אמרה לי חברה

אמרה לי חברה

שאין לי הרבה חברים כי אני לא נותנת לאנשים להיכנס ללב שלי, פנימה לראות אותי באמת. ולי תמיד היה נדמה שמי שנכנס רואה מה שבפנים ונבהל ובורח. איך עושים את זה? איך נותנים לאחרים להיכנס?

זאת הסיבה שאת לא נותנת להם להיכנס

כי את בטוחה שאם הם יכנסו הם לא יאהבו את מה שהם יראו. ואם הם לא יאהבו את מה שהם יראו, הם ילכו.. ואז לא יהיו לך חברים. כלומר.. שאת כבר עכשיו חיה את הפחד הכי גדול שלך
זאת את שחושבת שאת לא מספיק טובה .. לא הם.. אפילו לא שאלת אותם, לא בדקת מה הם חושבים, החלטת בשבילם. הם לא דחו אותך .. את דחית את עצמך.. והשארת את עצמך לבד.

efriend

New member
אני חושב שכדאי לך לנסות להבין מהם הדברים

שבפנים שנראים לך כ"כ איומים. אם בא לך את יכולה לנסות לתאר את זה כאן. אז אולי אפשר לנסות לצאת למסע של התמודדות עם הדברם האלה. חלקם ניתן לשינוי, עם חלקם האחר ניתן להשלים, ואני מניח שרוב רובם הם "בראש שלך" וכלל לא נראים כך בעיני אחרים (אבל זה לא באמת משנה, כי התחושה הסובייקטיבית שלך לגבי עצמך היא כנראה משהו עמוק וחזק, וזה לא.שאחרי שתביני רציונלית שאת "בסדר" התחושות האלה פשוט תיעלמנה). בכל מקרה, מדובר בדרך ארוכה שעוברים עם אנשים קרובים ו/או עם פסיכולוג. כמובן שיש בוודאי דרכים אחרות, אני כותב רק על מה שאני מכיר.

להאמין ולאהוב את עצמך והכי חשוב- לקבל את עצמך

כפי שאת. למדתי פעם על סוציולוג שאמר: האדם אינו מי שהוא חושב שהינו, אלא מי שהוא חושב שחושבים שהוא, או משהו כזה
, וזה משפט כל כך נכון, כי אנחנו חושבים שתופשים אותנו בצורה מסוימת ומתנהגים גם לפי הצורה הזאת בסופו של דבר. כשתלמדי לאהוב ולקבל את עצמך, אחרים יעשו זאת גם והוכחתי את זה לעצמי בשנתיים האחרונות שהתחלתי לקבל את עצמי ולאהוב את עצמי יותר ופתאום גם מצאתי חברות אמת, התחברתי יותר לבנות בלימודים שלי ועוד הרבה דברים- ממש חיים אחרים ממה שחשבתי שיהיו לי.

BOSS77

New member
תני לי להבהיר לך משהו.

זה ניראה לך מאוד ברור שמי שנכנס רואה מה שבפנים ונבהל ובורח, ואני כמובן לא יכול להתווכח עם זה כי את כניראה יודעת מה שאת אומרת על עצמך. אבל למה לתת לזה להיות רלוונטי בכלל? אנשים חדשים שאת פוגשת לא יודעים עלייך כלום ושום דבר, לגמרי כלום. תשכחי מכל מה שהיית, זה היה כבר. את היית, זה לא אומר שאת עדיין. למה להכניס אנשים שאת פוגשת למה שהיית בעבר? יש משהו שאת יודעת אבל את לא יודעת שאת יודעת את זה, ושאם תדעי את זה את תדעי את התשובה לשאלה שלך - איך נותנים לאחרים להיכנס. אז אני פה כדי להסביר לך. אנשים אחרים שלא הכירו אותך לפני, לא יודעים, אין להם שום פאקינג מושג קלוש מה היית. האינטרס שלך צריך להיות לא לחזור על אותן טעויות שעשית בעבר. אם את מבינה את זה עכשיו... את מבינה שאת יכולה להיות כל מה שאת רוצה להיות. העבר כבר לא חשוב יותר, מה שהיה לך בפנים שאת כל כך חששת שאנשים אחרים יראו כבר לא רלוונטי יותר. תראי להם מה שאת עכשיו, מה שאת רוצה שהם יראו, מה שאת עכשיו. שוב, תוציאי מפנים את מה שהיה שם ושאת כבר לא רוצה, שימי שם מה שאת כן רוצה ותראי את זה לאנשים אחרים. כי מה שאת רוצה להיות זה לא חלום רחוק ולא פנטזיה בכלל בכלל, זאת המציאות אם רק תקבלי החלטה אחת פשוטה. תיראי תמונה ברורה של עצמך ושל מה שיש לך בפנים מעכשיו, תשני אחרים על ידי כך שתשני קודם כל את עצמך. אני אשמח לשמוע ממך איך הולך.

בינתיים

אני עוד מעכלת את מה שכתבת ואת מה שאחרים כתבו. נראה לי שכל מה שנאמר נכון ואני באמת שמחה וצריכה לשמוע את כל זה. תודה ע-נ-ק-י-ת לכולכם.

BOSS77

New member
בכיף ../images/Emo8.gif

אני מאוד שמח שהמידע הזה שימושי עבורך ושמצאת בדבריי תועלת. אני פה בשבילך לכל דבר שיצוץ. שכחתי להציע לך להגדיר ולהציב מטרה ברורה, או ברורה פחות או יותר, איך שנוח לך, למה שאת רוצה להשיג. זאת אומרת שתפעלי מתוך מסגרת של הצבת מטרות ועמידה בהן, לפחות עד שכבר תצרי מן תגובת שרשרת של הצלחות שרק תגדל ותגדל. ההצעה שלי היא שלא תגבילי את עצמך במטרות שאת רוצה להשיג, כך שתשאירי לעצמך אפשרות להשיג אפילו יותר ממה שתיכננת. תכווני גבוה, כי אין דבר שמישהו אי פעם עשה ואת לא יכולה לעשות. גם אם זה מפתיע אותך, זאת המציאות - כל עוד זה חלק מ"מפת המציאות" הפרטית שלך.

למעלה