אמרנו 120?

icy woman

New member
אמרנו 120?

כניסה מדהימה לעבודה רביעית עם האנשים הכי יקרים, שעשו לי את היום. אז הנה כמה תמונות למסיבבה שעשו לי. אין עליכם- אוהבת אתכם
ותמונה ראשונה: עליית רמה

icy woman

New member
כמה וויספרים...

בנוסף, היו גם הרבה invitations, מכל מיני אנשים (שאני בכלל לא מכירה) ולרגל החג- קיבלתי ה מ ו ן אגרות ברכה ("שנות טובות") איחולים לעליית הרמה

icy woman

New member
והמשך החגיגה בעיר

איציק הפך את כולנו לחיות ומתנות. חבר'ה! אין עליכם! עשיתם לי את היום. איציק, גלית, סיוון והלן המקסימה מהגילד אתם הכי הכי

icy woman

New member
תודה לכולם../images/Emo6.gif

עכשיו אני יכולה כבר להוריד את הרגל מהגז

asafire

New member
בקטנה יפתי! ../images/Emo8.gif

אהובתי
מזל טוב!!!!
היה לי כל כך כיף להיות שם איתך לאורך כמעט כל 40% האחרונים שלך!
בכוונה פתחתי פרטי אני כדי לצרף את כולם כשיבואו ולעשות לך הפתעה, אבל נו, משהוא חייב להתפקשש לי והייתי צריכה להחליף מחשב
מגיע לך את כל הכיף ואפילו יותר!
ואני אנצל את ההזדמנות החגיגית הזו להגיד לך שהדמות שלך היא כל כך את! פשוט את! חזקה, ונחושה, את זו שמסתדרת בכל מצב .... ולמרות שלא תבקשי עזרה תמיד תשמחי לאדם אהוב ליד
אני אוהבת לשחק איתך! נהנת לראות את הלב הפועם
אני יודעת שכמה שלא תהיי שקוע במסך תמיד תשימי לב למה קורה איתי גם
שתהני המון יקירתי בהשגת הסקילים! (בבקשה - הבליזר הכי חשוב כרגע
) אני פה! ושם! ובכל מקום! תמיד בשבילך!
אוהבת אותך אחותי

deisy

New member
נו, יפה לי לכתוב ביוזר של אסף ../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

זה בגנים אצלנו מותק הפדיחות האלה כנראה

deisy

New member
......

יקירתי שמת לב שעוד לפני הסגמה של איציק קיבלת וויספרים של מזל טוב?
מעניין למה....

icy woman

New member
מעניין באמת למה...

זו בוודאי את, כמו שאני מכירה אותך (או איציק? או סיוון?) היה באמת כיף. תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני במירוץ לסקילים כבר איזה 4 שעות. מתיש- מעיר לעיר לעיר לעיר... לא, אני לא מתלוננת...

Hasselblad

New member
אכן היה שם עוד סמגה לפני זה...

רק שמרוב המולה לא שמו לב... לא נורא.. העיקר שהיה שמח

icy woman

New member
עכשיו כשאמרת

הסתכלתי על התמונות שצילמתי וראיתי שאכן עשית סמגה. אלא שפיספסתי את צילומה וראיתי רק בשרשור התגובות. תודה יקירה

קולולולולולולולו!!!!!

מזל טוב על 120! הרבה שאי אפשר להגיד עד 120 XD. אז התחנה הבאה: רמה 200 ( יקח קצת זמן! )!

assasian

New member
א-מ-א י-ק-ר-ה

מזל טוב לרגל 120 (למרות שאת עוד לא עבודה רביעית)מזל טוב על העבודה הרביעית.עכשיו על האחרים הראשון:איציק!(המלאך השומר
)תמיד בא לעזור ראיתם פעם אחת שהוא לא עשה סמגה לכולם?(חוץ מהלן)אני ממש לא!תמיד מלאך ולא שטן! השניה:גלית!אין עלייך תמיד באה לעזור ולעשות היל
ותמיד נחמדה מאוד השלישית:סיו!(סיוון)תמידבאה לפארטי עם כוווולםהורגת ומגנהאם מישהו בפארטי כמעט מת ואין את גלית באה להרוג לו! הרביעית:הלן!(למרות שהיא לא בפורום)נחמדה מאודדד אם מישהו עולה בגילד לרמות האלה:30 70 120 ו200(או הופך לעבודה 1)תמיד באה לעזור! האחרונה האהובה עלי:אמא! בכל שבוע עולה רמה(חוץ כשהיא חולה)כנ"ל כמו הלן חחח עוזרת לי תמיד ולכל השאר גם אוהב אותך מאוד

למעלה