אמרות חכמות.כנסו.

ועוד אחד

החיים משמשים כטראגדיה לאנשי הרגש וכקומדיה לאנשי המחשבה ( בריאר)

משפט שכולם מכירים . . .

אך הוא משפט שתמיד ישאר משפט חזק ונכון מאוד. מאת רבי נחמן ``לכעוס - זה להעניש את עצמך על דבר שעשו אחרים!``

המישפטים שלי..

*"כמה חבל שהאנשים שבאמת יודעים איך לנהל את העולם עובדים במוניות" *מי שלא יודע, ולא יודע שלא יודע - הוא טיפש, למדוהו. מי שלא יודע, ויודע שלא יודע - הוא אדיש, נענעוהו. מי שיודע, ולא יודע שיודע - הוא חולם, העירוהו. מי שיודע, ויודע שיודע - הוא חכם, תשקיע בו."

קבלללללו........1

"אל תהיה עסוק כל הזמן בלחשוב מה אנשים חושבים עליך ,כי הם עצמם עסוקים בלחשוב מה אתה חושב עליהם......"

משפטים שאני אוהבת מאוד----

העיניים הם הכח של הנשמה... ....... לפני שתמתח ביקורת על מישהו,עלייך ללכת קילומטר בנעליו כך כשתמתח עליו ביקורת נעליו יהיו ברשותך" ........ מורה משפיע על הנצח; הוא לעולם אינו יכול לדעת עד היכן מגיעה השפעתו. .......... המקדיש תשומת לב לדברים הקטנים, מצליח למנוע אסונות גדולים. ............ "מעץ 1 אפשר להכין מיליון גפרורים , מגפרור 1 ניתן להשמיד הרבה עצים"- .......... זה ששואל שאלה נשאר טיפש למשך 5 דקות זה שלא שואל נשאר טיפש לעד"- ....... "כשאתה עושה טובה אל תזכור ,כשעושים לך טובה זכור" ........ "כישלון הוא הצלחה אם לומדים מימנו"

משפט שקשור..

הפוגע סופו להפגע.והנפגע סופו לפגוע....(עם החלק הראשון אני מסכימה,עם השני..לא הכי!)

עוף החiל

New member
הנה משפט...

מה שיבוא הוא יבוא, וכשהוא יבוא אין לנו ברירה אלא להתמודד עימו... עוד אחד: לא המעשים קובעים מי אנחנו באמת, אלא הבחירות שלנו..

למעלה