אמריקאן פאי

hospital_food

New member
אמריקאן פאי../images/Emo32.gif

הערב בערוץ2 סרט מטומטם אבל פולחני באותה המידה. מי שעוד לא יודע אז אליסון (ווילו מ"באפי") משחקת שם, אז במקום אמריקאן פאי, בואו נקרא לסרט: "הדברים שווילו עושה עם החליל..."

Schnickelfritz

New member
אם כבר אז

הדברים שמישל עושה עם החליל. אני בספק שווילו תעשה דברים שכאלו

matanbu

New member
למה לא? אני בטוחה שהיא וטארה

לא טומנות ידן בצלחת (אהה... חה חה ענקית אני)

M16B

New member
סרט גדול

אני חולה על הסרט הזה ומישל שם כזו חמודה מזכירה לי את ווילו...........

14מתן

New member
קראתי שהסרט השלישי יעסוק

בחתונה של מישל וזה שהיא מלמדת אותו "לנגן" אבל למה זה
?

Skunk On Wheels

New member
לפני שבוע

השמלתי את החור בהשכלה שהיה לי וראיתי את אמריקן פאי 1+2... זה עם החליל (שהיא תוקעת לג´ים (נראה לי ככה קוראים לו) זה בשני, משדרים היום את אחד לא?)

btvs

New member
say my name bitch!

נשפכתי מצחוק בקטע הזה! מישל הזכירה לי את ווילו מידי פעם עם ההבעות וכאלה, אבל לא ראיתי דימיון בין הדמויות. עוד לא יצא לי לראות את 2 אבל אני מצפה...! בקשר לחליל יש לי כמה מחשבות, אבל עזבו... אתם לא רוצים לדעת!

Skunk On Wheels

New member
../images/Emo26.gif

*Playing like an idiot and interapting Mishel in her solo Man from the crowed: "shut up you ignorance!!!" Jim: "I´m not ignorance, I´m Special!" *Approching to mishel Jim: How´s this for a band camp story? *Jim kisses Mishel עכשיו זה הקטע בסרט שהכניס אותי לדיכאון.... אבל עדיין שני סרטים קרועים...

ד י י ז י

New member
ראיתי את הסרט עם חברים...

לפני כמה ימים.. ושכחתי בכלל שאליסון שם , פתאום אני רואה אותה ואני צועקת "ווילו!!!" וצוחקת , וכולם הסתכלו עליי עם המבט "אוי שתקי.." שלהם.. עצוב..

Buffy1

New member
*מנצלת שרשור*

קראתי אתמול את כל 3 החלקים של הפנפיק "שחור בהיר" שכתב Bufreak, וממש ממש נהניתי! הפנפיק נותן הרגשה של צפייה בפרק של באפי/קריאת סקריפט. מאוד אהבתי גם את הקרוס אובר עם "אנג´ל". אתה מאוד מוכשר, כל הכבוד!
אהבתי גם את הפנפיקים שואל תרגמה. פנפיק בצורת מכתב הוא רעיון מקורי ומעניין, וגם השני (החדש) היה טוב.

Buffy1

New member
השרשור לא קופץ ../images/Emo4.gif

קראתי גם את הראיונות שואל תרגמה, והם היו מאוד מענייניפ. בדרך כלל אני לא קוראת ראיונות מחשש לספויילרים, אבל באלה אין.

יופי עוד משהוא שקרא!!!

נכון שזה פאנפיק אדיר!? ואף אחד לא מודע לו.. ניסיתי לפתוח שרשור עליו אבל אף אחד לא קרא...

למעלה