אמריקן איידול- פרק 5!

DirrtyShay

New member
הפרק הראשון שאהבתי העונה !

אני לא אוהב את התוכנית אבל בשבילה התחלתי לצפות.
עד הפרק החמישי פשוט נגעלתי ממאריה קארי, פשוט ככה.
הסתכלתי על כל הפנאל שופטים וכולם היו חיים ורק היא היתה נראית כל כך מטומטמת ותסלחו לי על המילים הקשות בהודעה הזאת..
היא נראתה כמו בובת פלסטיק שמפחדת להזיז את הפה, את העיניים, את הידיים ובעצם את כל הגוף, היא ישבה שם עם מבטי אימה ובהלה, הבעות פנים מופתעות ונחרדות.
זה היה ממש קשה לצפייה, כי וואלה אני מכיר ראיונות שלה וכמה היא כיפית ומצחיקה והורסת עם המשפטים שלה, אבל היא היתה שם ממש מוזרה כמו איזה בחורה עם סכיזופרניה שיושבת ומפחדת שיגעו בה.
אני שמח שבפרק אתמול (5) היא סוף סוף התחילה לזוז, לדבר יותר נורמלי ולתת מבטים והבעות פנים נורמליות.

אני מחכה לפרק היום (6) כי היה את הפרומו ונראה כי קית' אורבן נופל מהכיסא והיא פתאום דופקת שם מבט של "יהההההההה אלוהים ישמור" חחחח וגם היא נראית בפרומו שהיא לבושה אש ונראית פצצה!

נקווה שמהפרק של אתמול היא רק תשתפר ותיפתח יותר ותדבר, תגיב, תביע את עצמה ותביא הבעות פנים יותר מעניינות ולא של בובת חרסינה בבושקה.

לסיום - לא לתקוף אותי פה, אני אוהב את מאריה מאוד ופשוט היה חבל לי שהעם האמריקני (ומחוצה להם) רואה שם דמות מפגרת, קרה ומרוחקת ועצורה.

a 90s Noah

New member
אוףף אין לי זמן לראות את כל זה..

אני אעביר לסוף רק יותר מאוחר.
התגובות עושות חשק לראות ולא לצפות לראות רובוט עם שדיים גדולים יושב ולא אומר שום דבר שאני בעצמי לא יכולתי להגיד...
שמח שהיא התעוררה לחיים...

Petals

New member
אני מאוד מקווה שהם ירימו הילוך כי התוכנית

די משעממת, ברוב המקרים הם בעלי אותה הדעה.

specialsomeone

New member
זה בכלל לא היה ככה ב-2 הפרקים הראשונים

או בשני הפרקים האחרונים ששודרו.
רק 2 הפרקים האמצעיים, שבנינו , זה יותר עריכה גרועה לדעתי מאשר מאריה סתם משתעממת שם.

eranmc

New member

ממש עריכה גרועה!!!

DirrtyShay

New member
בתור אחד שראה.. אתה מוכן להסביר לי (ספויילר)

איך הבחורה ששרה (ושכחה חלק מהמילים) את ההמנון (השחורה בת 19 שצווחה והיתה מאוד משעשעת) עברה?
אני התבאסתי בשבילה ואמרתי וואי שיגידו לה שהיא לא עברה היא בטח תעשה סצינה.. ואני הייתי בהלם שהעבירו

specialsomeone

New member
תעלומה?

תראה, כשרנדי אמר אם הם צריכים להגיד אתזה כולפ פה אחד, התסכלתי רק על מאריה והיא היחידה שלא אמרה שום דבר.
אני חושב שהיא היתה מבולבלת כי לא היה ברור למה זה פה אחד כן. אין לי מושג מה העניין בלהעביר מישהי כמוה.

DirrtyShay

New member
חחח כן גם אני הייתי באותו מצב כמוה

הייתי מבולבל ושאמרו פה אחד חשבתי שזה "לא" ואפילו רנדי אמר "אני לא בטוח" שכולם שאלו אם אפשר להגיד פה אחד..
הזוי מה שהלך שם.. כנראה היא נבחרה כדי להכניס צבע וצחוקים לעונה והיא תעוף בתהליכי הסינונים או איך שעובדת התוכנית הזו.

כואב לי הלב שמראים אנשים שנכשלים ועושים צחוק מעצמם (לא על השחורה הספציפית הזו אני מדבר אלא בכללי), המבוכה הלאומית הזו יכולה לפגוע בהם ולהוביל אותם למעשים (נגד עצמם או נגד ההפקה/שופטים) לא טובים.. זה מה שאני אוהב ב-The Voice שאין מועמדים שנבחנים וצוחקים עליהם, אם הם לא עוברים זה לא כי הם מבדרים ומפגרים אלא כי המנטורים לא אהבו..

True Colors

New member
היא גם אמרה אח"כ: what a wreck

הבנתי שדלפה רשימה של הטופ-40 (אלה שצלחו את שבוע הוליווד), ושהיא שם, בין ה-40 הסופיים, אם כי לא ראיתי את הרשימה ואינני יודע מי נמצא בה.

specialsomeone

New member
ראית את המתמודדת ההזויה

שאמרה שאלוהים אמר לה לבוא להיבחן ........... נגיד...
בכל מקרה, בסוף האודישן המביך שלה, היא אמרה למצלמות "אני לא אשמע יותר מאריה קארי ואת ניקי אף פעם לא שמעתי לפני אז זה לא אבידה" חחחחח.. זה היה טוב.

McBrownie

New member
אוי היא הרגה אותי.

וראיתם שהייתה את המתמודדת שנפלה לפני שהיא נכנסה, והיא שאלה אם היא יכולה להוריד את הנעליים- אז מאריה אמרה:
you can take them off, you've made your entrance, darling

מלכה.

McBrownie

New member
גם השיער הזה..

מפתיע שכשהיו את 2 האחים ששרו ביחד, ואחרי שהם התווכחו קצת, היא התחילה להסביר להם על harmonizing וכאלה.. היא צריכה לעשות את זה גם בלי התגרות של המתמודדים!

אגב המתמודד האחרון בפרק [הנמוך, ששר a change is gonna come] היה פעם בסדרת הריאליטי של glee [יש כזה דבר!] והוא לא נראה כזה חסר ביטחון. הוא היה מוריד חולצה כל הזמן! אני תוהה האם זה משחק. והאודישן לא היה כזה מוצלח לדעתי.

ואחרי למברט לא נראה לי שצריך לשיר יותר את השיר הזה באודישנים..

למעלה