבה. וד.א. - מדוע החלק האחרון בסתר??? רק טוב!!!

למעלה