וואו, אני כל כך לא מסכים...
אני חלק מהקבוצה שחושבת שדווקא מספר האלבומים האחרונים שלטורי היו מאכזבים במיוחד. היה בהם משהו אנמי, הן מבחינת המילים והן מבחינת הביצועים. השירים, לפחות לדעתי, נשמעו טוב רק בהופעות לייב שלה, בגירסא אקוסטית ונוגעת. באלבומים עצמם (ע"ע The Beekeeper) הם סתמיים עד כאב. ואז לפתע מגיע האלבום החדש, והלא פחות מנפלא, הזה. הפקה מרשימה, מהוקצעת, מילים ולחנים שמרטיטים את הנימים, וחמש טוריות שונות. בראיון שנערך איתה בתוכנית בריטית (ניתן להשיג ביו-טיוב), היא טוענת שהיא תמיד הייתה כל חמש היישויות הללו, והן מעין "מכה" לממסד ההורים-הנוצרים בארה"ב שמתנגדים כלכך למוזיקה של איימוס (א. היא זמרת ב. היא שרה על נושאים קשים מידי לנוער, לדעתם). ע"י יצירה של חמש נשים שונות, שנבנו בהשראת תרבות יוון העתיקה, היא מחזירה את הכוח לנשים ולאדם, ולא לאל המנכס אותו ע"י הממסד. מבחינת השירים? כמה כיף. אתמול, כשהגיע האלבום, החלטתי רק להקשיב לחלק, ולא יכולתי להפסיק. כמעט כל שיר טוב ונוגה יותר מהקודם לו. הכנסת הגיטרות כמעט לכל שיר מרעננת וכיפית, גם כשהן מהוות ליווי חלש יחסית. מה אהבתי במיוחד? נתחיל מהכיפי ביותר - Programmable Soda - מבחינתי לא פחות מ"Mr. Zebra" החדש. קצר וחמוד ומקסים (ואפילו עם מסר). מתנגן בלופ אינסופי מאמש. אהבתי את ההפקה המושקעת והעשירה של כל כך הרבה שירים (Girl Disappearing, Bouncing Off Clouds לדוגמא), את המסרים הקשים שבאים במנות קטנות (Yo George), את טורי החיה של פעם (Teenage Hustling) ועוד ועוד... אני יכול להתפלסף עוד שעות רבות למה זה אחד האלבומים היותר מוצלחים של הנערה האדומה, אבל אקצר ואומר שאני יותר ממליץ לרכוש ולהאזין לו. כל מי שהתאכזב מהאחרונים, ימצא ארסנל עשיר של שירים לכל אחד ממצבי הרוח המוכרים- הקופצני, העצבני, המלנכולי והנוגה. טורי מספקת את הכל בחבילה עשירה ומהודקת הייטב.