אמרתי שאני יוצאת ....

ghost2002

New member
אמרתי שאני יוצאת ....

ויש פה כמה אנשים שגרמו לי לחשוב שוב .. אבל הפעם אני חושבת על הצד של לא לצאת .... תודה ל-דניאל המחסנאית ותודה ל-חמישיסטית שנתנו לי סיבה לחשוב שוב תודה רבה רבה לכם

ghost2002

New member
יואצת למחנה

תסתכלי בהודעה שלי על המחנה שענית לי עליה ותגידי לי מה את מבינה מזה ... תקשיבו אנשים אני לא רוצה שתחשבו שאני קרציה בגלל כל ההודעו]ת זה פשוט שאני רוצה שתעזרו לי לחשוב כי יש לי משהו שממנו אני מפחדת וזה משהו שקורה לכל נערה פעם בחודש ואם אני אקבל את זה במחנה זאת הפעם הראשונה שלי וזה לא יהיה כל כל נעים אתם לא חושבים ???

איזה שטויות...

זה באמת לא כיף לקבל מחזור אבל זה לא כ"כ נורא מסתדרים... ואל תשכחי לקחת כדורים אם את סובלת מכאבים ותביאי סטוקים של טמפונים (או תחבושות- מה שאת משתמשת..) אבל באמת שזה לא דבר שבגלל לא יוצאים למחנ"ק... מה תעשי בצבא??!!

ועדיין לא הבנתי

מה אמרתי שגרם לך לחשוב לא לצאת למחנ"ק?! ואם לא אכפת לך... תרשמי לי את הדברים שבגללם את חושבת לא לצאת למחנ"ק

ghost2002

New member
בגלל

שאני לא יודעת אני לא בטוחה בעצמי למרות שקודם כן הייתי בטוחה בעצמי ביציאה ועכשיו שוב חזר אלי חוסר הביטחון הזה ....

ילדה...

מקסימום תקבלי במחנה.. מה כבר יקרה? יש לך חברות שכבר קיבלו, ויש לך מדריכה שכבר קיבלה, וכול העולם יהיה שם בשביל "לעזור" לך.. (מה כבר יש לעזור?) תקחי כמה תחבושות,הרבה תחתונים וחפיסת אקמול, וזהו, מקסימום, לא תשתתפי בפעילויות הממריצות האלו, אבל בשביל זה לא לצאת למחנה...? לא חבל..????

ghost2002

New member
החברות שלי לא קיבלו

אני אסביר את זה ככה אני אמורה להיות השנה ב-ו אוקיי ? וחברות שלי אמורות להיות ב-ה ואני לא חושבת שהם אכשהו יקבלו במחנ"ק ...

אבל

המדריכה שלך בטוח קיבלה, ואם יש לך מדריך, אז יש בטח איזה מישהי שאת מכירה שקיבלה, מדריכה של קבוצה אחרת או משהו כזה... אפילו רשג"דית... אם את מתביישת, תבקשי מאמא שלך שתדבר עם המדריכה לפני המחנה ואת תראי שהכל יהיה בסדר...

פירחוש

New member
תשמעי,

למרות שהסיכויים אפסיים.. תקחי איתך כמה תחבושות, ועוד זוג תחתונים. בטח יש לך מדריכה... אם תקבלי ולא תדעי מה לעשות תתיעצי איתה.. היא בטוח תדע. וגם החברה הכי טובה שלך תוכל לעזור לך.. וחוץ מזה, בכיתה ה´ יש בנות שמקבלות.. וחברה שלי בכיתה ה´ קיבלה יום לפני המחנ"ק.. אז מה? תחשבי מי יחסית מפותחת... ותתיעצי אית.. אם יש לך אחות\חברה גדולה.. יש לך מזל..

123barbi

New member
את יכולה לרשום את הסיבות בגללן את

לא רוצה לצאת למח"ץ?

י ע ל 2

New member
בקשר לסיכוי של אחד למיליון...

אז הנה לכם: הודעה זו היא ממישהי שפעם ראשונה שלה הייתה בצפונבורי בכיתה ו´!! (כן זה היה דיי מוקדם!!) ואם זה לא מספיק אז ההורים שלי היו בחו"ל.. ואח שלי היה צריך לבוא לקחת אותי בביקור הורים.. ובגלל זה כיתה ז לא באתי לצפונבורי שזאת הייתה טעות גדולה כי היה שם מאוד כיף.. אבל רק שתדעי שזה לא כזה נורא.. המדריכה שלי הייתה אחלה היא סיפקה כל מה שהיה צריך.. כולם התייחסו אלי יפה.. הביאו לי מה שהייתי צריכה ובאמת היה בסדר.... וחוץ מזה מקסימום את מקבלת תמיד אפשר לחזור הביתה.. ובמאה אחוז יתנו לך לחזור..

בבקשה..

אם את באמת כזאת מפונקת ולא מבינה מה זה צופים ומה זה הערכים שעליהם מושתתים הצופים אז אולי באמת כדאי שלא תצאי.

ורציתי להגיד עוד משהו..

מה גורם לך להיות כל כך בטוחה שזה יקרה בדיוק במחנ"ק?! תמיד יש את הפחד הזה של מתי זה יקרה.. אבל אולי תשאלי את אמא שלך מתי היא קיבלה?! זה בד"כ אותו הדבר אצל הבת ואם לא תעשי טובה זה לא סוף העולם ואת לא יכולה לעצור את החיים שלך בגלל כזאת שטות מפגרת שמונים מליארד נשים מסתדרות עם זה גם את יכולה..

למעלה