אמרתי לכם!

פלסטיק

New member
שכחת את מי עוד הוא לא ירצה לגייס

למשל את השמאלנים.... וכמובן גם אותו

עציון

New member
מה זאת אומרת "את המתנחלים לא נגייס?

אתה מכיר מתנחל אחד שהשתמט מהצבא? רק אתמול נהרג קצין מאיתמר!!! מה זה לכלול את המתנחלים בנשימה אחת עם כל הפרזיטים?

תקשיב טוב פרזיט קטן

ברשימה שלו היו הדרוזים שאצלם אחוז הנופלים הגבוהה ביותר והבדואים ואתה קורא להם פרזיטים? אתה חלאה!

עמלק

New member
מר עציון - הבנת הקונטקסט

אני נתתי דוגמא למה השיטה של בן שיחי מתכוון - היינו על סמך מקרה יחיד או מיעוט בתוך קבוצה - נפסיק את הגיוס של כלל הקבוצה... ולמה זה יוביל. דעתי האישית היא או גיוס אחד לכולם או אי גיוס אחד לכולם.

טוען רב

New member
אני חוזר בי, למה לא אמרת זאת קודם?

ביקשתי בדואי אחד שהתגייס מסיבות בלתי-כלכליות, ולכאורה הבאת 2, אז אני חוזר בי. אם כי לא ברור לחלוטין האם "יותר ציוני ממך" זה ציוני (אתה, ציוני?) ועדיין לא ברורים מניעי הגיוס שלהם, אבל עקרונית אני חוזר בי. תוכל לפרט קצת על האידאולוגיה הציונית שלהם?

אבל אמרת שאתה מכיר מאות בדואים ../images/Emo6.gif

תמהני אם אלו אותם אותם מאות משתמשי תפוז שהבאת לי בסקרים שערכת...

ככה?

היו גם אנשי SS שהצילו יהודים... יש ערבים ישראלים שנאמנותם למדינה מרקיעה שחקים ושמשרתים בצה"ל... יש חרדים ששירתו שירות קרבי מלא, עובדים למחיים ומשלמים הרבה מיסים... ככה אתה מוותר בקלות על כל מאות הבדואים שראיינת לתפקיד?

טוען רב

New member
נראה שדווקא אתה לא למדת

שכן אני מתקשה לתפוש את ערעורך על פסוק האמת הפשוט שהעלאתי כאן, ושידיעתי מפיקה אותו.

אני דווקא למדתי ולעומק.

אם היית לומד אתה את הנושא היית יודע שכל ניסיון להחיל את תחשיב הפסוקים והלוגיקה הטהורה על החיים נדון לכישלון ואף גדולי המתמטיקאים הוכיחו זאת. הבעייה היא שהשפה המתמטית אינה עשירה מספיק לתאר נאמנה את המציאות ולכן גם אם אתה יכול לייצר פסוק אמת הרי שהוא לא יכול לייצג את המציאות. שאני אתחיל להסיר את האבק מספרי הלימוד?

טוען רב

New member
לא הייתי מצפה לשטויות כאלו ממך

"כל ניסיון להחיל את תחשיב הפסוקים והלוגיקה הטהורה על החיים נדון לכישלון". בוא נעשה תרגיל קטן: "דבריי": כל התפוחים רקובים. "טוען": הנה תפוח בלתי רקוב. "דבריי": לא ניתן להחיל את תחשיב הפסוקים ומכאן שעדיין על התפוחים רקובים. אתה אדם נבון, לא מתאים לך.

yo c

New member
ויחד איתו גם חרדי שמציל נפש אחת

מישראל כאשר הוא נהרג באוהלה של תורה , חוץ מנפשו שלו. אם אחוז חיילי "השתמטותם תורתם" המשרתים ומגינים על המדינה היה דומה לזה שבאוכלוסיה הבדואית הינו נראים לגמרי אחרת. [שלא לדבר על אחוז הנהרגים ממש בניגוד לשולחים אחרים לההרג] יש למצות את הדין עם כל מי שאשם בבגידה ובריגול גם אם הוא בדואי וגם אם הוא מקיבוץ גן שמואל וגם מהתנחלות אדורה , אך אין להכתים את כל התנועה הקיבוצית או המיעוט הבדואי או המתנחלים.

עציון

New member
חילוני חרד- טול קורה מבין עניך.

קרא היום במעריב על אחוז המשתמטים הלא דתיים ונתחיל לשמוע זמירות חדשות.

לא נמאס לך?

כל פעם אותו ניגון מחדש. שכחת להזכיר שגם גפן ואמדורסקי לא התגייסו ושהבן של יוסי שריד משתמט (למרות שיוסי שריד הוא לא משינוי ושהבן שלו בכלל קצין ביחידה מובחרת במיל´)

עציון

New member
מה פירוש: " לא נמאס לך"?

ועוד איך נמאס לי. נמאס לי שהמטרה היא מגזר אחד ולא כולל עוד 25 אחוז משתמטים. לא. לא נמאס לי ולא ימאס לי. דין אחד לכולם. שינוי מפספסת את המטרה.

למעלה