אמרולי לעדכן..

אמרולי לעדכן..

ביקשו ממני לעדכן על שריפה בדרגה 3-4 במפעל קרמיקה במושב זוויתן...

מוקד 770

New member
האירוע במושב זיתן, סמוך ללוד..

ב"ה ומגג ביתי אני צופה בהכל, עשין סמיך מכסה את האיזור. עוד מעט אסע למקום ואולי אביא תמונות.

דליקה משתוללת במחסן במושב זיתן

דליקה משתוללת במחסן במושב זיתן הסמוך ללוד - אין נפגעים דליקה גדולה משתוללת במושב זיתן הסמוך ללוד. חמישה צוותי כיבוי מנסים להשתלט על השריפה, שמכלה מחסן גדול למוצרי אלקטרוניקה. צוותי כיבוי נוספים הוזעקו למקום. (אלי סניור) (16.07.03 , 22:43) וואי נט

ESU Boscorelli

New member
עכשיו חזרתי משם...

הייתי שם מאתמול ב 22 בערב והאירוע עצמו החל ב 21 וחצי, היום ב 7 בבוקר עשינו החלפת משמרות עם המשמרת החדשה שנכנסת נישארתי קצת ואז כבר רצו שאני יילך לנוח אז הקפיצו אותי הביתה
קיצר מה שהלך שם זה ככה... השריפה לא הייתה במפעל קרמיקה (אני עדכנתי את סיוון והטעתי אותה סורי) השריפה הייתה במחסן לייד המפעל קרמיקה, באותו מחסן יש מוצרים וחשמל ועוד מחסן שלידו עלה באש של תפאורות לבמות... המחסן הוא ענק... פי 2 בערך מהסככת רכבים לנו בלוד... במקום פעלו כמה רכבים: מלוד: 4-רכב אספקת מים 13 קוב 14-רכב אספקת מים 5 קוב 19-רכב סער 1124 שהושאל מהבי"ס 3-רכב סער המרצדסים הישני 1113 20-מנוף ברונטו 42 מטר 15-רכב סער מגירוס מודיעין: רכב 6-סער ראשון לציון: רכב סער מרצדס ישן 1113 רחובות: רכב סער לא שמתי לב איזה ועוד הרכב אספקת מים החדש של מאגירוס האירוע עוד לא הסתיים ועד עכשיו צוותים פועלים במקום... המחסן נשרף קליל והדבר היחיד בעצם נותר זה לחכות לטרקטורים ולהוריד את הקורות שמפריעות לגישה לנקודת המרכז...

ESU Boscorelli

New member
Kיציק יש לך תמונות?

הבנתי שהייתה שם (ואפילו לא באת להגיד שלום!) יש לך תמונות מהאירוע?

מוקד 770

New member
קבל תמונה אחת

ב"ה בוסקו, קבל תמונה אחת מהדליקה בזיתן, (עקב הלילה החשכה, והיות ואני לא צלם מומחה. התוצאה לא משהו) את שאר התמונות אכניס לאחר שהוריד להם את 'הכובד'.

למעלה