אמרו לי שפה יגידו לי

נאית

New member
אמרו לי שפה יגידו לי

איך אומרים "מזל טוב" בדנית? מישהו יודע, מכיר, שמע?

itaf10

New member
"המתרגם" אינו מתרגם מאנגלית לעברית

אני טועה? או שתרגמת קודם לאנגלית ואח"כ לדנית?

גלי®

New member
אלמנטרי , ווטסון ... ../images/Emo8.gif בשביל זה

יש את "מורפיקס" (או 6 יח´ לבגרות באנגלית , תבחרי
)

נאית

New member
תודה רבה

מדהים לגלות עד כמה האינטרנט והפורומים בפרט מהווים כלי כל כך יעיל מספיק שמישהו אחד יודע משהו קטן וזה מוביל כבר להתגלגלות שלמה אז אנצל את ההזדמנות לשאול האם מישהו מכיר אולמות לאירועים גדולים מקורים בירושלים (גן אירועים אבל בירושלים, לא מלון) שאלתי בפורום חתונות, אך עוה רושם שגם פה יש אנשים שיוכלו להועיל

MARMELAD

New member
אירועים בירושלים !!!

קודם כל הבית האדום. יש בו גן אירועים יפהפה, מקורה, במרחק רבע שעה מירושלים (זה נמצא במוצא תחתית, סמוך לפונדק מוצא). יש את בית הארחה של קיבוץ מעלה החמישה - לא הייתי שם כמה שנים אבל הייתי בכמה וכמה אירועים מצויינים שם. באינטרנט מצאתי את זה - אם זה מעניין אותך. ודרך אגב.. למה לא מלון? רוב המלונות ישמחו לערוך לך אירוע באחד הגנים או הבריכות שלהם... ובתי המלון בירושלים נהדרים
בל מקרה מזל טוב - למרות שאני לא יודע מה האירוע - ואני מקווה שעזרתי במשהו ג.

itaf10

New member
האם הוא מתארגם אתר שלם?

היי גלי ראיתי שיש מקום להוספת כתובות. האם ניסית את התרגום במקרה? שאלתי נובעת, האם להוסיף את כתובת האתר והוא כבר יתרגם את כל הדף? משום שיש מקום לטקסט _הכוונה רק לחלק מסויים? או שיש לציין רק את הכתובת והתרגום יעשה, או שניהם כלומר הדבקת טקסט. האם הבנת את שאלתי. בקיצור איך צריך לעבוד עם התרגום הזה?

גלי®

New member
את המתרגם של אלטה ויסטה את מכירה ?

האתר הזה עובד על אותו עקרון : יש באפשרותך לתרגם מילים בודדות משפה לשפה , או לתרגם אתר שלם ... בעקרון זה עובד ככה : את נכנסת לאתר (בספרדית , נניח), מעתיקה את כתובתו (העתק+הדבק) לשורה ההיא , שעליה שאלת (כמובן שאת לא שוכחת למחוק את התחיליות , אם יש שם !), מדביקה את כתובת האתר ומאשרת !

itaf10

New member
מעולה, כך בעצם חשבתי, תודה...

את יכולה בבקשה לתת לי גם את הלינק של "אלטה ויסטה"?

למעלה