תני לי להבהיר לך משהו.
זה ניראה לך מאוד ברור שמי שנכנס רואה מה שבפנים ונבהל ובורח, ואני כמובן לא יכול להתווכח עם זה כי את כניראה יודעת מה שאת אומרת על עצמך. אבל למה לתת לזה להיות רלוונטי בכלל? אנשים חדשים שאת פוגשת לא יודעים עלייך כלום ושום דבר, לגמרי כלום. תשכחי מכל מה שהיית, זה היה כבר. את היית, זה לא אומר שאת עדיין. למה להכניס אנשים שאת פוגשת למה שהיית בעבר? יש משהו שאת יודעת אבל את לא יודעת שאת יודעת את זה, ושאם תדעי את זה את תדעי את התשובה לשאלה שלך - איך נותנים לאחרים להיכנס. אז אני פה כדי להסביר לך. אנשים אחרים שלא הכירו אותך לפני, לא יודעים, אין להם שום פאקינג מושג קלוש מה היית. האינטרס שלך צריך להיות לא לחזור על אותן טעויות שעשית בעבר. אם את מבינה את זה עכשיו... את מבינה שאת יכולה להיות כל מה שאת רוצה להיות. העבר כבר לא חשוב יותר, מה שהיה לך בפנים שאת כל כך חששת שאנשים אחרים יראו כבר לא רלוונטי יותר. תראי להם מה שאת עכשיו, מה שאת רוצה שהם יראו, מה שאת עכשיו. שוב, תוציאי מפנים את מה שהיה שם ושאת כבר לא רוצה, שימי שם מה שאת כן רוצה ותראי את זה לאנשים אחרים. כי מה שאת רוצה להיות זה לא חלום רחוק ולא פנטזיה בכלל בכלל, זאת המציאות אם רק תקבלי החלטה אחת פשוטה. תיראי תמונה ברורה של עצמך ושל מה שיש לך בפנים מעכשיו, תשני אחרים על ידי כך שתשני קודם כל את עצמך. אני אשמח לשמוע ממך איך הולך.