אמרתי לכם

נעמה40

New member
אמרתי לכם../images/Emo5.gif../images/Emo4.gif

גיל 40 זה ההתחלה של הסוף!!! אז ככה מיום שישי אני עם חום שעושה טובה יורד 4 מעלות עולה 5 מעלות. אמרתי לא נורא זה בטוח חידק מתאבד אם אחליט להכנס אלי <יו איך שזה נישמע> אז חיכיתי ואמרתי יום ראשון ניגש לרופא
. ביום שבת האוטו שלי (שהוא ממש גרוטאה) נראה טוב ממני אז ניגשתי למר"מ היה שווה בחיי (איזה רופא חתיך) טוב אמר דלקת ראות אמרתי זהו? הוא שאל אם לא מספיק דלקת ראות <<טוב נו לא הבין >> בקיצור אינפוזיה אנטיביוטיקה והביתה, למחרת לרופאה במרפאה והפתעה לא דלקת ראות דלקת גרון ואוזניים חריפה. אבל קראה לעוד רופא נבהלה מהחום הגבוה. והמלעון מה אומר? לא דלקת ראות ולא דלקת גרון..... נו אז מה כן? בלוטות הלימפה כאן הסתובבתי אליו ואמרתי לו ככה!!! תקשיב דלקת ראות זה בסדר!! דלקת גרון גם בסדר!! מה לכל הרוחות הבאת לי את בלוטות הלימפה עכשיו?. הרופאה הסתכלה עליו חייכה ואמרה לו תיזהר היא לפני התפרצות וזה יהיה מאד לא נעים תודה על העזרה וכדי שלא נצטרך לטפל גם בך לך לשלום
אז לדעתי הייתי צריכה להשאר בבית עם ההבחנה הסופית של דלקת גרון והמסקנה!!! בגיל 30 ישר היו מבחינים שזה רק דלקת גרון
שלכם תמיד

שרי 43

New member
מה פתאום התחלה של הסוף??????????

את יודעת כמה נקודות זכות יש לגיל הזה??????? מה בסך הכל עברת? את השלב שכל יהודי טוב עובר.........ארבעה רופאים שמונה חוות דעת..זה ידוע נשמה חחחחחחחחחחחח והעיקר.....שתהיי לנו בריאה וחזקה

יקירתי - תקשיבי רגע..

הגעת לגיל הכי הכי... ויש בונוסים... עכשיו את מתחילה גם להריח את הפרחים מהשורש... ואת יכולה להנות מאמבטיות בוץ.... סתםםםםםםםםםם תרגישי טוב חמודה... ותזכירי - עם הגיל משתפר התרגיל (צוחקת צוחקת) אל תקחי אותי ברצינות. אז... אהבה אושר והחלמה.... שלך רונית

אפרת.א

New member
אהממ...עולה ויורד זה טוב לא?../images/Emo8.gif

עזבי אותך רגע מענייני הגיל והמחלות - מספר טלפון של הרופא החתיך לקחת??? מה לא??? מהרררררררררררר ! עכשיו את חוזרת לשם ! (חחחחחח יקירתי, מה פתאום בשבילך? - בשבילי!)
. לא, תביני , אני אסביר לך למה...אני עדיין קצת משתעלת, האוזן נורא כואבת ( ואת מתחילה לראות את הסוף, ממילא את כבר לא זקוקה לו
) יקירההההההההההה תגידי להם שיטוסו לך מהחיים! (כשמסבירים להם לאט הם מבינים מהר...) תרגישי טוב מתוקה - אוהבת אותך
ובאשר לגיל - מה כבר אפשר להוסיף? החיים יפים, לכל גיל היופי שלו - נצלי אותם עד תום ...אגב, יש לי ידיד טוב בן 40 , לוקח כל יום חופן אדמה בכיס (מתחיל להתרגל לריח:)) חחחחחחחחח תרגעי, כולה 40 זה לא סוף העולם (רק מקום טוב באמצע:))

הזמרת

New member
40 גיל נפלא../images/Emo6.gif

40 הוא גיל נפלא, גם אם מביא איתו את מחלות הזיקנה.
העיקר שתהייה לך תמיד שמחה ב
ואהבה חדשה כל יום. המשיכי לחייך וקבלי חיבוק אוהב.

blinkibil182

New member
מעלות חום

תרשי לי רק לתקן משהו קטן, אילו היו יורדות לך 5 מעלות, היה חום גופך 32 מעלות, ואז זה באמת ההתחלה של הסוף, חחחחחחחחחח החום יורד ב- 0.4 או 0.5 מעלןת תההיי בריאה

למעלה