אז ככה:
משום מה אני מתחילה לחבב יותר ויותר את ג'ון פיטר כל פרק. לא יודעת למה... וג'ון סטיבנס, הצחיק אותי שהעלו אותו כי הוא כל הזמן שכח את המילים שלו, אבל היתה לו הופעה אחת מעולה בסוף, הוא דווקא אחד הפייבורטים שלי. מאט מצגר היה משעמממממממם בפרק הזה אבל לא נורא אני סולחת. חחח וניקול הזאתי = יאכסה! היא יכולה לשיר אבל היא ממש פסיכית!!! באמת חשבת שהיא תעלה? והעיוותים האלה שהיא עושה, משהו אצלה לא בסדר. אליזבת שיחקה אותה! ואיימי - יואו איזה מוכשרת, מה זה סלין דיון. מאט רוג'רס מעצבן אותי, למה? ככה. אני מתחילה לחבב את פנטזיה... כן כן אני ממש מפתיעה את עצמי לפעמים! אבל היו מלאאא טובים שלא עלו, כמו זאת שסיימון אמר לה שהיא מזכירה לו את קלי קלארקסון אבל בלי האישיות, זה היה די אכזרי, היא היתה מעולה. טוב כולם יודעים מי זה סיימון... מי שצפה בעונה הקודמת יעשה סוויצ' ויזכר בהערות הגועליות שלו כלפי קליי, ותראו לאן קליי הגיע, ללא ספק האיידול הכי מצליח! בעעעעעע על סיימון. מישהו פה במקרה שמע את הדיסק של קליי איפשהו? [זה עדיין לא הגיע לארץ, והסינגל השלישי אגב הוא THE WAY בצירוף עם גרסה מלאה וחדשה ל- SOLITAIRE זוכרים? מערב נייל סדקה?]