אמריקה,אמריקה

Zygon

New member
אמריקה,אמריקה

כמה חדשות על הפקות אמריקאיות בריטיות: ערוץ הכבלים TNT יפיק בשיתוף עם הבי בי סי ,דרמה בשם The Grid על מתקפת טרוריסטים דמיונית,סטייל אל-קאידה מסופר מהצד של יחידה אמריקאית בריטית נגד טרור,זמן משוער שש שעות,תקציב משוער 10 מיליון דולר. ערוץ הכבלים HBO שוב בשיתוף עם הבי בי סי,אישר את הפקה של סדרה בשם "רומא" ל 2005 ,בינתיים 12 פרקים.מפיקים :ברונו הלר ("לגעת ברשע"),וייליאם ג'יי מקדונלד ("המלאך"),ג'ון מיליוס ("אפקוליפסה עכשיו") וסטאן ולדובסקי ("אמריקאן ביוטי").הסדרה שתכתב ע"י מיליוס ,הלר ,מקדונלד,אלקסנדרה קאנינגהאם,דיוויד פרנקל ואדריאן הודג'ס תעסוק בשני חיילים רומאים ומשפחותיהם ,דרמה אינטימית של אהבה ובגידה,אדונים ועבדים,בעלים ונשים תוך התמקדות בזמן של נפילת הרפובליקה ויציאת אמפריה רומית,כשגאיוס יוליוס קיסר כבש את גאליה (פרט לכפר קטן כמובן) בשנת 51 לפנה"ס וכו'.. ליהוק התחיל כבר בבריטניה,הצילומים יהיו בכל אירופה. כנראה שspooks עשו את שלהם,כי הרייטינג שלהם די טוב לסדרה שמשודרת בערוץ כבלים,סוף סוף הם לומדים שיש משהו לבריטים להציא. כמו כן מתוכננות הפקות אמיריקאיות לחידוש שני סדרות בריטיות. הראשונה Solider soilder במקור דרמה על גדוד הרובאים הסקוטי שיצרה לוסי גאנון,תופק לשוק האמריקאי ע"י קרלטון אמריקה,הכותב /בימאי/מפיק הראשי יהיה ג'ון סאקרט יאנג,הסדרה השניה שמתוכננת היא UFO ,חידוש לסדרת המד"ב המצוינת של ג'רי אנדרסון (יש לי את כולה בDVD ) על צבא סודי שנלחם בפלישה לא ברורה של חייזרים,מפיקים פן דאשם,ניל קפלן וג'ון וואטסון. כמו כן,הגרסה האמריקאית בDVD לשני הפרקים האחרונים של הורנבלאור,תהיה בדיסק אחד,40 דולר למי שתהה. רק לי זה נשמע טוב ?

Mycroft

New member
לא, לא רק לך ../images/Emo13.gif

הן נשמעות ממש טוב, מעניין אם יש סיכוי שהן יגיעו אלינו, אולי אם ערוץ 3 בכבלים למשל יתייחס אליהן כמו אל סדרה אמריקאית רגילה, סטייל 24 למשל, ויחליט להביא אותן. אגב, האמריקאיים עשו גרסה משלהם להורנבלואר? עם שחקנים אחרים?

Zygon

New member
לא זה אותו האחד של הבריטים

ערוץ A&E מממן אותו קצת,בלי קשר ,יש איזה סדרת ספרים שהיא חיקוי הורנבלואר בשם master & commander שאחד הספרים מופק לקולנוע בימים אלו,ביכובו של ראסל קרואו.

Zygon

New member
ועוד באותו נושא

רשת HBO האמריקאית תממן עוד עונה בת שישה פרקים של המופע של אלי G . ובנוסף ריקי ג'רוויס המצוין מהסדרה המצוינת "המשרד" יופיע בפרק של "זהות בדויה" (בעונה השלישית).

Y. Welis

New member
התכוונת - עלי G (הסרט שלו מהשנה

שעברה מציג עכשיו בכבלים בערוצי הסרטים בתשלום). ואגב 'זהות בדויה', רוג'ר מור הוותיק התארח שם לאחרונה כאחד מאנשי 'הברית', ומרגל בכיר לשעבר... ונתן הופעה נפלאה. אריסטוקרט אמיתי, עדיין. הזכרת לפני כן את לוסי גאנון, שאת שמה אני זוכר בעיקר ככותבת הראשית של הסידרה המצויינת 'ברומוול', אולי הסידרה ההיסטורית הבריטית הטובה ביותר (מלבד 'שארפ') שזכורה לי מהזמן האחרון. היא כתבה עוד סדרות עבור חברת קארלטון?

Zygon

New member
היא כתבה המון

ולא רק עבור קארלטון,היא פשוט כותבת הרבה. השבוע עם לא ראית תוכל כמו שזה מסתמן כרגע ביום חמישי בלילה,לראות סדרה שהיא יצרה עם עוד שתי כותבות אחרות "נערות רעות" בשעה 01:30 ,שני פרקים ברצף,שידור חוזר מההתחלה.

למעלה