אמריקאים טיפשים !

14מתן

New member
אמריקאים טיפשים !

תמיד חשבתי שבאפי נורא פופולרית באמריקה וב30 הפותחים של הרייטינג אבל ראיתי עכשיו כתבה על העונות החדשות באמריקה אז הייתה שם טבלה מצורפת של הרייטינג של השבוע הראשון ובאפי הייתה מקום 83
בעוד שבנות גילמור סמולוויל ומלך השכונה (לא שהם סדרות גרועות אבל עדיין)נמצאות הרבה הרבה יותר גבוה ! בושה לאמריקאיים בושה !
!

14מתן

New member
וגם....

הסניגור (שניגמרה עכשיו בערוץ 3) מקום 19 ! 19 ?! אני חוזר, אמריקאים טיפשים !

Buffybot

New member
עם כל הכבוד,

הישראלים הרבה יותר גרועים. בישראל באפי לא מגיעה לטופ 100! במקום זה ישראלים מעדיפים את "לא נפסיק לשיר" או איך שלא קוראים לזה? לא נפסיק לשיר! שים לב, זה לא רק באמריקה. בישראל בכ-לל אין הכרה בבאפי. בארה"ב לפחות יש. ואל תשכח שבארה"ב יש מאות-מאות סדרות. הסניגור ודברים כמו מלך השכונה וזה זה באמת בושה. אבל באפי וותיקה, וכשהסדרות האלו גם יהיו וותיקות, הם יירדו ברייטינג לטובת החדשות שבאות אחריהן.

MsPiggy

New member
אולי זה קשור לכך שאצלנו באפי משודרת

בערוץ ביפ ובסטאר וורלד - והרי לא לכולנו יש ביפ, ובסטאר וורלד לא ממש נוח לצפות - אם באפי הייתה בערוץ 2 נראה לי שהרייטינג שלה היה יותר גבוה.

solace

New member
באפי היא בפרוש לא סדרה להמונים

מדובר בסדרה שמיועדת לקהל מצומצם יחסית ומשודרת ברשת די קטנה, ומה שמפליא אותי זו לא העובדה שיש לה רייטינג נמוך יחסית (למרות שלהכנס ל-100 הראשונים זה לא רע בכלל), או שמתעלמים ממנה בטקסי פרסים "יוקרתיים", אלא העובדה שכל זה מפליא אנשים שצופים בסדרה. אתם הרי מכירים את הסדרה- התוכן שלה, הנושאים, אופן ההצגה שלהם ודרך ההתמודדות איתם, ומצד שני- אתם יודעים איזה תוכניות נוטות לזכות באהדה ציבורית רחבה ורייטינג גבוה. הדברים האלה לא חופפים וזה לא אמור להפתיע אף אחד שיש לו קצת הגיון. i rest my case נ.ב- ברור שהאמרקאים טיפשים ברובם- גם זו לא בדיוק הפתעת המאה...

ANGEL N

New member
דווקא אני די שמח!

זה נחמד שיש סידרה כזאת של צופים קבועים, ולא המונית כזאת (כמו שהיה בתיקים באפלה).יש בזה מינוס אחד שאם אין לזה מספיק רייטינג היא תרד ורק בגלל זה אניט אוצה שכמה שיותר יראו אותה. זו סידרה מצויינת וממכרת בטירוף, כל מי שצופה בה נהיה צופה מכור ביותר כמונו, אני בטוח שהיא יכלה להיות בעלת רייטינג גבוה ביותר אם אנשים היו רק מסתכלים בה בפרק או שניים. ת´אמת להצטרף לסידרה בעונה השישית זה קצת בעיה כי אנחנו כבר מכירים את הדמויות וזה בעיה להכיר אותם מחדש בלי רקע עבר. דרך אגב "ביפ" עשו טעות בזה שהם הקרינו ישר את העונה הרביעית. יש בטח אנשים שניסו לראות אותה ולא הבינו הרבה קטעים אז הם התיאשו ולא ניסו לצפות בה יותר. בכל מקרה באפי ואנג´ל הן סדרות גאוניות ומצויינות. אף פעם לא התמכרתי לסדרה כמו לשתי אלו...

