אמצע שבוע רגוע לא כתבתי כבר הרבה זמן אז אמרתי נציק קצת איך זוחל השבוע?
M MetalSlider New member 30/5/07 #1 אמצע שבוע רגוע../images/Emo13.gif לא כתבתי כבר הרבה זמן אז אמרתי נציק קצת איך זוחל השבוע?
M Mrs Vertigo New member 30/5/07 #2 ../images/Emo112.gifדווקא מצוין. ../images/Emo11.gif [טפוטפוטפו] חברה ואני החלטנו שאנחנו לא מרוצות ממתמטיקה, אז אנחנו קופצות ישר לקורס קיץ ומועד ב', מה שאומר - שני ימי חופש. היום חרשנו את תל אביב. ועשינו קצת חוויה תרבותית!!!11 מה שאומר, לצלם בניינים מהמודרניזם ומ1900 וכלום בערך. כיף אה? בשאר השבוע צריך ללמוד להיסטוריה, ואני מקווה שיהיה בסדר ויעבור מהר. ווווווחפרתי. אז מה קורה? שבוע מעולה [וזה מה שקורה לשוקולד אחרי יום שלם בתיק, בתל אביב בע.]
../images/Emo112.gifדווקא מצוין. ../images/Emo11.gif [טפוטפוטפו] חברה ואני החלטנו שאנחנו לא מרוצות ממתמטיקה, אז אנחנו קופצות ישר לקורס קיץ ומועד ב', מה שאומר - שני ימי חופש. היום חרשנו את תל אביב. ועשינו קצת חוויה תרבותית!!!11 מה שאומר, לצלם בניינים מהמודרניזם ומ1900 וכלום בערך. כיף אה? בשאר השבוע צריך ללמוד להיסטוריה, ואני מקווה שיהיה בסדר ויעבור מהר. ווווווחפרתי. אז מה קורה? שבוע מעולה [וזה מה שקורה לשוקולד אחרי יום שלם בתיק, בתל אביב בע.]
M Mrs Vertigo New member 31/5/07 #5 ../images/Emo112.gifתחליטו ../images/Emo6.gif אולי זה גורם לבחילה, אבל זה בהחלט יאמי.