אמרתי לכם!!!!!!

אמרתי לכם!!!!!!

זוכרים שאמרתי לכם שהשחקן שעושה את גידי הוא על בטוח הומו? אז הנה, אני לא היחידה שחשבה ככה!!!! עושים סרט חדש על שני גולנצ´יקים שמגלים שהם הומואים ונחשו מי משחק בתוך אחד מ-2 הגיבורים? נכון!!! השחקן שעושה את גידי! הנה תמונה מתוך הסרט, כאשר סוקר בתוכנית "ערב טוב עם גיא פינס". תהנו
Danger
נ.ב. אני בטוחחחחחחחח הולכת לראות את הסרט!
(מה, שאני אפסיד את גידיל´ה שלי במדי צבא? [פחחחחחחחחחחח])

dickies

New member
זה היה ממזמן בגיא פינס

הוא לא הומו באמת יש לו חברה והוא היה כבר עם יעל בר זוהר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש ו חברה שיא הכוסית! שהיה את הבכורה שלחיי האהבה אז הייתה מסבה ונראה לי שדורון היה שיכור שם או משהו והא ניסה להתחיל אם אחת האלה של יא פינס זה היה ממש מצחיק אבל ראו את גידי רוקד עם מישהי ושדאלו אותו עליה וזה. הוא לא הומו זה בטוח הוא פשוט מקבל על הסרט כסף זה הכל

הוא לא הומו

אפילו אמרו בגיא פינס שהיה לו קצת קשה לשחק במערכת יחסים שמתנהלת בין 2 גברים. חוץ מזה, זה ששחקן משחק הומו לא אומר שהוא הומו במציאות!

beka69

New member
באמת?../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

באמת גיל פרנק(דורון) התחיל עם אחת מהבנות ב"גיא פינס"? לא ידעתי אפילו על המסיבה הזאתי!.... אוף איזה חרא שכנראה לא ראיתי באותו יום גיא פינס!!!!!! וחוצמזה באותה תקופה נראה לי שבכלל לא אהבתי ת´תוכנית הפצצתית הזאתי!

dickies

New member
אני לא זוכרת

זו הייתה רק ההתחלה אני די בטוחה שזה היה דורון כי אני זוכרת שהוא היה חום ומכוער =) והוא היה אחד מהדמויות הראשיות אהוא היה ממש ממש שיכור והיא לא הבינה מה הוא רוצה ממנה זה היה שיא המצחיק ורונה היתה הרבה יותר כוסית מאשר איך שהיא עכשיו

s t A r 17

New member
איפה את חיה../images/Emo35.gif

גידי לא הומו יש לו חברה כבר 3 שנים והיא שיחקה במשפחה וחצי

DJ GIRL

New member
מי זאת החברה של גידי?איך קוראים לה?

מי זאת החברה של גידי?.?.

s t A r 17

New member
לא יודעת איך קוראים לה אבל

לפי מה שהבנתי היא מכוערת... ככה אמרו לי.. בכל אופן זאת זאתי ממשפחה וחצי, אחת בלונדינית.. ששיחקה את תפקיד ה"מכוערת".. ודגש על זה שאמרו לי... אני לא אוהבת לקרוא ככה סתם לאנשים

irresistible

New member
ראיתי אותה

היא באמת מכוערת. ראיתי את שניהם ביחד באיזה הצגה ואין מה הלגיד הוא פי 10000000 עליה.

phonix

New member
למי שחושב שגידי הוא הומו אז

זה לא נכון ! הייתה כתבה עליו במעריב לנוער ושם שאלו אותו לגבי הסרט ששם הוא מלם איזה חייל הומו אז הוא אמר שזה היה קשה לו כי הוא לגמרי סטרייט ויש לו חברה.

נוני 17

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

נראה שגם אני אלך לראות את הסרט הזה.

עמי92

New member
הסרט יהיה בערוץ 3

במסגרת "ראשון בדרמה" בעונה הבאה של הערוץ. אגב, הכתבה הזאת תהיה באתר שלי שבוע הבא אז שווה לחכות.

casperit

New member
כנראה לא קראת...אממ את הכתבה באת

אוקי קודם כל יהודה לוי סטרייט "אני סומך על הצופים שיבינו שזה רק סרט, מי שמשחק רוצח הוא לא בהכרח רוצח ומי שמשחק נרקומן הוא לא בהכרח נרקומן ומי שמשחק הומו הוא לא בהכרח הומו, לא שאני משווה" סתם אני לא זוכרת את זה בדיוק, העיקר הבנת את הפואנטה? אגב הסרט הוא לא סרט הוא סרט שישודר בערוץ 3... וכבר הראו את הקטע הזה ממזמן... יעל

EuroSims

New member
כן, זה כן לטלוויזיה

היה עליו לא מזמן בידיעות אחרונות במוסף 7 לילות הם אמרו שהם מכינים אותו לעונה החדשה של ראשון בדרמה

למעלה