אמריקן בולי

סמואלפ

New member
אמריקן בולי

שלום לכולם, בקרוב תצטרף אלי ולחברה שלי כלבה בת 3.5 חודשים מגזע אמריקן בולי. מי יכול לתת לי פרטים כלליים על הגזע? תודה

shagy2dup

New member
אתה הולך לקחת כלב כזה בלי לדעת כלום לפני?!?!

זה רק אני או שעושה רושם שאתה לא מכיר ו/או לא יודע על הגזע הזה בכלל, מה זה קווים כללים?

בכלבים גזעיים קל לדעת קווים שאופיינים לגזע...
בכלבים מעורבים (וזה סוג מעורב) יש מכל הבא ליד של כל הגזעים...
מאחר וזה כלב מעורב- הכלאה בין פיטבול לאמסטף...יש את כל הקווים של 2 הגזעים האלא...שזה אומר שצריך לדעת להיות אסטרטיבי ולדאוג לחינוך הולם מגיל צעיר.

אני לא יודע אם אתם גרים בישראל , אבל עד כמה שאני יודע אין פה גורים של אמריקן בולי.....
ואם אתם גרים בארץ , אז כל מה שמשתמע על החזקת כלב שמוגדר מגזע מסוכן יכול עליכם גם כן...

סמואלפ

New member
אנחנו לא גרים בארץ

דבר ראשון החברה שלי כן מכירה ויודעת, יש לנו חונך ובעל חוות גידול של הגזע הזה, לכן הכל בשליטה. אני רציתי לקבל חוות דעת מאנשים בישראל זה הכל. מה הכוונה אסטרסיבי?

סמואלפ

New member
אנחנו לא גרים בארץ

דבר ראשון החברה שלי כן מכירה ויודעת, יש לנו חונך ובעל חוות גידול של הגזע הזה, לכן הכל בשליטה. אני רציתי לקבל חוות דעת מאנשים בישראל זה הכל. מה הכוונה אסטרסיבי?

סמואלפ

New member
אנחנו לא גרים בארץ

DogsPCI

New member
שלום, הכוונה באסרטיבי היא בעצם להיות פעיל

ולקחת את הדברים ברצינות.

למשל לקרוא ולבבר על הגזע עוד לפני שמביאים גור, להיות עם תוכנית עבודה נכונה כבר מהיום הראשון, וכו' ...

בקיצור ליזום, לארגן, וליצור את המציאות שאתה רוצה להגיע אליה, ולא לתת לדברים "להסתדר מעצמם" (כי לצערנו לפעמים הם מסתדרים מעצמם בדרך הלא טובה...).

אז לקחת אחריות, ולישם אותה בשטח - זו בעצם אסרטיביות לדעתי :).

סמואלפ

New member
תודה רבה..

אשמח לקבל המלצות או קישורים למאמרים שקשורים לגזע ושיהיו בשפה העברית..

2המרפא

New member
לפי מה שאני שמעתי ויודע

אמריקן בולי זה הוא סוג של עיוות של פיטבולים, תלוי בסוג של הבולי (יש כאלה שנראים ממש נורא ויש כאלה שסתם נראים כמו משאיות).
לפי מה ששמעתי הם יותר נינוחים מפיטבולים בהרבה, הרבה פחות אנרגטיים (מדובר על כלב כבד שלא מסוגל לזוז יותר מדי, בניגוד לפיטים שהם אתלטי על) וצריך לנהוג איתם כמו עם כל כלב גדול וחזק, חינוך מהרגע הראשון וכמה שיותר חשיפה.
אם אתם גרים בארה"ב (ואני מניח ששם אתם גרים כי באף מקום אחר לא יקחו את התועבה הזאת), יש שם לא מעט אנשים שמכירים את המאפיינים הספציפים של הגזע, שמאוד רחוקים מלהיות מאפיינים של פיטבולים גם פיזית וגם באופי, ויכולים לעזור לכם הרבה יותר. בארץ אין בולים.
אני בעלים של פיטבול למען הסר ספק

2המרפא

New member
אפילו לא

זה באמת לא ברור מה הכלבים האלה, מה גם שיש כל כך הרבה ואריאציות שלהם. רובם כלבים חולנים עם מבנה שלד דפוק לגמרי, שכל המטרה שלהם זה ליצור ראש כמה שיותר גדול

shagy2dup

New member
אני מכיר את המראה שלהם :)

הם הרבעה של פיטבול ואמסטף אבל מבחינת נראה נראים כמו בולדוג דחוס.

מצקן את הגדרת הגזע לרוב זה הכלאה של פיטבול ואמסף עם מסטיף כזה או אחר/ בולדוג / כל דבר דחוס אחר שדומה למפלץ שרואים.... :)

wgaf

New member
שאלה

אם מדובר בהכלאה של פיטבול ואמסטף אז איך בסופו של דבר הכלב נראה כמו בולדוג דחוס? מה אני מפספס?

wgaf

New member
הכלב בנוי מצויין

אבל מה זו הקומפוציזיה הזו?

wgaf

New member
יפה מאד

את סרטוני החולרה ראית?
תראה איזו עוצמת משיכה. איזו אכזריות כלפי הכדור.

DogsPCI

New member
הסרטון נתקע באמצע :). בכל מקרה נראה לי

שיוסף טוויטו הולך להעלות קצת במסת השריר שלו :) מסכן, איזה קציץ הפלת עליו :).

סמואלפ

New member
אנחנו גרים בקולומביה

קיבלנו המלצות וחברה שלי שיש לה עבר בגידול כלבים מכירה ואהבה. תודה רבה לכל העונים.

למעלה