אמריקן איידול 6- מתי???? מישהו יודע מתי משתחילים לשדר את העונה השישית ואיפה? זה דחוף!!!!!!
מ מיכל חב New member 26/12/06 #1 אמריקן איידול 6- מתי???? מישהו יודע מתי משתחילים לשדר את העונה השישית ואיפה? זה דחוף!!!!!!
ה המכשפה ה ק ס ו מ ה New member 26/12/06 #3 16/1 זה עולה באמריקה וכאן זה ישודר יום למחרת בסטאר וורלד.
M MeetLofe New member 26/12/06 #4 ../images/Emo109.gif וזה יהיה פרק כפול ו גם ב17 יום אחרי ישודר עוד פרק כפול ואני מקווה שבאמת בישראל זה יהיה בהפרש של יום כמו שנה שעברה
../images/Emo109.gif וזה יהיה פרק כפול ו גם ב17 יום אחרי ישודר עוד פרק כפול ואני מקווה שבאמת בישראל זה יהיה בהפרש של יום כמו שנה שעברה
S SHTRUDIDI New member 27/12/06 #5 גם אני מקווה אבל עוד לא ניתן לראות את לוח השידורים של סטאר. מישהו כבר ראה אולי פרומואים לחודש ינואר או משהו?
גם אני מקווה אבל עוד לא ניתן לראות את לוח השידורים של סטאר. מישהו כבר ראה אולי פרומואים לחודש ינואר או משהו?
ה המכשפה ה ק ס ו מ ה New member 27/12/06 #6 חברה שלי ראתה פרומו לאיידול בסטאר היה רשום COMING SOON אז אני מניחה שהם ישדרו את זה כמו שנה שעברה
F Fairywitch New member 27/12/06 #7 כן, ראיתי כבר שניים שונים../images/Emo99.gif וגם מראים את סיימון אומר: it's Mister Cowel to you
F Fairywitch New member 28/12/06 #9 יש המון פרסומות בערוץ הזה- שבי כשהוא פתוח חצי שעה-שעה, ותזכי לראות את סיימון כמה חסר לי האיש הרשע הזה
יש המון פרסומות בערוץ הזה- שבי כשהוא פתוח חצי שעה-שעה, ותזכי לראות את סיימון כמה חסר לי האיש הרשע הזה
S SHTRUDIDI New member 28/12/06 #15 ראיתי את סיימון! בפרומו כן? שלא יהיו טעויות. אוי,זה היה נפלא. אני מתגעגעת, איזה כיף שזה מתחיל שוב בקרוב.
ראיתי את סיימון! בפרומו כן? שלא יהיו טעויות. אוי,זה היה נפלא. אני מתגעגעת, איזה כיף שזה מתחיל שוב בקרוב.
ה המכשפה ה ק ס ו מ ה New member 28/12/06 #17 גם אני כ"כ!!! ולחשוב שאני אהיה בקורס בזמן שישדרו פה את הפרקים בחודשיים הראשונים...
מ מיכל חב New member 28/12/06 #10 גם ב HOT וגם ב YES? חמתי אמרה לי שהיא קראה כתבה שרק בכבלים ישדרו את זה ולא בלווין, האם זה נכון? דרך אגב סחתיין על העירנות מזל שאתם פה...
גם ב HOT וגם ב YES? חמתי אמרה לי שהיא קראה כתבה שרק בכבלים ישדרו את זה ולא בלווין, האם זה נכון? דרך אגב סחתיין על העירנות מזל שאתם פה...
M MeetLofe New member 28/12/06 #12 ../images/Emo109.gif ערוץ סטאר וורלד משודר גם וגם הוט התכוונו לקנות את הזכויות ולשדר את זה כמה ימים אחרי זה עם תרגום והכל אני לא יודע אם בסוף זה יוצא לפועל בכ"א סטאר וורלד שמשדר את זה כביכול יום אחרי בלי תרגום יש אותוגם בהוט וגם ביס הוט זה 36 ויס נראה לי 27
../images/Emo109.gif ערוץ סטאר וורלד משודר גם וגם הוט התכוונו לקנות את הזכויות ולשדר את זה כמה ימים אחרי זה עם תרגום והכל אני לא יודע אם בסוף זה יוצא לפועל בכ"א סטאר וורלד שמשדר את זה כביכול יום אחרי בלי תרגום יש אותוגם בהוט וגם ביס הוט זה 36 ויס נראה לי 27