אמרתי לו ששינתי

אמרתי לו ששינתי

את שם המשפחה של הילדה שיהיה זהה לשלי והוא התחרפן ונגנב ואמר לי שהוא רוצה לראות חחחחח מה הבעייה שלו ? הוא לא עוזר בככככככככככלום איך שם המשפחה מפריע לו כ"כ כנראה עליתי על נקודה רגישה.

בטח רגישה

הכותרת משנה להם אפילו אם בשטח הם לא מתפקדים כלל... למזלי אבא של פיצפונת החליט שלאור היחסים המעורערים בנינו עדיף שהיא תישא רק את שמי. שמחתי ביותר. מה גם ששם המשפחה שלו לא מצטלצל טוב בכלל...

תגידי לו ששם משפחה עולה כסף...

ותוסיפי...והמבין יבין

a44

New member
אני דווקא ויתרתי מראש

ולמרות שנפרדנו עוד לפני הלידה, היה לי ברור שהפעוטה תישא את שמו. וכך יש לי שתי בנות עם שם המשפחה כמו שלי, ששייך לאביהן, ולפעוטתי שם משפחה אחר. לי זה לא מפריע! מחכה לשאלות שלה, הן ודאי כבר בדרך... יושבות לה בראש ומחכות לצאת... שאלה שכבר שאלה: למה את לא באה לבית של אבא??? (והיא עוד לא בת 3!)

פעם אחת

אמרתי לבתי את שמה המלא כולל שם המשפחה של אביה אז היא אמרה לי " לא רוצה . רוצה כמו שלך " אבל היום היא לא מוכנה לשמוע ורוצה רק שם פרטי בלי שם משפחה . נו טוףףף

מרגנית2

New member
שלי בגיל הזה

של שנתיים שלוש היתה משביעה אותי ואומרת: נכון שאת אוהבת את אבא? כי את אוהבת אותי אז גם את אוהבת את אבא! ואני הייתי נאלצת להודות באהבה שכבר לא היתה שם. עד היום - היא כבר גדולה - היא רוצה שאבוא לבית של אבא לראות את הבובות והאוצרות שלה שם. אני מגיעה עד הגינה למטה והיא מורידה שק עם בובות להראות לי. לגבי השמות השונים רק זיכרי להוסיף את כולם על הדלת! אני מכירה מישהי בטראומה מענין השמות על הדלת...

למעלה