אמרתי ישראל?!

רנה6

New member
אמרתי ישראל?!

לפני שנתיים אמרתי "ג'קו" ...ידעתי מהרגע הראשון שיזכה. השנה אמרתי " ישראל" ושוב "ראיתי"....אולי יש מוכשרים ממנו,אך יש בו משהו קסום ואחר.

שונית 7

New member
מסכימה איתך

לקח לי קצת זמן ..אבל אני מודה שיש בו איזה שהוא סוג של קסם לא מוסבר ..חוץ מזה מצטערת לא אהבתי את הביצוע של ליבי בגמר לשיר של עוזי חיטמן ז"ל ..לא כל שיר מוכרחים לשיר אלטרנטיבי ..יש שירים שהפשטות מתאימה להם ..וזה ההבדל ג'קו עם כל הרוק והיפ הופ שר גם בפשטות ובצורה מינסטרימית נפלא. חוץ מזה אני שמחה שישראל זכה במקום ראשון גם בגלל הסיפור הלא פשוט שלו והזכיה די תציל אותו כמו שהוא אמר בגמר וליבי יסתדר בכל מקרה.... וגם אם אני חושבת אחורה היו כמה ביצועים מקסימים של ישראל למרות שדווקא בשבועיים האחרונים היה פחות טוב...

רנה6

New member
גם לי היתה בעיה...

כלומר, כל מה שרציתי לומר כאן שלפעמים יש לי תחושות מסויימות והן אכן מתקיימות. ראיתי אותו וידעתי שיזכה, אין זה אומר שלא חשבתי בהמשך שלליבי היו ביצועים טובים יותר ואביב כבש אותי וישראל פה ושם פישל, אבל התחושה הראשונית הזו שלי ידעה לראות את העומד לקרות...על כל פנים, מאחלת לו עתיד מוצלח...

Nova5

New member
אמרת, מירי ועוד איך אמרת

ואכן זכה ישראל יש לך חוש לכוכבים הנולדים ולא רק. אם אני לא טועה - גם בקניות יש לך חוש דומה =]

רנה6

New member
כן, אולי לא הכי הכי מבריקה...

אבל חושים יש לי וזה לא פחות חשוב.... אגב, שמעתי אותו הבוקר עם השיר המקורי שלו...מאוחר יותר הייתי במשחקיה עם הקטנטנים וזימזמתי אותו...היו שם כמה ילדות שחייכו אלי...כנראה הבינו לליבי...

Nova5

New member
מירי, מניחה שהבינו בליבך

לכולנו מגיע להרים כוס יין
לחיים בריאים יותר

למעלה