אמריקאים - לזכור!

Yaniv-DC

New member
אמריקאים - לזכור!

ביום ראשון בשעה 20:00 (סבן סנטרל
) ישודר הספיישל הגדול - חגיגות 75 שנה ל-NBC לייב פרום ניו יורק. יהיו שם כוכבי סטאר-טרק, חברים, ER, בנות הזהב, ויל וגרייס, ועוד ועוד ועוד...
וביום ראשון שבוע אח"כ (ואיזו צמרמורת עברה בי כשראיתי את הפרומו) - פרקליטי LA - האיחוד!!! שווה כדאי ומומלץ!

MARMELAD

New member
אוי, אני מתעלף

אני כל כך הולך לראות את זה
ופרקליטי אל איי האיחוד? מהמם!!! (ד"א נראה לי שאני היחיד שלמד בע"פ את השמות שלהם ושל הדמויות
)

Yaniv-DC

New member
ואת הארי המלין

עשו שם שווה, למרות הגיל והסנטר מרגול...

Gefen

New member
מרמלדי איפה אתה???? |זבנג|

חהחהח....בא מדבר לנו פה על פרקליטי אל איי כאילו שרק זה מה שמעניין אותנו עכשיו..
ספר כבר מה קורה..איפה אתה? איך הולך..? איך ההרגשה? ועוד ועוד...

Gefen

New member
חהחחה..אהבתי איך שזה יצא..

מרמלדי איפה אתה זבנגגגגגגגגגגג.........

MARMELAD

New member
סיכום בינים א´:

קלסי גרמר חמוד. הילדה ששיחקה את טוטי ב"עובדות החיים" הפכה לכוסית - על. טד דנסון הפך מכוסון - על לגירסה מבוגרת של הענק הירוק. מייקל ג´קסון ממש יודע לרקוד. ג´ואי מחברים נראה כמו לביבה שמנה עם זקן צרפתי. (בינתיים הגענו לשנות השמונים - אני מחכה לבנות הזהב, עובדות החיים... וכיו"ב) תודה NBC!!!

Yaniv-DC

New member
ואני נרדמתי ../images/Emo10.gif

10 דקות לפני לא החזקתי יותר מעמד ונרדמתי, התעוררתי עכשיו

Yaniv-DC

New member
ואני עדיין צוחק

מהקטע של הכוכבים שהתחילו שם... ג´ורד´ קלוני והלן האנט ב-facts of life...

MARMELAD

New member
אוי טוטי טוטי

היא הייתה מהממת ! ! ! רק שאחרי הפסקת הפרסומות הראשונה - אחרי שהראו את ברברה עדן בפעם השלישית ברציפות (זאת הג´יני הטפשית שמזיזה את האף כל הזמן) - כבר לא יכולתי יותר לראות את המתיקות והשמאלץ. ארזתי את עצמי, נכנסתי לאוטו, ונסעתי לברזיל לשתות קפה עם הבנדוד שלי. מסתבר שהביתקפה הזה הוא אחד המקומות היותר גיי פרינדלי שיש - ככה שהרגשתי די בבית... שכחתי את המצית - אז בכל פעם שביקשתי אש ממישהו הוא הדליק לי את הסיגריה - וכמובן שהיד שלו קצת נגעה ביד שלי... מצחיק
היום אני הולך להוציא את הסושיאלה סקיוריטי נמבר, רישיון נהיגה, ואם יהיה לי זמן - אז גם חשבון בנק. שיהיה לי בהצלחה!!!

Gefen

New member
באמת שיהיה בהצלחה!!

סוף סוף תוציא ת´אף מהטלויזיה...

למעלה