אמריקה...

Yaniv-DC

New member
אמריקה...

אמריקה... או: למה גם התוכנית הזאת לא תשודר בישראל. יום שלישי, תשע בערב, אחרי דחייה של שבועיים ופרומואים אין סוף ("פגעת בהם ברשעות") סוף סוף זה עלה... "love cruise" שיט האהבה... אהה...בסדר... הרשת: הרשת המשדרת היא רשת פוקס בעלת הרעיונות הפרועים ביותר לתוכניות הריאליטי טי.וי. שמאמתחתה יצאו כבר "מי רוצה להתחתן עם מיליונר", אי הפתויים שנאסרה לשידור בארץ, "רצח בטירה" בה הופחדו המשתתפים עד מוות בזמן שהיו אמורים לפענח רצח, ובקרוב "מי רוצה להתחתן עם נסיך"... בקיצור, רשת עם יוצרים מטורפים וחולים במיוחד. וזה טוב, כי עם כל הכבוד, השרדות בעיני שווה לעכוז. הלאה. הרעיון: 8 גברים עלק שווים (שוב, רובם שווים לעכוז) 8 נשים שרובן דווקא שוות (חוץ מהיהודייה, שהיא בסדר אבל עם אף יהודי כאילו נלקח ממיטב הקריקטורות של גרמניה ההיא...) יוצאים לשיט של שבועיים. במהלך הזמן יוצרים להם דייטים, הם ישנים בזוגות מעורבים בחדרון, והמצלמות בכל מקום. גם בחדר (הבחורה: "אני רוצה לשכב איתך" הבחור: "אבל יש מצלמות" הבחורה " אז יש, הן בכל מקום".) וכמובן כמו בכל תוכנית כזאת, יש את ההעפה החוצה בכל פעם מישהו מהבנים ומישהי מהבנות. אבל, לא בסודיות. הבנות מתייעצות את מי הן רוצות להעיף, בינן לבין עצמן בקול רם. כך גם הבנים. כל מין מעיף מישהו מהמין השני. הקאץ´? מי שמעיפים לו את בת הזוג מתעצבן... האינטלקטואליזם בכל פעם מושיבים מישהו מהחברה בחדרון מול המצלמה ונותנים לו להגג... לנתח את מה שקורה. ובהבעות אינטלקטואליות משהו הם מספרים מה קרה שם... אבל צריך לראות כדי להאמין. שום דבר שאכתוב לא יתאר את זה. אז מה היה לנו? אוסף שרירים על גבי חזה שעיר, בנות ששום מועדון חשפנות לא היה מתבייש להעסיק ולאו דווקא בגלל המראה, ואחת שעברה ניתוח להגדלת חזה. ובלי עין הרע, היא משתמשת בזה. ולא יעזור כלום, אני בטוח (עד שיוכיחו לי אחרת) שההוא עם הקעקועים, אחד מהשניים הבאמת שווים, גיי. היום הפרק השני... יתחילו המריבות, הדמעות, ויתברר שהיהודייה חסרת הביטחון העצמי התחילה לתפוס ביטחון ונישקה בצהריים אחד שני בנים (שיוצאים כמובן עם משתתפות אחרות). אמריקה....

למעלה