זוהר פ

New member
על מה אתה מדבר ?!

דבר ראשון זאת כנראההעונה האחרונה בכל מקרה שעושים עכשיו, אז אין סכנה שהיא תבוטל מ"חוסר רייטינג", ודבר שני ביפ לא ישר הקרין את העונה הרביעית אלא הקרין לפניה את העונות הקודמות

talrv

New member
ביפ הקרין קודם את הרביעית..

קודם את העונה הרביעית, אחר כך סבב מהתחלה של שלושת העונות הראשונות ואז שוב את הרביעית, ועכשיו עוד פעם את הסבב...

smgfan

New member
אני חדשה כאן!!!

ואני לא יודעת אם אתם קוראים תוצאות על תחרויות פרסים בארה"ב ובאינרנט, אבל ביינתיים "באפי" זוכה בהכי הרבה פרסים וגם במקומות הראשונים בכל מיני שאלונים באינטרנט. כמו ב-teen choice awards -שאין פעם אחת שבאפי לא זוכה בלפחות 2 פרסים , לשרה מישל גלר יש כבר 8 פרסים מהתחרויות האלה. או שמגזין הטלוויזיה המפורסם בארה"ב ששמו:"tv guide" הוציא רשימה של 50 הסדרות הטובות ביותר בארה"ב- ו"באפי" היתה במקום ה-40, וזה מאוד טוב כי מדובר גם בסדרות קלאסיות וב-simpsons,friend ו-ER שהיו שם. ו"מכושפות" "דוסון-קריק" "בנות גילמור" או "רוזוול" אפילו לא היו שם!!! בקיצור אל תסתכלו על הרייטניג, ביינתיים רק פרקים של "באפי" מורדים בקצב מטורף באינטרנט וקלטות הסדרה וה-DVD שלה הם תמיד בין המקומות הראשונים באתרים amazon.co.uk או blackstar.co.uk תצביעו למסך הזהב!!!!!!!!!!1

buffstar

New member
את בטוחה שהיא היתה רק במקום ה40?

כי שאני הצבעתי היא היתה מקום ראשון וזו חתיכת נפילה בטבלה...

Buffybot

New member
לא נכון

באפי ועוד איך במקום הראשון! בדקתי וכן. גם בפעם האחרונה שבדקתי היא הייתה מקום ראשון. לאחר תקופה מסויימת שבוננזה הייתה מקום ראשון ובאפי, עם הפרש הנראה בלתי אפשרי, פתאום הקפה. הסקר הזה של tv guide הוא ה-הוכחה לכך שבאפי היא אפילו הסידרה הטובה בכל הזמנים. יותר מבוננזה, יותר מהבית הלבן, יותר מאי אר, יותר מהסופרנוס ויותר מ... (טוב, הבנתם את הכוונה). והנקודה היא, שבאפי הקפה המון סדרות הנחשבות לטובות והיסטוריות. זה כבוד עצוווווווום ואני גאה. אפשר אפילו לנפנף את זה מול אנשי האמי. וזה נכון, באפי באמת זוכה בכל כך הרבה פרסים ופופולריות, אבל מה עם האמי???

Buffybot

New member
ואני חושבת

שהסקר כבר יסתיים, כי אי אפשר כבר להצביע. כך ש........ באפי נצחה בהפרש גדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

buffstar

New member
אה?

פעם קודמת שהצבעתי מכושפות היתה במקומות האחרונים...

Buffybot

New member
ב-TV GUIDE?

איזה בולשיט! מכושפות בכלל לא ברשימה! אוקיי, בא לי ללכת לבדוק עכשיו בפורום ביפ.

ANGEL N

New member
לא נכון!

קודם כל לפי מה שאני יודע הם בודאות שידרו קודם את העונה הרביעית ורק אז התחילו עם הש.ח של שאר העונות. דבר שני אתה צודק, לבאפי יש מספיק ריטינג, אבל לא ריטניג בשמיים וזה משפיע איפה שהוא. חוץ מזה אחת הסיבות שערוץ נורמלי בערץ לא משר אותו היא שאין לו כנראה מספיק רייטינג כדי לשדר אותו

למעלה