אמריקן איידול 607

LOVEtheMcMAHONS

New member
אמריקן איידול 607

היה יופי. ממש יופי. די מיציתי את האודישנים וסופסוף בפרק הזה היה אפשר ממש להתרשם והיה שם כמות כשרון לא מבוטלת בכלל. בניגוד לעונה הקודמת נראה שהעונה הזו הכשרון בצד הגברי קיים ובהמונים. גם אצל הבנות יש ממה להתרשם. סך הכל נראה כהתחלה טובה לעונה.

Eil

New member
אמריקן איידול (צריך ../images/Emo58.gif?)

(זה ישודר עוד בשידורים חוזרים, אז זה נקרא ספוילר?) שמישהו יסביר לי בבקשה איך מיקלה עברה את האודישנים. גם מטומטמת, גם נשמעת כמו אניטה פללי וגם שרה משעמם. ועל מה סיימון ורנדי דיברו בזמן שהיא שרה? לא הבנתי את הקטע הזה. הם דיברו על משהו, והיא היתה צריכה להשתמש בגימיק זול כדי למשוך את תשומת לבם (לשיר לסיימון). קטע תמוה לחלוטין, מההתחלה ועד הסוף. הבחורה עם האופרה - אכזבה. חשבתי שהיא תביא למוזיקת הפופ איכויות של אופרה ותיצור שילוב מיוחד, והיא סתם הלכה לאיבוד, הרסה את הקצב וזייפה קלילות. תודה לאל ש"פארם-בוי" לא עבר. הרוקיסטים נראים מבטיחים (סוף סוף לא זמרים מלוקקים שמסלסלים כל תו עד שאני יוצאת מדעתי).

14מתן

New member
דווקא ממש לא אהבתי את הרוקרים

במיוחד ההוא עם השם המוזר

Eil

New member
קונסטנטין? למה?

הם מביאים סגנון אחר לתכנית, וזה בדיוק מה שצריך.

14מתן

New member
אין לי בעיה עם הסגנון האחר

יש לי בעיה עם החוסר יכולות ווקהליות

14מתן

New member
אין לי בעיה עם הסגנון האחר

יש לי בעיה עם החוסר יכולות ווקהליות

Juliann

New member
אני חושבת שהם מרעננים את התוכנית

כמה בלאדיסטים אפשר לשמוע? מהז'אנר הזה יש את מאריו ואנתוני שעושים עבודה טובה. הרוקיסטים מוסיפים הרבה חוץ מזה שהם שרים טוב ואני מאוד מחבבת את קונסי. גם קול טוב, גם אישיות, גם נראה לא רע

LOVEtheMcMAHONS

New member
זה היה קצת מוזר

שכל הרוקיסטים שרו אותו שיר, ואז הגיעה אופרה-גירל ושרה גם אותו שיר. ת'כלס מכל השלושה מקוסטה התרשמתי הכי פחות - לא יודע למה. מחכה לפרק של מחר.

Juliann

New member
אני חושבת ומקווה שהוא =>

[קוסטי] יגיע יותר רחוק מהשאר. יש לו משהו שלאחרים אין [וזאת גם הסיבה שאת האודישן שלו הראו ואת שלהם לא], יש לו מה שנקרא אישיות טלויזיונית, הוא עובר מסך. והסגנון הרוקיסטי שלו הוא לא כבד כמו של השניים האחרים, הוא יותר 'לייט' שיכול להתאים לקהל רחב יותר. אבל סיימון ממש שונא אותו ומת להעיף אותו מספיק שהוא לא ירשים את פאולה או רנדי באחד האודישנים הבאים והוא אוכל אותה. האחרים אומנם היו די טובים אבל הם לא ה'חומר' שהקהל של איידול מחפש.

adi007

New member
../images/Emo45.gifנראה לא רע בכלל!!

אותו הכי אהבתי. אחריו את מאריו והכושי ההוא שגם שר וגם רוקד (וגם שרירי
)

Juliann

New member
בהחלט, למרות שהיו הפתעות

התפלאתי שג'ף ובריאנה הלכו הביתה.. והיו הרבה שלהפתעתי עברו. מי ששמחתי לראות עובר שלב- מריו [ואני מקווה שהוא יגיע רחוק], אנטולי/אנתוני/CLAYCLONE ממש הרשים אותי!! טראביס וקונסטנטין שלדעתי מוסיף גיוון לתחרות, מהבנות שיחקו אותה קארי וז'קלין.

14מתן

New member
היה נחמד

ציפיתי כבר לעוד שעה של פרק כי היה כתוב בלוח שידורים שהפרק הוא שעתיים
השינוי חוקים שלהם מאוד מציק לי נראה לי יותר טוב שהשופטים יחליטו על ה32 וזהו עכשיו אמרו שהם יבחרו 12 בנים ו12 בנות זה יותר מידי "כוח" שנותנים להם ואני לא הכי סומך על הטעם שלהם פאולה יכולה להתחיל שהיא תתפטר ואז הם יוותרו לה ויעלו מעפאנים

למעלה