אמרו מה דעתכן....

תמר36

New member
אמרו מה דעתכן....

הורייה של אחת הילדות בגן שלי בהליכיי גירושין לא נעימים במיוחד. האמא ספרה לי שחמותה עזרה לה בשמירת הבנות לפניי פרוץ הסכסוך ולאחריו נתקה קשר כליל (למרות היחסים הטובים שהיו ביניהן). עד כאן לא הרמתי גבה. לפניי יומיים הקפצתי באוטו את הילדה הביתה (סידור בין האמא וביני מפאת מרחק מגוריהן)וברגע שהילדה ירדה מהאוטו היא ראתה את סבתה (אם אביה)חוצה את הכביש לכיוונה אך מתעלמת ממנה כליל. הילדה הכלה לקרוא לסבתה: "סבתא, סבתא...." אך הסבתא סבבה את ראשה והמשיכה. ואני שואלת..... למה להכניס את הילדים לסכסוכים האילו, איזה לב קר היה לסבתא הזו. נגעלתי ממנה, לא האמנתי שהיא לא התקרבה אליה, חבקה אותה ונשקה. סבתא מוזרה.

סתומה ברמות על

מה קשור מחט לתחת... הפסד שלה, הפיצפונת לא תשכח לה את זה...

לא יאומן

ממש אכזריות, איך אפשר לא להגיב כאשר נכדתך קוראת לך? כאשר הורים נמצאים במצבים קשים הסבתא היא מקור הנחמה והעידוד הסבתא הזו היא פשוט אישה טיפשה רעה ואכזרית העולם הוא עגול, היא תקבל את המגיע לה מידי שמיים אין כאב יותר גדול מכאב של ילד שהעליבו אותו שתהייה לכולנו שבת ברוכה

אוסה

New member
בושה וחרפה!!

מילא היא לא עוזרת בשמירת הילדה אבל לא להתייחס אליה!!!!!!!!!!!!!!?????????????? גועל נפש!

רינת3434

New member
מאוד בוגרת..

נראה לי שלילדה זה ישאיר זכרון לכל החיים והיא כבר לא תאהב את סבתא שלה כ"כ..חבל בשביל הסבתא, ההפסד כולו שלה.

קירה71

New member
זו לא סבתא באמת. אין לה לב של סבתא

עצוב לי מאוד לקרוא את זה עבור הנכדה.

למעלה