אמריקה!

אמריקה!

מזל טוב... ולמי שלא יודע מה אני רוצה - היום לפני שנה רובנו שמענו את הדיסק לראשונה

KeLeMeNcY

New member
אני שמעתי לפני שנה ויום...

ב30 למרץ רצתי לחנות וקניתי והתאהבתי! מתי יוצא ה15??

ZGala

New member
אני שמעתי פעם ראשונה ב-1.4

באוטו בדרך חזרה הביתה מעבודה זה היה יום שישי - הכרחתי את בעלי להכנס לחנות לפני לבוא לקחת אותי מעבודה אתמול שמעתי את "אמריקה" כל היום ... אולי ב-1.5 ????????

אני שמעתי ב-31.03.05

בפעם הראשונה את כל הדיסק. תמיד זה כך אגב, דיסק יוצא לחנויות יום או יומיים לפני מועד היציאה המקורי. יסמין: סחתיין על המזל שהיה לך. גלה: אני ממליץ לא לפתח ציפייה לדיסק ה-15, מבחינת התאריך שרשמת, כי אפילו תאריך יציאה ל-DVD עדיין לא נקבע ואוטוטו עברה שנה מההופעה!!!!!(חסרים חודשיים). תקלטו חברים, את העובדה המאכזבת הבאה: עברו ארבעה חודשים(חסרים שבועיים)תמימים, מאז שמנהלי האתר הרשמי טרחו לרשום עדכון. משהו כאן לא מסתדר לי....... יאללה אתניX, תתעוררו מתרדמת החורף שלכם ותתנו מיני עדכון מצידי באתרכם, שייגרום לנו לתקווה קטנטנה בלב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Raphael2

New member
זה מתחיל להיות באמת בגדר הלא מובן

למה הם עושים את זה.. הם יודעים שיש אנשים שהלהקה חשובה להם, אז למה החוסר התייחסות וחוסר המידע?!?!

השאלות האלה עולות, לאור העובדה

שאנשי הלהקה, נכנסים לכאן מידי פעם וקוראים את כל רשמינו. אז באמת אני תוהה(בטוח שאני לא היחיד כאן) על חוסר היחס והמידע, נוכח העובדה שציינתי.....

Raphael2

New member
סלח לי על החוסר אמונה..

אבל לא נראה לי שהם נכנסים לפה.. ואם כן.. אז המצב שלנו הרבה יותר גרוע.. אולי בעצם לא שלנו אלא שלהם..

הם נכנסים לפורום.

ככה יורם אמר לי גם בהופעת ההשקה של "אמריקה" לפני שנה וגם אחרי ההופעה ב"זאפה". ואם אני לא טועה(מקווה שאני לא מפדח את עצמי), זאב אמר ליסמין בסיום מופע ההתרמה שהיה בחולון שהם נכנסים לפורום. כל מה שכואב כאן, זה שהם לא דואגים להשחיל פיסת מידע לאתר שלהם על ה-DVD, על האלבום החמישה עשר, על הופעות ועל בכלל...

Raphael2

New member
אני יודע.. הייתי בהופעות האלה

ושמעתי אותם אומרים את זה.. אבל יש אומרים ויש עושים (ותסלח לי על החוסר אמונה..)

KeLeMeNcY

New member
מה יהיה איתנו??

אנחנו המעריצים של הלהקה! תנו לה קצת קרדיט אני בטוחה בכמה דברים 1-הם לא משקרים 2-הם לא מסתירים ממנו מידע באתר 3-הם מאד עסוקים כרגע 4-זה תמיד שווה לחכות, הסבלנות משתלמת נכון שיש להם כמה פאשלות ניהוליות, אבל אף אחד לא מושלם אני מרגישה שבמקום לחגוג יומולדת שנה לאלבום המושלם אמריקה זה הפך לשרשור כמה אתניקס לא בסדר.. חבל..

הם כבר כתבו פה בעבר אבל

אני ממש בספק אם הם קוראים את כל השטויות שאנחנו כותבים פה ואני לא מצדיקה את מה שקורה עם האתר אבל אני בטוחה שלא מעכבים מידע כדי להתעלל בנו... לילה מצוין! ליאור

ZGala

New member
אל תשכחו: זה פורום

לא של להקת אתניקס אלא של מעריצים שלה לכן לאו דווקא להם להגיב כאן במה שאני בטוחה - זה שהם לפעמים מציצים כאן מסקרנות DVD - לא להתיאש, נחכה בסבלנות
גלה

נטלייי

New member
בקשר לאתר

באמת לא לעניין שלא מעדכנים. בקשר לדי וי די - אני משערת שזה פשוט לוקח זמן, ואתניקס רוצים שזה יצא הכי טוב שיכול להיות, ולא להוציא את הדי וי די כדי לצאת ידי חובה.

נטלייי

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

אני שמעתי את הדיסק ב 1.4 (שונאת את התאריך הזה וכל מה שמשתמע ממנו) אני זוכרת שהיה לי בעיות עם הסידי במחשב, והיו לי קפיצות בדיסק. ועד שהעברתי את השירים למחשב חשבתי שאני מתחרפנת. בסוף שמעתי והתענגתי על כל שניה

למעלה