אמריקן לייזר

meirav9

New member
אמריקן לייזר

שלום, מישהו פה עשה הלבנת שיניים באמריקן לייזר? מישהו יודע אם הם טובים? תודה!

דבי&

New member
אני אשמח גם לקבל המלצות בנושא

אני עשיתי דרכם הורדת שיער בלייזר והייתי מאוד מרוצה. עכשיו אני רוצה לעשות הלבנת שיניים ומתלבטת בין לייזר לבין ההלבנה שעושים רופאי שיניים.

lala182

New member
בא לך לפרט על ההורדת שיער?

איפה? כמה עלה? מה התהליך...?

דבי&

New member
אז ככה

לי תמיד היה המון שיער בפאות הלחיים וזה מאוד הפריע לי. כל כמה חודשים הייתי מורידה עם שעווה ודי נמאס לי מזה. התחלתי את הטיפול באמריקן לייזר לפני שנה ובגלל חוסר בזמן אני מושכת את זה כבר שנה. עשיתי כבר 4 טיפולים והשיפור הוא מאוד משמעותי, כבר כמעט ואין לי שיער וגם לוקח המון זמן עד שהוא צומח. לדעתי הטיפול הבא יהיה האחרון. אני מאוד מרוצה מהם גם מהטיפול, גם מהיחס וגם מהתוצאות. אני לא יודעת כמה זה עלה כי זה היה מתנת יומהולדת 30 מאמא שלי. בקשר לטיפול עצמו. שעה לפני הטיפול מורחים לי קרם להרדמה של המקום ולפני הטיפול ממש עוד חומר שמגיע בצורה של טיפות אחרת זה כואב... מאוד. האמת שהכאב די הפתיע אותי ובהתחלה לא הבנתי איך אנשים עושים את הטיפול הזה באיזורים גדולים יותר או רגישים יותר, היום זה כבר הרבה פחות נורא וגם התוצאות מצדיקות את המאמץ.

SMOLANIT1

New member
אפרופו הורדות שיער

יש כאן מישהו שמכיר/התנסה בהסרת שיער במכשיר בשם "רקורד 5"?

דבי&

New member
אתמול הייתי ביעוץ על הלבנת שיניים

באמריקן לייזר והרי מסקנותי: הטיפול לא מלבין אלא מבהיר את השיניים בשתי דרגות. השיניים הלבנות שרואים בטלויזיה זה ציפוי או כתרים. הטיפול לוקח שעה ואינו כואב. אם הולכים לשיננית כל חצי שנה, לא מעשנים או אוכלים הרבה אוכל עם צבעי מאכל כמו שוקולד, שתיית קולה וכדומה, הטיפול יחזיק כמה שנים. התוצאות בדיוק כמו בטיפול שאפשר לקבל אצל רופא השיניים עם הסד והג'ל. היתרון על הטיפול אצל רופא השיניים הוא בזמן הקצר של הטיפול והחיסרון הוא בכסף. טיפול באמריקן לייזר עולה (במזומן) 3500 שח' כולל ניקוי אבן ואצל רופא השיניים שלי הטיפול יעלה 1800 שח' כולל ניקוי שיניים. אני הולכת על הטיפול הקונבנציונלי מכיוון שמדובר על אותה תוצאה.

meirav9

New member
תגובה

היי דבי ותודה על המידע
אני הבנתי מהם שההלבנה מספיקה ל-8 שנים בערך ולא לכמה שנים, אז מה הם שיקרו לי? ובקשר לרופא שיניים אז אני שמעתי מכמה אנשים שזה לא משהו ושזה בכלל לא טוב לשיניים...

דבי&

New member
זה בדיוק אותו הטיפול

משתמשים גם בלייזר וגם אצל רופא השיניים בדיוק באותו החומר. בטיפול לייזר הטיפול הוא יותר חזק ולכן תוך שעה הסיפור מסתיים. אצל רופא השיניים זה תלוי כמה את מקפידה, כמה פעמים את עושה ואם את מתחייבת לקנות כל פעם את הג'ל עד להשלמת הטיפול. בקשר למס' שנים - לי הרופא אמר שהוא מכיר מטופלים שההלבנה מחזיקה להם גם 7 שנים אבל הוא לא מתחייב. הם לא נותנים אחריות כמו לטיפולים אחרים שלהם בגלל שזה באמת תלוי בך ובאורח החיים שלך.

למעלה