אני מבין שאיתה זו המאהבת.עם כל המצב הזה עכשיו והמריבות חסרות תוחלת בבית, מתאים לי איתך צימר מושקע, עם בריכה, ג׳קוזי, יין וסלסלת פרות, ורק להרגע.....
אוףףףףף המתח הזה והצורך להישאר בבית כשקשה, בלתי נסבל בעליל.....
אנחנו אחרי ריב ... מיותר לחלוטין ... כנראה בגלל המצב ששנינו לבד בסוף השבוע היא חפשה עניין ... ולי נמאסאני מבין שאיתה זו המאהבת.
מה הגברת שלך מרשה לך להיעלם מהבית, במיוחד עכשיו?
שניכם לבד כי הקפיצו את הבנים שוב למילואים?אנחנו אחרי ריב ... מיותר לחלוטין ... כנראה בגלל המצב ששנינו לבד בסוף השבוע היא חפשה עניין ... ולי נמאס
אחד במילואים בעזהשניכם לבד כי הקפיצו את הבנים שוב למילואים?
כנס לקליניקה שליעם כל המצב הזה עכשיו והמריבות חסרות תוחלת בבית, מתאים לי איתך צימר מושקע, עם בריכה, ג׳קוזי, יין וסלסלת פרות, ורק להרגע.....
אוףףףףף המתח הזה והצורך להישאר בבית כשקשה, בלתי נסבל בעליל.....
ויכוח מטופש שחוזר על עצמו כל פעם מחדש.כנס לקליניקה שליומה היא אמרה,,,?
מוכר במידת מה. אני תמיד טענתי שמשפחתה של אישתי לוקה בפארנויה משפחתית. כולם נגד העולם (ונגדי)ויכוח מטופש שחוזר על עצמו כל פעם מחדש.כשהיא תורמת/משאילה בגדים ולפתים שונים למשפחה שלה אני מפרגן או שותק ומתעלם. כשאני משאיל / תורם / עוזר למשפחה שלי היא מוציאה מרמור... וזה מכעיס אותי. גם בצד שלי וגם בשלה.. אין לצפות ליחס שווה.. כשנזדקק.. אם בכלל... אפילו כשהיינו נזקקים ... והיינו צריכים משהו קנינו אותו מאח שלה בכסף !!! אבל היא חייבת להוציא מרמור !!!
פעם שתקתי היום אני לא מוכן יותר ... בלתי נסבל
![]()
למה אתה בכלל שומע?ויכוח מטופש שחוזר על עצמו כל פעם מחדש.כשהיא תורמת/משאילה בגדים ולפתים שונים למשפחה שלה אני מפרגן או שותק ומתעלם. כשאני משאיל / תורם / עוזר למשפחה שלי היא מוציאה מרמור... וזה מכעיס אותי. גם בצד שלי וגם בשלה.. אין לצפות ליחס שווה.. כשנזדקק.. אם בכלל... אפילו כשהיינו נזקקים ... והיינו צריכים משהו קנינו אותו מאח שלה בכסף !!! אבל היא חייבת להוציא מרמור !!!
פעם שתקתי היום אני לא מוכן יותר ... בלתי נסבל
![]()
במצבים כאלה אני אורז שישית בירות וקצת פיצוחים יורד לים בלילה עם כסאבלתי אפשרי כרגע.... הלכתי לישון ... לבד ... היא בשלה ... אני בשלי ,...
שבת שלום
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.