אמריקן איידול 3

14מתן

New member
אמריקן איידול 3

אני לא מאמין שלא העלו את ניקולללל היא הייתה הפייבוריטית שלי
דווקא העלו פחות מוכשרים ממנה טוב לא נורא... אה, איזה מספר פרק זה היה ?

מה זה בכלל אמריקן איידול?../images/Emo4.gif

מצטער פשוט חדש פה ואני לא מבין אל מה אתם מדברים.............. אתם יכולים להגיד לי בבקשה מאיזה ערוץ זה ובאיזה שעה!

כל יום שלישי וחמישי....

כל יום שלישי וחמישי בשעה 14:00 עד 15:00 ויש ימים שהפרק שעה וחצי,בערוץ סטאר וורלד בלווין(ערוץ 15). התכנית אמריקן איידול היא תכנית כישרונות צעירים. 3 אנשים שמבינים במוזיקה עורכים מסע בכל אמריקה על מנת למצוא את הכוכב הבא במוזיקה.

Juliann

New member
אז ככה:

משום מה אני מתחילה לחבב יותר ויותר את ג'ון פיטר כל פרק. לא יודעת למה... וג'ון סטיבנס, הצחיק אותי שהעלו אותו כי הוא כל הזמן שכח את המילים שלו, אבל היתה לו הופעה אחת מעולה בסוף, הוא דווקא אחד הפייבורטים שלי. מאט מצגר היה משעמממממממם בפרק הזה אבל לא נורא אני סולחת. חחח וניקול הזאתי = יאכסה! היא יכולה לשיר אבל היא ממש פסיכית!!! באמת חשבת שהיא תעלה? והעיוותים האלה שהיא עושה, משהו אצלה לא בסדר. אליזבת שיחקה אותה! ואיימי - יואו איזה מוכשרת, מה זה סלין דיון. מאט רוג'רס מעצבן אותי, למה? ככה. אני מתחילה לחבב את פנטזיה... כן כן אני ממש מפתיעה את עצמי לפעמים! אבל היו מלאאא טובים שלא עלו, כמו זאת שסיימון אמר לה שהיא מזכירה לו את קלי קלארקסון אבל בלי האישיות, זה היה די אכזרי, היא היתה מעולה. טוב כולם יודעים מי זה סיימון... מי שצפה בעונה הקודמת יעשה סוויצ' ויזכר בהערות הגועליות שלו כלפי קליי, ותראו לאן קליי הגיע, ללא ספק האיידול הכי מצליח! בעעעעעע על סיימון. מישהו פה במקרה שמע את הדיסק של קליי איפשהו? [זה עדיין לא הגיע לארץ, והסינגל השלישי אגב הוא THE WAY בצירוף עם גרסה מלאה וחדשה ל- SOLITAIRE זוכרים? מערב נייל סדקה?]

גלׁ

New member
מאיפה את זוכרת את כל השמות??

הג'ינג'י דווקא לא שר משהו....

Juliann

New member
חחחח אובססיה מטורפת

אני מאלה שקוראים הכל באנטרנט, מבקרים באתר, כותבים בפורומים של הסדרה... כן אני יודעת אני צריכה למצוא חיים! חחחחחח ברצינות, אני ממש אוהבת את הסדרה הזאת.

Boran

New member
ובצדק ../images/Emo8.gif

לא זוכר את השמות תגידי הג'ינג'י בן 16 ששר כמו מישהו משנות ה-40 תגידי מוכר העטים שנדע
אני בינתיים חושב שהקול של איימי עם השיער הורוד מדהים. ממש. פנטזיה אני עדיין לא מת עליה. ברי חמודה. סקוטר גרל אני באמת לא יודע למה העיפו אותה.

14מתן

New member
מה רע בניקול ?

היא הייתה אחת הטובות ומה רע שהיא מצחיקה ??? חחחח ככה זוכרים אותה.... אז איזה פרק זה היה ?

Juliann

New member
שמות וכינויים!!! כדי לא להסתבך...

מוכר העפרונות: ג'ון פיטר לואיס הג'ינג'י ששר כמו פרנק סינטרה: ג'ון סטיבנס סקוטר גירל: ניקול טראיי [משהו כזה] זאת עם השיער הורוד: איימי הלבן הגדול: מאט רוג'רס [יש גם מאט מצגר, גבוה עם שיער בלונדיני]

Juliann

New member
בעעעעעעעעע

תגידו אף אחד פה לא שמע את הדיסק של קליי אייקן?! נו באמת!

t-man

New member
הכי הצחיקה אותי הבחורה הזאת../images/Emo26.gif

היא התנהגה כמו מעודדת פוסטמה בתיכון שיורדת על שאר המתחרים שהם שוכחים את המילים לשירים...אבל מה? הבחורה עולה על הבמה ושוכחת כמעט את כל השיר,זה חזר אליך כמו בומרנג.

למעלה